Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش چهارشنبه ایرنا، هر سال، هفته پرستار از ۶ مه آغاز و در ۱۲ مه (تولد فلورانس نایتینگیل، پرستار انگلیسی و بنیان‌گذار پرستاری مدرن) به عنوان روز جهانی پرستار به طور رسمی برگزار می شود. 

روز جهانی پرستار، اولین‌بار در سال ۱۹۶۵ و توسط شورای بین‌المللی پرستاران (ICN) جشن گرفته شد.

سال‌هاست که کمبود کارکنان مراقبت‌های بهداشتی، به ویژه پرستار واجد شرایط به موضوعی مهم و در کانون توجه تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش اخیر سازمان جهانی بهداشت، از کمبود نزدیک به شش میلیون پرستار متخصص حکایت دارد که ۸۹ درصد آن در کشورهای کم درآمد شناسایی شده است.

براساس این گزارش، حدود ۲۸ میلیون پرستار درسطح جهان وجود دارند که ۳۰ درصد آنها در منطقه آمریکای لاتین هستند.

همچنین بیشترین تعداد کارکنان پرستار بالای ۵۵ سال مربوط به قاره آمریکاست که میزان قابل توجهی از بازنشستگی ها را در ۱۰ سال آینده به خود اختصاص می دهد و شکاف کمبود نیرو و ناامنی را تقویت می کند. به علاوه برخی از نیروهای متخصص پرستاری نیز در خط مقدم مقابله با همه گیری و مراقبت از بیماران مبتلا به کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

در گزارش سازمان جهانی بهداشت آمده که برای مهار و کاهش تاثیر بیماری همه گیر در آمریکای لاتین، وجود تیم های مراقبت شخصی ضروری است. بنابراین با تضمین شرایط مناسب شغلی و بهبود در امر توزیع متناسب نیروهای پرستار در همه کشورها می توان به کاهش میزان اختلاف در آمار کنونی و افزایش سطح دسترسی به نیروهای متخصص در مناطق روستایی امیدوار بود.

براساس تارنمای شورای بین المللی پرستاران، شمار پرستاران جانباخته بر اثر کووید ۱۹، ضرورت حمایت از پرستاران و بهبود شرایط شغلی آنها را بیش از پیش آشکار می کند.

طبق گزارش شورای بین المللی پرستاران، تا اواخر ژانویه ۲۰۲۱ (دی ماه ۱۳۹۹) میزان مرگ و میر در میان پرسنل پرستار ۵۹ کشور جهان، دو هزار و ۷۱۰ نفر بود.

این میزان تا ۲۸ اکتبر ۲۰۲۰ (۷ آبان ۱۳۹۹)، درگذشت ۱۵۰۰ پرستار بر اثر بیماری همه گیر را در ۴۴ کشور جهان تایید کرد.

در ایران نیز، به گفته رئیس کل سازمان نظام پرستاری، بیش از ۱۰۰ هزار پرستار به عنوان مدافعان سلامت در مبارزه با کرونا به بیماری مبتلا شدند. از این تعداد ۱۲۰ نفر جان باختند.

ضرورت حمایت از جامعه پرستاران 

در حدود یک و نیم سال اخیر، پرستارها در سراسر جهان بیش از پیش مورد توجه مردم و دولت ها قرار گرفتند و اهمیت و سختی کار آنها بیش از هر زمان دیگر برجسته شد.

شورای بین‌المللی پرستاران (ICN) بر این باور است که سلامتی از حقوق بشر است و پرستاران نقش اساسی در آن دارند. بیماری همه‌گیر کووید، نقش حیاتی پرستاران در زندگی همه را یادآوری کرد. جهان، بدون پرستار و سایر کارکنان بهداشتی نمی‌تواند در مبارزه با شیوع این بیماری همه‌گیر پیروز شود و به اهداف توسعه پایدار برسد.

در ایران نیز پرستاران بیش از پیش مورد توجه مقامات قرار گرفته اند. رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران به مناسبت میلاد حضرت زینب کبری سلام‌الله‌علیها و روز پرستار در ایران، پرستار را فرشته رحمت بیمار خواندند و گفتند: پرستاران عزیز ما در دوران کرونایی و در شرایطی بسیار دشوارتر و پراضطراب‌تر از شرایط معمولی، کار بزرگی را به ثبت رساندند و صحنه‌ها و فعالیت‌هایی را به نمایش گذاشتند که حقیقتاً اعجاب‌انگیز است... امروز بحمدالله پرستاران در چشم مردم ما از همیشه عزیزتر و شرافتمندترند؛ و این لطف خدا و نعمت خدا است. امیدواریم که همواره به همین شکل باشد و افزایش پیدا کند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به وظایف و تکالیف مسئولان در قبال زحمات و از خودگذشتگی‌های پرستاران، بر دو وظیفه مهم  اجرای قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاران و استخدام پرستار برای بهبود و رفاه حال این قشر مفید و موثر در همیشه دوران به ویژه نقش آفرینان خط مقدم مقابله با همه گیری تاکید کردند.

روز جهانی پرستار، بزرگداشتی سالانه است که از سوی شورای بین المللی پرستاران در ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت) به مناسبت تولد فلورانس نایتینگل، پیشگام پرستاری مدرن حرفه ای برگزار می شود.

برچسب‌ها کرونا روز پرستار آمریکای لاتین محدودیت های کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا روز پرستار آمریکای لاتین کرونا روز پرستار آمریکای لاتین محدودیت های کرونا اخبار کنکور روز جهانی پرستار بیماری همه گیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرن بیست و یکم قرن گردشگری

صدای ایران/حميد سعادتی-بر اساس گزارش سازمان جهانی گردشگری، صنعت گردشگری در حال تبدیل شدن به بزرگترین و پرسودترین صنعت در سطح جهان است. در حال حاضر، 11٪ به تولید ناخالص داخلی (GDP)، 10٪ در اشتغال، 5٪ به صادرات، و 5٪به سرمایه گذاری جهانی کمک می کند.

رشد سریع صنعت گردشگری بسیاری از کارشناسان را بر آن داشته است تا قرن بیست و یکم را قرن گردشگری بدانند.

از منظر اقتصادی، گردشگری بین المللی درآمد قابل توجهی برای کشورها ایجاد می کند. توسعه گردشگری نقش مهمی در تشویق سرمایه گذاری زیرساختی، تامین درآمد دولت و ایجاد فرصت های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در سراسر جهان ایفا می کند.

کشورهای پیشرفته و توسعه یافته اکنون اهمیت اقتصادی گردشگری را درک می کنند. آنها به دلیل هزینه های اولیه ای که گردشگران برای خدمات مصرفی انجام می دهند، آن را یک منبع مالی می دانند. در نهایت این امر به رشد و توسعه اقتصادی کمک می کند.

با این حال، برای کشورهای در حال توسعه، توسعه گردشگری می تواند چالش هایی مانند نرخ بالای بیکاری، محدودیت منابع ارزی و اتکای بیش از حد به یک بخش اقتصادی را نیز به همراه داشته باشد.

اهمیت گردشگری از نظر تولید و اشتغال همواره مورد تاکید بوده است. در سطح جهانی، گردشگری 70% صادرات و30%صادرات خدمات را به خود اختصاص داده است. علاوه بر این، 10٪ به تولید ناخالص داخلی جهان (GDP) کمک می کند.

توسعه گردشگری منجر به رشد اقتصادی و اشتغال در مناطق مقصد می شود. همانطور که گردشگران تقاضای نهایی خود را برای محصولات افزایش می دهند، هم بخش های مرتبط با گردشگری و هم بخش های غیر گردشگری تولید را گسترش می دهند. در نتیجه رشد اقتصادی رخ می دهد و تقاضا برای نیروی کار نیز افزایش می یابد. رشد اقتصادی ناشی از ایجاد اشتغال به کاهش فقر و بهبود توزیع درآمد در جوامع کمک می کند.

شایان ذکر است که از هر ده شغل در سراسر جهان، یک شغل مربوط به گردشگری است. توسعه گردشگری به طور قابل توجهی بر تنوع اقتصادی تأثیر می گذارد و به دستیابی به اهداف اقتصادی در کشورها کمک می کند.

به طور خلاصه، گردشگری یک صنعت بزرگ جهانی است که درآمد قابل توجهی را برای کشورها به ارمغان می آورد. به عنوان یک محرک اقتصادی حیاتی عمل می کند، تنوع در فعالیت های اقتصادی را تقویت می کند و بستر مناسبی را برای دستیابی به اهداف اقتصادی فراهم می کند.

دیگر خبرها

  • درخواست جذب سالانه ۱۵۰۰۰ نیروی پرستاری
  • روز جهانی کار و کارگر
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • سپاه بزرگترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست
  • مهم‌ترین چالش‌ها در بازار اوراق رهنی مسکن
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست