Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه ایرنا، کارشناسان اصرار دارند که گام بعدی دولت که بر اساس آن مقررات سفرهای تفریحی خارجی و دیدوبازدیدهای خانوادگی از دوشنبه آسان خواهد شد باید به زمان دیگری موکول شود. زیرا آمار ابتلا به کرونای هندی به سرعت رو به افزایش است. هنوز برای کارشناسان روشن نیست که این ویروس نسبت به سایر گونه‌ها مرگبارتر یا دربرابر واکسن کرونا مقاوم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال آمارها نشان می‌دهد که از ۹۷ نفری که بین ۵ تا ۱۲ «مه» بر اثر کرونا جان باخته‌ ۴ نفر به گونه هندی مبتلا یوده‌اند.

این درحالیست که نرخ شیوع کرونا در انگلیس نسبت به هفته گذشته کمی افزایش داشته است. گروه مشاوران علمی برای شرایط اضطراری انگلیس موسوم به «سیج» روز جمعه اعلام کرد که شاخص شیوع بیماری (نرخ شیوع یا بازتولید/ R) میان ۰.۸ تا ۱.۱ در نوسان بوده است. این در حالیست که هفته گذشته شاخص شیوع بین ۰.۸ تا ۱ گزارش شده بود. این شاخص بیانگر آن است که یک فرد مبتلا به کرونا، این بیماری را به چه تعداد فرد دیگر منتقل می‌کند.

وزارت بهداشت انگلیس آزمایش کرونا را در ۱۵ شهری که آمار ابتلا به ویروس هندی بیشتر شناسایی شده، افزایش داده است. دولت همچنین قصد دارد تا فاصله دریافت دوز دوم واکسن کرونا را از ۳ ماه کاهش دهد تا مانع گسترش ویروس هندی در کشور شود. انگلیس از معدود کشورهایی است که فاصله بین دریافت دوز اول و دوم واکسن کرونا را ۳ ماه تعیین کرده است. بیشتر کشورهای اروپایی این فاصله را ۲۱ روز یا سه هفته تعیین شده است.

بر اساس این گزارش قرار است اعضای گروه سیج امروز تشکیل جلسه داده و نظر قطعی خود را درباره سطح تهدید ناشی از ویروس هندی اعلام کنند.  بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس هم قرار است ساعت ۱۷ به وقت محلی (۲۰ و ۳۰ دقیقه به وقت تهران) برنامه دولت را با توجه به تحولات جدید تشریح کند. او دیروز در گفت‌وگو با خبرنگاران، نسبت به شیوع ویروس هندی کرونا در انگلیس ابراز نگرانی کرد و احتمال تعویق برنامه خروج از محدودیت‌های کرونایی را رد نکرد.

در همین حال، کارشناسان هشدار داده‌اند که اگر ویروس هندی ۴۰ درصد بیشتر از نوع انگلیسی مسری‌تر باشد، آمار مراجعه به بیمارستان‌ها در موج بعدی به میزان سرسام آور ۶ هزار نفر در روز می‌رسد. بر همین اساس گروه «سیج» توصیه کرده که گام بعدی کاهش محدودیت‌های کرونایی به ویژه در مناطقی که آمار ابتلا به ویروس هندی بالاست، به مصلحت نیست.

بر اساس نقشه راه خروج از محدودیت‌های کرونایی قرار است از دوشنبه آینده، سفرهای تفریحی به خارج که اکنون ممنوع است و پنج هزار پوند جریمه دارد از سر گرفته شود. همچنین فاصله‌گذاری‌های اجتماعی و ضرورت استفاده از ماسک صورت نیز قرار است برداشته شود. دولت انگلیس قصد دارد تا با سرعت بخشیدن به روند واکسیناسیون، عمده محدودیت‌های کرونایی را تا ۲۱ ژوئن آینده (۳۱ خرداد) لغو کند.

این درحالیست که "تدروس آدهانوم" مدیرکل سازمان جهانی بهداشت امروز هشدار داد که امسال بلحاظ همه گیری کرونا نسبت به سال قبل مرگبارتر خواهد بود. تاکنون ۱۶۱ میلیون و ۹۲۴ هزار و ۱۷۳ نفر در جهان به کرونا مبتلا شده که از این میزان ۳ میلیون و ۳۶۰ هزار و ۹۲۵ نفر تا زمان انتشار این خبر جان باخته‌اند.

برچسب‌ها ویروس کرونا بوریس جانسون انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بوریس جانسون انگلستان ویروس کرونا بوریس جانسون انگلستان اخبار کنکور محدودیت های کرونایی ویروس هندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۳۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • (ویدیو) روش متفاوت روستاییان هندی برای طبخ آبگوشت زغالی
  • اختلال در سامانه وام فرزندآوری و سردرگمی متقاضیان
  • ببینید | شاهکار جدید زاکانی پس از گذشت ۲ روز از خرابی مترو و سردرگمی مردم؛ باید بپرسم!
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟