Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوانان جریان گام دوم انقلاب اسلامی شامگاه دوشنبه میزبان سیدامیرقاضی‌زاده_هاشمی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بودند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جوانان جریان گام دوم انقلاب اسلامی شامگاه دوشنبه میزبان سیدامیرقاضی‌زاده هاشمی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی و کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این دیدار، جوانان با مطالبه‌گری به بیان دغدغه‌های خود پرداختند و صریح پرسش‌هایی را از میهمان خود مطرح کردند.   سید امیر قاضی‌زاده هاشمی خطاب به جوانی که تاکید به ورود جوانان به عرصه کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری داشت، به مزاح گفت: سن من را زیادتر اعلام نکنید، اخیرا وارد ۵۰ سالگی شدم.   وی ادامه داد: خوشحال نیستم از اینکه در آستانه ۵۰ سالگی، جوان‌ترین کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری هستم و البته مقصر من نیستم و نشانه خوبی هم نیست.   این کاندیدای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری با انتقاد نسبت به اینکه در فضای مدیریت اجرایی کادرسازی نشده، متذکر شد: باید جوانان در عرصه‌های مختلف وارد شوند. وی تاکید کرد: اهل کادرسازی هستم و معتقدم تغییر نسل باید اتفاق بیفتد و در صحبت‌هایم هم به این موضوع اشاره کرده‌ام.   قاضی‌زاده هاشمی از طراحی ۲۰ ساله برای دولت آتی طراحی خبر داد و گفت: ما دولت کاریزماتیک نداریم، دولت ما دولت فلت و بسیط است و دوره کاریزماها برای اداره کشورها گذشته است.   وی دولت را بین نسلی دانست که باید برای ادامه دادن راه، افرادی را در مناصب مختلف به‌کار بگیرد تا عرصه مدیریت اجرایی کشور را دست به دست کنند.   وی با اشاره به اینکه مهیا کردن شرایط انتصاب جوانان در عرصه‌های مختلف منتی بر جوانان نیست، گفت: کاندیدای ریاست جمهوری باید برای دهه شصتی‌ها و دهه هفتادی‌ها برنامه مشخص داشته باشد. این نماینده مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: یک‌دفعه فردی را بدون تجربه نمی‌توان وزیر کرد و باید به سطح معاونت وزارت رسیده باشد تا بعد وزیر شود که در سامانه‌ای مرتبط با مدیران برای ۵۵۸ پست مدیریتی، کد شایستگی تعریف و نظام شایستگی تدوین شده و برای این موضوع تست و یک دوره نیز طراحی شده است که زمینه کادرسازی و رشد کادر در این بستر فراهم می‌شود.   از دیگر مباحث قابل توجه این بود که قاضی‌زاده هاشمی گفت: غیر از ۲ وزارت‌خانه، وزرای بقیه وزارتخانه‌ها (در دولت من) از جوانان خواهند بود.   شناسایی هفت هزار نفر از مدیرانی که در رده میانی سابقه دارند، برای انتصاب در مناصب مختلف از دیگر سخنان وی در جمع جوانان بود و افزود: نوک پیکان دولت من وزارت کشور است.   وی از مدل نظام اداری سه هرمی سخن گفت و افزود: در مثلث اول رئیس جمهور، معاون اول و وزیر کشور و استانداران هستند، در مثلث بعد رئیس جمهور، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون اداری و استخدامی و وزارتخانه‌ها هستند و در مثلث دیگر رئیس جمهور، رئیس دفترش و نهادهای موازی مثل شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای عالی امنیت ملی و..‌. هستند.   قاضی‌زاده هاشمی گام اول خود در برنامه تدوین شده برای ریاست جمهوری را اصلاح نظام اداری بیان کرد: از طریق استانداری‌ها در ۲ سال اول این برنامه دنبال و اجرا می‌شود.   قاضی‌زاده هاشمی اولویت خویش در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آینده را آموزش و پرورش برشمرد. انتهای پیام؛ 

منبع: دانا

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری قاضی زاده هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۹۷۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری

دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری گفت: ۱۰۸ شرکت دانش‌بنیان در بورس حضور دارند؛ امیدواریم تا آخر سال حداقل رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنند. یکی از مراحل بلوغ بعضی از شرکت‌های دانش‌بنیان عرضه شدن آن ها در بازار سرمایه و مشارکت آن ها با سرمایه مردم است.

او گفت: لزومی ندارد یک شرکت دانش بنیان برای ورود به بورس به معاونت علمی مراجعه کند.

دهقانی فیروزآبادی افزود: آن جایی که بحث کلان داده‌ها مطرح می‌شود یا بحث داده‌های مرتبط با مردم یا امنیت مردم مرتبط می‌شود، صلاحیت شرکت‌ها برای ورود به بورس در یک کارگروهی که در معاونت علمی تشکیل شده، مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌گیرد.

معاون علمی رئیس‌جمهور بیان کرد: شایعه فشار دولت بر شرکت‌های اقتصاد دیجیتال برای فروش سهامشان بی‌اساس است.

او تاکید کرد: صنعت خودرو اگر خصوصی و محدود شود٬ هم خودرو با کیفیت می‌شود و هم به قیمت می‌توان خودرو را عرضه کرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد
  • رشد اعتبارات سفر دولت در استان سمنان/ واحدهای تولیدی جان گرفتند
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند