Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا گلپایگانی مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران در حاشیه بازدید از مناطق عملیاتی در روز عید فطر و دیدار با کارکنان عملیاتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: شرکت ملی حفاری ایران مهمترین نقش را در زنجیره تولید نفت و گاز ایفا می‌کند، البته عملکرد کارکنان سختکوش این شرکت در پیشبرد اهداف و برنامه‌های صنعت نفت قابل تقدیر ارزیابی و حفظ جایگاه و سهم سازمان در بازار کار حفاری اهمیت زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: در صنعت راهبردی حفاری کارکنان عملیاتی به عنوان سربازان خط مقدم تولید در شرایط دشوار اقلیمی و مرارت‌های مختص کارکنان اقماری نظیر دوری از خانواده، با علاقه مندی و احساس مسئولیت با وجود محدودیت‌ها به خصوص همه گیری ویروس کرونا، بی وقفه در جهت پاسخگویی به نیاز‌های صنعت نفت، نهایت همت و تلاش خود را به گرفته اند.

گلپایگانی اولین اولویت شرکت در سال ۱۴۰۰ را توجه به نیروی انسانی، ایجاد رضایتمندی و انگیزش کارکنان، ارتقای دانش فنی از طریق آموزش و اصلاح ساختار منابع انسانی به منظور افزایش راندمان کار و بهره وری عنوان کرد و اظهار داشت: اولویت بعدی اهتمام ویژه به دارایی‌های فیزیکی از جمله ناوگان عملیاتی و خدمات جانبی صنعت حفاری است که در این زمینه می‌توان به نگهداری و تعمیرات، لجستیک، تامین به موقع قطعات و تجهیزات، کیفیت گرایی و پیشگیری از توقف‌های عملیاتی اشاره کرد.

این مقام مسئول با تاکید بر برنامه ریزی برای بکارگیری نیرو‌های سازمانی براساس محل سکونت در مناطق عملیاتی بیان کرد: همسو با اولویت‌های پیش گفته، انجام کار در شرایط ایمن، کاربست شاخص‌ها و ضوابط ایمنی، استفاده از همکاران کارآمد، ماهر و متخصص در چارچوب اصل شایسته سالاری در انجام وظایف سازمانی اعم از صف و ستاد باید مورد توجه ویژه‌ای قرار گیرد.

او با اشاره به برنامه‌های صنعت نفت در توسعه میادین و اجرای پروژه‌های میدان محور در قالب EPD/EPC ادامه داد: برنامه‌های این شرکت مشارکت فعال در فرآیند کار پروژه ای، انجام کار براساس جداول زمان بندی شرکت‌های کارفرما، آماده سازی دکل‌ها و تعامل مستمر با متقاضیان خدمات حفاری و انجام کار جهادی در شرایط تحریم‌های ظالمانه است.

گلپایگانی بر تقویت آموزش فنی و تخصصی مورد نیاز شرکت در سمت‌های کلیدی سازمان تاکید و تصریح کرد: مدیریت منابع انسانی در گام نخست براساس شاخص‌های تبیین شده باید کارکنان زبده، نخبه، خلاق و علاقه‌مند با توانمند‌های شناخت موضوعات فنی و تخصصی را از میان مجموعه‌های عملیاتی را شناسایی تا پس از گذراندن دوره‌های آموزشی کاردانی و کارشناسی، آینده سمت‌های سرپرستی در بخش‌های عملیات، خدمات فنی و مهندسی، خدمات ویژه و سیالات را از نظر نیرو‌های کلیدی مورد نیاز تضمین کند.

جلال امیرجانی رئیس دستگاه حفاری ۲۵ فتح گفت: این دستگاه حفاری سنگین با توان ۲ هزار اسب بخار از اواخر سال ۱۳۸۸ به ناوگان ملی حفاری پیوست و در زمان حاضر تحت سرپرستی مدیریت عملیات حفاری خشکی – ۱ شرکت قرار دارد.

او با اشاره به اینکه این دستگاه، حفاری افزون بر ۲۰ حلقه چاه در گستره مناطق نفت خیز کشور را در کارنامه خود دارد، افزود: دکل ۲۵ فتح با برخورداری از کارکنان مجرب با سوابق عملیاتی ۱۵ تا ۳۲ سال کار عملیاتی هم اکنون برای تکمیل یک حلقه چاه در میدان نفتی اهواز بکارگیری شده است.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: حفاری چاه چاه نفت و گاز صنعت حفاری صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۵۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور

رضا رضایی، پیشکسوت صنعت قطعه ایران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره نحوه مشارکت با شرکت‌های دانش بنیان گفت: یک سری شرکت دانش بنیان خودمان داریم، متخصصانمان روی قطعه‌هایی که قرار است از خارج بیاید مطالعه و برنامه‌ریزی می‌کنند و وقتی ۷۰ درصد اطمینان پیدا کنیم که می‌توانیم ساخت داخل کنیم، وارد عمل می‌شویم و شرکت را تشکیل می‌دهیم. به‌طور مثال هزینه خرید قطعه ۱۶۰ دلاری را با تولید داخل به ۳۰ تا ۳۷ دلار می‌رسانیم.

این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه اساس قطعات تولیدی مجموعه فعالیت ما با محوریت تولیدات دانش بنیان است، گفت: با ۵ محصول اختصاصی و استراتژیک در صنعت خودرو در زمینه تولیدات فناورانه پیشتاز بوده و این کار از ابتدا با بحث تحقیق و توسعه توسط مهندسان ایرانی از سال ۹۸ شروع شد و سال ۱۴۰۰ موفق به دریافت دانش بنیان نوع یک یا فناورانه شدیم.

کاهش ارزبری در تولید قطعات خودرویی و توسعه دانش

رضایی افزود: توانستیم در بخش تولید قطعه خودرویی کاهش ارزبری و توسعه دانش داشته باشیم تا بتوانیم به شرکت‌های عمده خودروسازداخلی خدمات گسترده‌تری ارائه کنیم. همچنین سعی شده به عنوان یک شرکت شتاب دهنده، سایرشرکت‌های مشابه را نیز که در رتبه پایین‌تر قرارداشته اند را ارتقاء دهیم.

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران تصریح کرد: طراحی بُرد، سخت افزار، نرم افزار و سایر قطعات و ملزومات صنعت خودرویی توسط تیم دانش بنیان طراحی می‌شود البته ناگفته نماند ضروری است جهت توسعه تیراژ محصولات، از سایرشرکت‌های زیرمجموعه کوچک‌تر کمک گرفته شود.

طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: ایده طراحی تمام محصولات به عنوان تولیدات دانش بنیان مطرح و درنهایت به تولید انبوه می‌رسد و این یکی از موفقیت‌های ما است چراکه شرکت‌های دانش بنیان بعضا طراحی می‌کنند و می‌توانند محصولی را به ثبت برسانند، اما در تیراژ انبوه محصول موفق نبودند.

صاحب شرکت دانش بنیان با تاکید براینکه در بخش طراحی و تولید قطعات صنعت خودوریی با فناوری روز دنیا خیلی موفق بوده ایم، گفت: با توجه به این حجم از فعالیت دانش بنیان‌ها درراستای تولیدات فناورانه در این بخش از صنعت، این شرکت تولید کننده قطعات خودرویی توانسته در مدت زمان کوتاهی که از عمر تأسیسش می‌گذرد نسبت به توسعه دانش، فروش قابل توجهی را داشته باشد.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران گفت: تنوع در محصولات یکی از اهدافی است که با توجه به پتانسیل زیاد و ایده‌های متناسب با صنایع قطعه سازی از اهداف ماست و البته دراین راستا خانواده کاملی از محصولات با فناوری بالا را تشکیل داده ایم.. همچنین مهمترین موضوع این است که تمام قطعات ما مطابق با استاندارد‌ها و الزام خودروساز است. ضمن آنکه در حال توسعه محصولات جدیدتر با پیشرفت خودرو هستیم.

اشتغال هوشمند در صنعت قطعه سازی کشور

به گفته عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران؛ ایجاد اشتغال هوشمند و ساخت قطعات هایتک شاید یک نسل جدیدی از اتفاقات باشد که کشور به آن نیاز دارد.

رضایی درمورد استفاده از هوش مصنوعی چنین توضیح داد و گفت: در خطوط تولید قطعات خودرویی که استفاده می‌کنیم ناچار هستیم برای کنترل‌ها و افزایش سرعت از هوش مصنوعی بهره بگیریم. تاکنون دستگاه‌هایی که به نام Aui ساختیم برای هوشمندسازی خطوط، استفاده بهینه و بهره‌بری بیشتر از پرسنلی که می‌توانند عملکرد بهتری در سازمان داشته باشند، بوده است.

مدیرعامل یک شرکت تولیدات صادراتی با محوریت دانش بنیان افزود: سعی کردیم نیروی انسانی را در جا‌های بهتر استفاده کنیم و به دلیل اینکه نسبت به سال‌های گذشته منابع انسانی در کشور محدود شده، ایجاد اشتغال وضعیت بهتری پیدا کرد. از طرفی مجبور هستیم به نیرو‌ها آموزش بیشتری بدهیم و واقعیت اینکه سطح نیرو‌های کاری در این حوزه خواسته و ناخواسته بالا رفته و کار‌های سطح پایین توسط ماشین انجام می‌شود؛ بنابراین هوش مصنوعی کمک کرد سطح پرسنل عوض شود و بتوانند کار‌های متخصصانه تری انجام دهند.

فروش محصولات تولیدی به کمک دانش بنیان‌ها

عضو هیئت مدیره مجمع کارآفرینان ایران گفت: توانستیم سال گذشته تسهیلات سرمایه در گردش بگیریم تا بتوانیم توسعه فروش را از طریق کمک دانش بنیان افزایش دهیم.

پیشکسوت صنعت قطعه ایران اعلام کرد: در حال حاضر به دنبال صادرات دانش به سمت کشور‌های هدف هستیم و طراحی‌های لازم برای صادرات بیشتر علم و فناوری و همچنین محصولات دانش بنیانی به کشور‌های همسایه در حال پیگیری است.

وی تصریح کرد: با ازبکستان، ترکیه، روسیه و حتی چین در زمینه تبادل دانش و صادرات محصولات فناورانه در حال مذاکره هستیم؛ و در ابتدا در این حوزه با ۱۰ تا ۳۰ میلیارد تومان هزینه مهندسی شروع به فعالیت شده و احتمالا ازبکستان اولین شرکت در راستای واردات علم و دانش و همچنین محصولات و تولیدات دانش بنیانی ما باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • دستگیری دو حفار غیر مجاز مسلح در گرمدره
  • اجرای بیش از ۴ کیلومتر حفاری تونل خط چهار مترو مشهد
  • انجام ۴ کیلومتر حفاری تونل خط ۴ متروی مشهد
  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • دستگیری ۳ حفار غیر مجاز در شهرستان آمل
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • ارتباط هدفمند و توازن‌محور بین صنعت و دانشگاه تقویت شود
  • آماده باش تیم‌های عملیاتی نیشکر برای مقابله با آبگرفتگی