Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران از شرکت های زیر مجموعه هلدینگ دارویی تامین اجتماعی در گروه شستا، روز یکشنبه دوازدهم اردیبهشت ماه با حضور 7/66 درصد کل اعضاء، سهامداران، اعضای هیات‌مدیره شرکت تولید ژلاتین کپسول، نماینده سازمان حسابرس مستقل با رعایت پروتکل های بهداشتی کرونا، در سالن همایش مجموعه فرهنگی تلاش برگزار شد و صورت‌های مالی سال 1399 این شرکت به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران، بر اساس این گزارش، استماع گزارش هیأت ‌مدیره و بازرس قانونی، بررسی و تصویب صورت‌های مالی مربوط به عملکرد سال مالی منتهی به 30 اسفند 1399، اتخاذ تصمیم در خصوص تقسیم سود سال مالی 1399، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی برای سال مالی منتهی به 1400، تعیین روزنامه کثیرالانتشار به منظور درج آگهی‌های شرکت، تعیین حق‌حضور اعضای غیرموظف هیات‌مدیره، از موارد دستور جلسه ذکر شده بود که طبق مقررات اساسنامه پس از تشکیل هیات ‌رئیسه برگزار شد.

همچنین، در سال مالی منتهی به پایان اسفندماه سال 1399 با تصویب مجمع به ازای هر سهم  3545 ریال سود تقسیمی به سهامداران تعلق گرفت.

از جمله دستاوردهای شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در سال 1399 را می توان به؛ رشد فروش شرکت نسبت به سال قبل 102 درصد، رشد سود خالص نسبت به سال قبل 209 درصد، کاهش60 درصدی دوره وصول مطالبات و افزایش حاشیه سود خالص و ناخالص اشاره نمود.

دکتر رامین رمضانی کلمر، مدیر عامل شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران ضمن ارائه گزارش عملکرد این شرکت در سال 1399، از مدیران و کارکنان پرتلاش این شرکت که در ایام شیوع ویروس کرونا با صلابت و سخت کوشی در صحنه کسب و کار حضور داشتند و به نحو شایسته ای به تولید محصولات که نیاز جدی جامعه درمانی و عموم مردم است پرداختند، تشکر و قدردانی کرد.

وی در ادامه افزود: پروژه های متعددی در بخش های توسعه ای و بهبود روند تولید داریم؛ به گونه ای که در بخش توسعه ای با راه اندازی دو خط تولید که دارای فناوری پیشرفته و جدید است، موجب تکمیل سبد محصولات شده و در اختیار مشتریان خود قرار خواهیم داد.

دکتر رمضانی در خصوص تامین مواد اولیه نیز اظهار کردند علیرغم وجود تحریم های ظالمانه علیه کشور عزیزمان، شرکت تولید ژلاتین کپسول توانسته است نسبت به تامین مواد اولیه اقدام کرده و به هیچ عنوان وقفه ای در این خصوص در روند تولید محصولات نداشته است.

مدیرعامل شرکت تولید ژلاتین کپسول، تمرکز بیشتر بر سودآوری را از برنامه‌های این شرکت عنوان کرد و گفت: بازبینی برنامه استراتژیک و طراحی مدل بودجه‌ریزی با تکیه بر افزایش کارآیی و اثربخشی نظام مدیریت ریسک در اولویت برنامه‌های این حوزه قرار دارند.

گفتنی است؛ صورت‌های سود و زیان و وضعیت مالی مربوط به 30 اسفند 1399 در این مجمع به تصویب رسید. همچنین، هیات ‌مدیره شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران، برای دومین سال مالی پیاپی، از دریافت پاداش به نفع سهامداران، خودداری کرد.

مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران در ساعت ۱۰ صبح روز یک‌شنبه 12 اردیبهشت ماه آغاز شد و در ساعت 11به پایان رسید.

همچنین با توجه به پروتکل های ستاد ملی مبارزه با ویروس کرونا، مجمع شرکت با حضور حداقلی شخص حقیقی یا حقوقی برگزار شد و اکثریت سهامداران به منظور رعایت دقیق موازین بهداشتی، نسبت به مشاهده برخط (آنلاین) جلسه از طریق سایت این شرکت اقدام کردند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران شرکت تولید ژلاتین کپسول ایران مجمع عمومی عادی سالیانه برگزار شد سال مالی سال 1399

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۷۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • اعضای هیات مدیره انجمن صنفی پایگاه های خبری تهران انتخاب شدند
  • جان‌فشانی در سنگر تولید
  • تصویب بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر
  • برگزاری رویداد بین المللی ارائه فرصت های سرمایه گزاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • بودجه ۱۴۰۳ هلال احمر تصویب شد
  • ماده واحده بودجه ۱۴۰۳ هلال‌احمر تصویب شد
  • گزیده‌های نفتی هفته