Web Analytics Made Easy - Statcounter

میر علی اصغر مفید مدیرتحقیق و توسعه یک شرکت دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به موتور‌های دیزلی و گازسوز گفت: محصولات این شرکت دانش بنیان به دو بخش موتور‌های دیزلی و گازسوز طبقه بندی شده اند. موتور‌های نسل جدید دیزلی که مجهز به سیستم کنترل الکترونیکی به همراه سیستم پاشش سوخت چند مرحله‌ای فشار بالا هستند، در مقایسه با موتور‌های دیزلی قدیمی دارای توان و گشتاور بالاترمتناسب با کاربرد مدنظر، مصرف سوخت پایین تر، آلایندگی پایین، مصرف روغن پایین ، صدا و ارتعاش کم، امکان بازیافت محصول در پایان عمر، بهبود قدرت نسبت به وزن و عملکرد بهینه محصول در کلیه شرایط محیطی و جغرافیایی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مفید افزود: موتور‌های گازسوز با توجه به منابع طبیعی دارای دسترسی بالا به سوخت ارزان در تمام نقاط کشور باتوجه به گسترش شبکه گازرسانی در کشور، فاقد دود، دارای آلایندگی CO۲ کمتر در مقایسه با سوخت‌های فسیلی دیگر و مناسب برای کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و صدا و ارتعاش کم مزایایی است که نسبت به موتور‌های دیزلی و بنزینی خصوصا در کاربرد‌های صنعتی موثر هستند.

او ادامه داد: از موتور‌های دیزلی و گازسوز به عنوان نیروی محرک در کاربرد‌های متنوعی مانند تراکتور، کمباین، ژنراتور‌های تولید برق برای منازل مسکونی و صنایع، پمپ‌های آب، لیفتراک، کمپرسور، هواساز، جاروبرقی خیابانی، غلتک، کامیون و کامیونت، شناور‌های دریایی استفاده می‌شود.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان بیان کرد: کشور‌های صنعتی مانند: آلمان، ژاپن، ایالات متحده و چین که دارای تکنولوژی تولید موتور‌های دیزلی و گازسوز است پیشرو این صنعت هستند. موتور‌های دیزلی و گازسوز از نظر کیفیت، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را داشته و سهم بازار داخلی و میزان صادرات را نیز دارد.

مفید افزود: بالای ۸۵ درصد محصولات این شرکت دانش بنیان دارای تغییرات مهندسی و کاربردی بوده و در حال حاضر بیش از ۵۰ نوع موتور ۳، ۴ و ۶ سیلندر دیزلی و گازسوز در بازه توان ۳۰ تا ۱۶۰ اسب بخار در کاربرد‌های متنوع و با توجه به نیاز بازار و مشتریان با تیراژ ۲۵۰۰۰ دستگاه در سال تولید و وارد بازار می‌شود.

او درباره قابلیت صادرات این محصول به کشور‌های دیگر گفت: علی رغم تحریم‌ها صادرات موتور‌های دیزلی و گازسوز این شرکت دانش بنیان به کشور‌های آسیایی و اروپایی و آفریقایی ادامه داشته و هر ساله این شرکت جزو صادرکنندگان نمونه استانی و کشوری انتخاب شده است.

مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ادامه داد: قوای محرک، رکن اصلی در کارکرد محصولات مختلف صنعتی و کشاورزی است و با تحقیق و توسعه مبتنی بر نیرو‌های متخصص صنعتی و دانشگاهی امکان بروز رسانی و ارتقای مداوم محصولات همگام با استاندارد‌های جهانی و رقبای بین المللی میسر شده است.

او بیان کرد: با صادرات محصولات، ارزآوری به کشور محقق شده و با توجه به قابلیت محصولات از خروج ارز برای واردات محصولات مشابه جلوگیری شده است که مقدار آن بیش از ۱۰۰ میلیون دلار برآورد می‌شود. حدود ۸۵ درصد قطعات موتور‌های دیزلی و گازسوزدر داخل کشور تولید می‌شود. برای تولید ۱۵ درصد باقی مانده نیز پروژه‌های داخلی سازی برنامه ریزی شده و در حال اجرا است.

او تصریح کرد: این شرکت دانش بنیان با کشور‌هایی مانند: ترکیه، عراق، آذربایجان، افغانستان و برخی کشور‌های اروپایی و آفریقایی همکاری داشته است. با تولید داخلی انواع موتور‌های دیزلی و گازسوز، تکنولوژی تولید موتور و قوای محرک بومی سازی شده و کشور از نظر تولید قوای محرکه صنعتی و کشاورزی در توان ۳۰ تا ۲۰۰ اسب بخار خودکفا شده است.

بیشتربخوانید

مقابله با کرونا را مدیون شرکت‌های دانش بنیان هستیم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش بنیان موتورگازی بومی سازی فناوری جدید شرکت دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۷۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان هواپیمایی کشوری، جعفر یازرلو سخنگوی این سازمان در این زمینه اظهار داشت: با عنایت به منویات رهبر معظم انقلاب درباره راهبرد حمایت از شرکت‌های دانش بنیان، سازمان هواپیمایی کشوری به عنوان نماینده حاکمیت در هوانوردی غیرنظامی کشور، در راستای مقابله اثربخش‌تر با محدودیت‌های ناشی از تحریم‌های ظالمانه و غیرقانونی این صنعت ابرفناورانه و پیشران، در نظر دارد افزون بر راهبری، پشتیبانی و مشاوره‌های فنی ارائه شده، بستر حمایتی هدفمند جدیدی را برای گسترش فعالیت‌های آنان ایجاد کند.

وی افزود: در این راستا اعطای تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان در دستور کار سازمان هواپیمایی کشوری قرار گرفته است.

یازرلو تصریح‌کرد: از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در صنعت هوانوردی واجد شرایط لازم دعوت می‌شود برای دریافت تسهیلات، جهت انجام پروژه‌های مورد نظر در این حوزه درخواست خود را مطابق توضیحات مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی کشوری B۲n.ir/caa۱ ارائه کنند.

وی خاطرنشان‌کرد: سقف دریافت تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی که حائز شرایط مندرج در پورتال سازمان هواپیمایی باشند، ۱۵ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌