Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز) و به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ محسن قراط دانش آموخته دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح «مونیتورینگ تخلیه جزیی با استفاده از حسگرهای فیبر نوری در ترانسفورماتورهای روغنی» گفت: تخلیه جزیی یک دسته مهم از عیوب ترانسفورماتورهای قدرت است که امروزه روش های مختلفی جهت پایش این عیوب بکار گرفته می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این پدیده در ترانسفورماتورها باعث بروز مشکلاتی از قبیل خرابی و یا از بین رفتن خاصیت عایقی در قسمتی از تجهیز می شود.

این محقق با تاکید براینکه وقتی که یک ترانسفورماتور ساخته و تحت بهره برداری قرار می گیرد، آشکارسازی این عیوب می تواند به عنوان یک ابزار کارشناسی برای تعیین میزان سالم بودن ترانسفورماتور مورد استفاده قرار گیرد. همچنین شکل گیری خطاهای ناشی از آن ها را در ترانسفورماتور می توان پیش بینی کرد.

به گفته وی، پس از تشخیص تخلیه جزیی، مکان یابی فیزیکی عیب نیز در داخل ترانسفورماتورها از نظر صرفه جویی در وقت و هزینه تعمیرات بسیار حائز اهمیت است. هر چند که مکان یابی دقیق محل تخیله جزیی به علت ساختمان پیچیده ترانسفورماتورها بسیار مشکل است. دستگاه ساخته شده در این زمینه بسیار مفید بوده است.

قراط ادامه داد: با توجه به هدف گذاری انجام شده، هدف ها محقق شده است و باید توجه داشت که متاسفانه دستگاه های اندازه گیری اولیه و تجهیزات فیبرنوری همگی دارای تکنولوژی بالا بوده و همگی وابسته به واردات هستیم و با توجه به قیمت بالای تجهیزات وارداتی، امکان تجاری سازی فراهم نشده است.

وی با تاکید بر اینکه روش نهایی کاملا توجیه اقتصادی داشته و توانسته است قدم های رو به جلویی در این زمینه در علم دنیا ایجاد کند، گفت: نتایج این تحقیق در بسیاری از زمینه های مونیتورینگ تجهیزات برقی کاربرد دارد.

وی گفت: تجهیز ساخته شده در طرح ها و پروژه های صنعتی و ساختمانی جهت مونیتورینگ سلامت ساختار تجهیز قابل استفاده است.

اساتید راهنمای این پروژه دکتر قره پتیان، دکتر حمید لطیفی اعضای هیئت علمی دانشگاه های صنعتی امیرکبیر و شهید بهشتی هستند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1095515 برچسب‌ها ترانسفورماتور دانشگاه امیرکبیر فیبر نوری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: ترانسفورماتور دانشگاه امیرکبیر فیبر نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۸۶۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: بیش از شش هزار هکتار دانه روغنی در لرستان کشت شده است.

وی عنوان کرد: سه هزار و ۵۰۰ تن کلزا در استان کشت شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان، بیان داشت: کشت دانه‌های روغنی باعث کاهش آفات و بیماری‌ها، کاهش مصرف سم، افزایش بهره‌وری در واحد سطح و... می‌شود.

شاهرخی، تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود که امسال بیش از هشت هزار تن انواع دانه‌های روغنی در لرستان برداشت شود.

وی تأکید کرد: این میزان، هزار تن بیشتر از سال گذشته خواهد بود.

کد خبر 6093656

دیگر خبرها

  • انعقاد دو موافقت‌نامه بزرگ تحقیقاتی در یک هفته
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • انعقاد 2 موافقت‌نامه تحقیقاتی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • گشایش نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در اصفهان
  • ایجاد دانشکده فناوری‌های راهبردی در دانشگاه مازندران
  • ۶ هزار هکتار از اراضی لرستان زیر کشت دانه‌های روغنی رفت
  • کاربرد تابلو برق‌های صنعتی در صنایع مختلف (مانند فولاد، نفت، گاز، پتروشیمی و...)
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
  • حرکتی بزرگ برای تجاری‌سازی دستاوردهای علمی دانشگاه امیرکبیر