Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» سید جلیل میر محمدی میبدی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در تشریح آخرین وضعیت تولید واکسن کرونا در کشور و واکسن‌های وارداتی ، گفت:نکته اولی که باید به آن توجه کرد این است که واکسن‌های وارداتی در تقابل با واکسن‌های تولید داخل نیست دلیل آن هم این است که اگر ما بخواهیم برای همه مردم واکسن تهیه کنیم و چون واکسن‌ها هم عمدتا 2 دوزی هستند تا ایمنی بیش از 90 درصد را در افراد ایجاد کنند حداقل نیاز به 160 میلیون دوز واکسن وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا افزود: بنابراین ما به میزان قابل توجه‌ای واکسن نیاز داریم تا بتوانیم زنجیره انتقال را قطع کنیم و زمانی می‌توانیم زنجیره را قطع کنیم که اکثریت مردم واکسینه شده باشند.

عضو کمیسیون بهداشت مجلس در تشریح آخرین وضعیت واکسن‌های تولید داخل ، اظهار کرد: واکسن کوو  ایران و پاستور هر دو فاز سوم انسانی خود را آغاز کرده‌اند که انشاءالله حداکثر تا یک ماه آینده وارد تولید انبوه این دو واکسن داخلی می‌شویم، البته زیر ساخت های تولید هر دو واکسن‌ مهیا شده است و تنها کووایران ظرفیت تولید ماهانه سه میلیون دوز را دارد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس ادامه داد:نکته‌ای که وجود دارد در کارآزمایی‌های بالینی که با انواع واکسن‌های داخلی بر روی افراد انجام شده، تاکنون هیچ گونه عارضه و مشکل جدی گزارش نشده است.

نماینده مردم تفت و میبد در مجلس بیان کرد: نکته مهم دیگری که در زمینه تولید واکسن‌های داخلی به ویژه واکسن پاستور وجود دارد این است که به شکلی تولید و کار علمی بر روی آنها انجام گرفته است و بگونه ای زیرساخت‌ها برای تولید و مقابله با انواع ویروس‌ها جهش‌یافته کرونا مهیا شده است که میتوان در زمان بسیار کوتاه واکسن ویروس جهش یافته تولید کرد.

انتهای‌پیام/

منبع: نماینده

کلیدواژه: کمیسیون بهداشت و درمان واکسن کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۲۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • عرضه شمش طلای تولید داخل از هفته آینده در مرکز مبادله/ آغاز حراج سکه از ۱۷ اردیبهشت
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ویژگی‌ بهترین ردیاب‌های خودروی ایرانی که باید بدانید
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت