Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدی گفت: افرادی که برای انتخابات اعلام کاندیداتوری کردند نشان دهنده بضاعت سیاسی کشور هستند.

به گزارش برنا، داوود محمدی نایب رئیس کمیسیون اصل 90 در دوره دهم مجلس شورای اسلامی درباره فضای انتخابات حال حاضر کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار برنا گفت: شرایط چندان جالب نیست و بیشتر خاموشی و رکود را شاهد هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم در روزهای آینده اوضاع کمی بهتر شود. البته احزاب و گروه‌های سیاسی کار خود را آغاز کردند و برخی حتی لیست دادند. اما با این حال هنوز آن تحرک لازم و چیزی که انتظار می رود به وجود نیامده است.

او با اشاره به راهکارهای موجود برای بهبود این شرایط ادامه داد: قبل از هر چیز باید زمینه حضور افرادی که به نمایندگی از سوی مردم دوست دارند شرکت کنند فراهم شود. مردم فکر می‌کنند با شرایطی که به وجود آمده امکان رای دادن به فرد مورد نظرشان را ندارند، این تفکر را باید از بین برد. چه واقعیت باشد چه نباشد اما متاسفانه این فضا است. مردم این روزها احساس می‌کنند حضورشان پای صندوق‌های رای بی‌تاثیر است. نگرانی‌های اخیری که برای مردم در سال‌های اخیر به ویژه در حوزه اقتصادی هم رخ داد بی تاثیر در این تفکر شکل گرفته نیست. 

محمدی افزود: مردم می‌گویند بر فرض که رییس جمهور را هم انتخاب کردیم ولی وقتی رییس جمهور هم نتواند مشکلات را حل کند این مشارکت پس چه فایده‌ای دارد. رسانه‌ها برای بهبود این شرایط نقش پررنگ‌تری دارند که باید کمک کنند و مسائل را بهتر و شفاف مطرح کنند. ولی به هر جهت این تفکر که شرکت و عدم شرکت ما تاثیری در سرنوشت سیاسی کشور ندارد تفکر خوبی نیست. این را باید شکافت و بررسی کرد تا به ریشه رسید و آن را درست کرد. متاسفانه زمان زیادی هم باقی نمانده اما این محدودیت زمانی نباید باعث شود که بخواهیم از فعالیت‌مان در جهت بهبود این وضعیت کم کنیم.

این نماینده سابق مجلس در پایان درخصوص افرادی که تا به امروز اعلام کاندیداتوری کردند، گفت: اشخاصی که نام‌شان مطرح شده به هر حال دارای یکسری سوابق سیاسی هستند چه در حوزه اصلاح‌طلبان و چه در حوزه اصول‌گرایان، تعدادی در دوران فعالیت خود موفق بودند و تعدادی هم موفق نبودند اما باید پذیرفت که بضاعت سیاسی کشورمان همین است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انتخابات برنا رییس جمهور مشکلات انتخاب داوود محمدی انتخابات 1400 سیاسی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۱۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • جهش تولید بدون تکیه بر نیروی کار میسر نیست
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • رئیسی خواستار فراهم کردن زمینه حضور گسترده‌تر مردم در انتخابات مجلس شد
  • تاکید رئیس‌جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هرچه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • زمینه حضور گسترده مردم در دور دوم انتخابات مجلس فراهم شود
  • تاکید رئیس جمهور بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات
  • تاکید رئیسی بر فراهم کردن زمینه حضور هر چه گسترده‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس
  • مجلس آینده آمیخته‌ای از تجربه و نگاه‌ نو است
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد