Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرید براتی سده گفت: معمولا 95 درصد معتادان متجاهری که جمع آوری و در مراکز ماده 16 نگه داری می‌شوند، پس از ترخیص به اعتیاد بازمی‌گردند و مصرف کنندگانی که در طرح‌های مختلف به اجبار جمع آوری می‌شوند و به مراکز می‌روند، ممکن است از سر لجبازی هم که شده پس از ترخیص دوباره مواد مخدر مصرف کنند.

به گزارش برنا؛ فرید براتی سده، مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به ورود مجلس شورای اسلامی جهت ایجاد کمپ‌های ترک اعتیاد مستقل با همکاری بخش خصوصی گفت: درحال حاضر تمام کمپ‌های ترک اعتیاد مستقل و خصوصی هستند و با هزینه بخش خصوصی ساخته می‌شوند درواقع کمپ دولتی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او درخصوص آخرین وضعیت جمع آوری معتادان متجاهر افزود: جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر مانند گذشته درحال انجام است و هر زمانی که نیروی انتظامی طرحی اجرا می‌کند با آنها همکاری می‌کنیم اما چون درگیر اپیدمی کرونا هستیم و ظرفیت مراکزمان را کاهش دادیم، هر 15-20 روز یکبار جمع آوری معتادان متجاهر را انجام می‌دهیم تا در نگه داری و همچنین نقل و انتقال آنها مشکلی ایجاد نشود.

براتی سده تصریح کرد: در حال حاضر معتادان متجاهری که جمع آوری می‌شوند، مورد غربالگری اعتیاد و کرونا قرار می‌گیرند. آنهایی که کرونا دارند به قرنطینه می‌روند و آنهایی که تست‌شان منفی می‌شوند دو هفته نگه داری می‌شوند تا اگر علائمی دارند مشخص شود درنهایت اگر کرونا نداشته باشند به مراکز تبصره 2 ماده 16 می‌روند و طبق نظر قاضی 3 تا 6 ماه و حتی یکسال یا بیشتر در مراکز می‌مانند.

او با اشاره به تعداد معتادان متجاهری که جمع آوری شدند، افزود: در سال 1399، 42 هزار نفر دستگیر و به مراکز ماده 16 هدایت و تحت کنترل و نگهداری قرار گرفتند.

مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور در پاسخ به این سوال که چقدر از افرادی که از مراکز ماده 16 ترخیص می‌شوند به اعتیاد بازمی‌گردند، گفت: معمولا 95 درصد معتادان متجاهری که جمع آوری و در مراکز ماده 16 نگه داری می‌شوند، پس از ترخیص به اعتیاد بازمی‌گردند.

براتی سده در پایان اظهار کرد: اعتیاد یک بیماری مزمن پیچیده قابل بازگشت است یعنی حتی افرادی که داوطلبانه به سمت ترک آن می‌روند ممکن است پس از پاکی به مصرف مجدد بازگردد بنابراین بسیاری از مصرف کنندگانی که در طرح‌های مختلف به اجبار جمع آوری می‌شوند و به مراکز می‌روند، ممکن است از سر لجبازی هم که شده پس از ترخیص دوباره مواد مخدر مصرف کنند.

//انتهای پیام: 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اعتیاد بهزیستی مجلس شورای اسلامی ترک اعتیاد بخش خصوصی نیروی انتظامی درمان مواد مخدر اعتیاد کمپ ترک اعتیاد معتادان متجاهر مدیرکل پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی اعتیاد بازمی گردند معتادان متجاهر مراکز ماده 16 پس از ترخیص براتی سده نگه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۶۱۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده

افرادی که روزانه کافئین بالایی دریافت می‌کنند، به مرور زمان بیشتر به اثرات آن عادت می‌کنند، به عبارتی مصرف کافئین به‌جای فایده، بیشتر به بدنشان ضرر می‌رساند.

به گزارش خبرآنلاین، درک اینکه به کافئین معتاد هستید، احساس خوبی نیست، اما مانند هر اعتیاد دیگری لازم است این اعتیاد کم‌خطر نیز درمان شود. نکته مهم در طول دوره ترک این است که همواره اثرات منفی کافئین را به خود متذکر شوید.

۱) با کاهش مصرف شروع کنید

برای این کار لازم است تعداد فنجان‌های قهوه‌ای که در طول روز می‌نوشید را مشخص کنید و سعی کنید هر روز یک فنجان از آن کم کنید. اوایل شاید سخت به نظر برسد، اما بدانید با استمرار در این عمل ساده می‌توانید از آسیب‌های ناشی از اعتیاد به کافئین پیشگیری کنید.

۲) یک جایزه برای خودتان در نظر بگیرید

ترک کافئین را به عنوان یک هدف مهم در نظر بگیرید و پاداشی برای آن مقرر کنید و در طی این دوره به این فکر کنید که با موفقیت در ترک این اعتیاد، یک جایزه در انتظار شماست. این کار به شما کمک می‌کند تا با حفظ روحیه و کسب انگیزه، به قول خود پایبند باشید.

دیگر خبرها

  • ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد جمع آوری شدند
  • ترک مصرف کافئین با ۲ روش ساده
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • جمع آوری ۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری۲۵۴ معتاد متجاهر در مشهد
  • جمع آوری و دستگیری ۲۸۶ معتاد و خرده فروش در مشهد
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • آغاز طرح بازگشت به زندگی سالم در مشهد