Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک فعال سیاسی اصلاح طلب با اشاره به دعوت بزرگان اصلاحات از جهانگیری برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری، گفت: به نظر من اینکه ایشان پیروز شود یا نشود مسأله اصلی نیست، هرچند که من احتمال پیروزی ایشان را خیلی بالا می دانم اما حضور ایشان به معنای این است که اصلاحات در درون دولت و حکومت ضروری و مطالبه اکثر مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد نعیمی پور در گفت و گو با خبرنگار جماران، در خصوص احتمال کاندیداتوری اسحاق جهانگیری در انتخابات رئیس جمهوری، اظهار داشت: از منابع موثقی شنیده ام که جناب آقای کروبی نظرشان را اعلام کرده اند و به اطلاع آقای دکتر جهانگیری رسانده اند که ایشان برای ثبت نام و اعلام کاندیداتوری اقدام کنند و همچنین طبق اطلاع من آقای خاتمی هم مستقیما صحبتی داشته اند و این مطلب را به آقای دکتر جهانگیری منتقل کرده اند و همچنین آقای موسوی خوئینی ها تحلیل و استدلالشان را برای اینکه آقای دکتر جهانگیری وارد کارزار و صحنه انتخابات شوند به ایشان انتقال داده اند.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت افزود: این سه بزرگوار که مورد وثوق و احترام نخبگان اصلاح طلب و مردم هستند، اقدام مهمی را انجام داده اند و امیدوارم که جناب آقای جهانگیری با این پشتوانه وارد صحنه شوند و با اطلاعات وسیعی که ایشان نسبت به وضعیت کشور دارند و با توجه به سابقه طولانی که در مسئولیت های کشور داشته اند و خصوصا در زمینه های اقتصادی، به صحنه وارد شوند و جهت رفع مشکلات کشور از حداکثر توان خودشان استفاده کنند.

وی یادآور شد: روند اجماع سازی از مسیر جبهه اصلاحات ایران یا همان نهاد اجماع ساز، مقداری طولانی شد و البته چون در نظر داشتند که افراد مختلفی از جمله حاج حسن آقا خمینی و دکتر ظریف را برای این کار دعوت کنند، به نظر می رسید که زمان رو به اتمام است و اعلام موضع جبهه اصلاحات در این زمان کوتاه کار دشواری است. لذا بزرگان و معممین اصلاحات و اصلاح طلبی قدم پیش گذاشتند و مجموعا آقای دکتر جهانگیری را که در مورد حضورشان در صحنه انتخابات دچار تردید و یا حتی انصراف بودند را ترغیب کردند که این کار انجام شود.

نعیمی پور تأکید کرد: مسلم است که دعوت این بزرگواران از آقای جهانگیری تحرک خیلی خوبی را در جبهه اصلاحات بین احزاب و شخصیت های اصلاح طلب ایجاد خواهد کرد و به نظر می رسد که بعد از اعلام کاندیداتوری و ثبت نام ایشان موجی از حمایت شکل بگیرد چون شرایط کشور دیکته می کند که افراد با تجربه و آشنا به جزئیات مسائل کشور پا در صحنه انتخابات بگذارند تا مردم هم این احساس را داشته باشند که افراد توانمند در صحنه حضور دارند.

وی در خصوص چشم انداز پیروزی اسحاق جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: آقای جهانگیری یک چهره شناخته شده، موجه و سابقه دار در بین اصلاح طلبان هستند و اگر بخواهیم یک نیروی مؤثر و قوی را در جبهه اصلاحات مطرح کنیم قطعا یکی از شاخص ترین این افراد آقای دکتر جهانگیری هستند. ضمن اینکه بخش بسیار بزرگی از بدنه اصلاحات که حضور در انتخابات و استفاده از موقعیت صندوق های انتخاباتی را پیگیر هستند، آقای جهانگیری را برای این کار بسیار مناسب می دانند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب اظهار داشت: به نظر من اینکه ایشان پیروز شود یا نشود مسأله اصلی نیست، هرچند که من احتمال پیروزی ایشان را خیلی بالا می دانم اما حضور ایشان به معنای این است که اصلاحات در درون دولت و حکومت ضروری و مطالبه اکثر مردم است و خصوصا نخبگان، دست اندرکاران اجرایی اعم از تکنوکرات ها و کسانی که در بدنه اجرایی دولت و کشور کار می کنند با توجه به شناختی که از آقای جهانگیری دارند، با دلگرمی بسیاری جلو خواهند آمد.

وی ادامه داد: تا آنجایی که من اطلاع دارم افراد مؤثری که در کمپین های قبلی انتخاباتی حضور مؤثر و مبتکرانه ای داشته اند همه آمادگی دارند برای اینکه کمپین انتخاباتی ایشان را راه اندازی کنند و در سطح کشور گسترش بدهند. یقینا اگر احزاب اصلاح طلب هم امکاناتشان را به طور کامل بسیج کنند این کمپین بسیار قوی تر عمل خواهد کرد و زمینه هایی ایجاد می کند.

نعیمی پور افزود: متأسفانه سم پاشی ها یا سیاه نمایی هایی انجام شده و مخالفان اصلاحات تلاش داشته اند تا چهره جناب جهانگیری را خدشه دار کنند، اما خوشبختانه سوابق، سلامت، درستی، درایت و توانایی های آقای جهانگیری در حدی هست که اگر شبهاتی وجود داشته باشد این شبهات را به خوبی پاسخ بدهند و روشن کنند. در عین حال با توجه به اطلاعات قوی و مؤثری که دارند شفافیت در مناظرات را برای ترسیم اوضاع کشور و راه حل های برون رفت از مشکلات کشور را به خوبی ارائه کنند.

وی یادآور شد: آقای دکتر جهانگیری در سال 1396 هم نشان دادند در کارزار مناظره ای که بین کاندیداها برقرار می شود توانایی های بسیار خوبی دارند و می توانند نظر مخاطبین را جلب کنند. به هر حال دوره بعد از ثبت نام و دوره تبلیغات انتخاباتی و خصوصا مناظره ها بسیار در جلب آراء مردم مؤثر است و در واقع نظرسنجی های واقعی در آن دوره مشخص می شود.

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: من فکر می کنم با این زمینه ها و با توجه به شخصیت مستحکم و اراده ای که از ایشان می شناسم و معممین اصلاح طلب و سایر شخصیت ها و احزاب سیاسی و شور و نشاط نسل جوان تر اصلاح طلبان می شود کار بسیار موفقی را ارائه داد و با توجه به اینکه آقای جهانگیری امکان تعامل بسیار خوبی را با سایر ارکان حکومت دارند و حسن ظنی که نسبت به ایشان و توانایی های ایشان هست، این امید در دل مخاطبین هم بیشتر خواهد شد که با حضور ایشان با همدلی بیشتری مسائل و مشکلات کشور حل شود.

وی افزود: من امیدوارم همین جور که الآن درون نظام جمهوری اسلامی اتفاق نظری برای حل مشکلات برجام و برداشته شدن تحریم ها وجود دارد، این اتفاق نظر در خصوص حل مسائل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی کشور با حضور آقای جهانگیری به وجود بیاید و ان شاء الله با زمینه ای که بر اثر رفع تحریم ها ایجاد خواهد شد سرعت عمل و تجربیات ارزشمندی که وجود دارد بتواند به سرعت مشکلات را حل کند.

نعیمی پور اظهار داشت: موضوع مهم دیگری که وجود دارد این است که بسیاری از افراد برجسته ای که در سطح وزرا هستند و توانایی های ویژه ای دارند به توانایی و قدرت آقای جهانگیری اعتقاد دارند و لذا ایشان می تواند تیم بسیار قوی و ارزشمندی را فراهم و معرفی کند که این تیم قوی، مطلع، صاحب استراتزی و سیاست ها و برنامه های قابل توجه و مهم هستند، می توانند نویدبخش اقدامات مهم برای کشور باشند.

وی در پایان تأکید کرد: موفقیت هایی که در سطح منطقه ای برای دیپلماسی فراهم شده و شرایطی که به صورت گسترده تری در سطح ارتباطات بین المللی برای رفع مشکلات اقتصادی کشور به وجود خواهد آمد چشم اندازی است که می تواند مردم را به چنین انتخابی ترغیب و حضورشان را پررنگ تر کند و شانس پیروزی آقای جهانگیری را هم افزایش بدهد.

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 محمد نعیمی پور انتخابات 1400 انتخابات رئیس جمهوری حضور جهانگیری در انتخابات سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 آقای دکتر جهانگیری آقای جهانگیری جبهه اصلاحات نعیمی پور اصلاح طلب داشته اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۰۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم

«غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

کد خبر 6093069 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند/ سهم مستقلین در مجلس دوازدهم
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • مشورت با آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری /به محسن رضایی گفتم پیروز نمی شود و دو سه میلیون رأی خواهد داشت
  • عدم مشارکت جبهه نجات ملی تونس در انتخابات