Web Analytics Made Easy - Statcounter

ثبت نام از کاندیدای فدراسیون ژیمناستیک هفته قبل به پایان رسید.از همین حالا خیلی ها دارند سنگ اندازی می کنند و با سیاه نمایی در تلاش هستند تا عملکرد روسای قبلی را زیر سوال ببرند.البته در آستانه هر انتخاباتی این اتفاقات طبیعی است به همین دلیل بهترین نفراتی که می توانند درباره شرایط فدراسیون،تیم ملی و مسائل درون خانوادگی حرف بزنند افرادی هستند که در دل ماجرا هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مثل هادی خناری نژاد که از ملی پوشان سابق ژیمناستیک بوده و طبیعتا اگر حرف یا انتقادی باشد را مطرح خواهد کرد.

*از دوران حضورت در تیم ملی ژیمناستیک صحبت کن.

زمانی که  به تیم ملی آمدم کار خیلی سختی داشتیم؛ چون نه مدال‌آور آسیایی داشتیم و نه مدال‌آور جهانی؛ اما توانستم سنت‌شکنی کنم. دوران خیلی خوبی پشت سر گذاشتم. تنها حسرتی که برای من باقی ماند عدم کسب سهمیه المپیک بود. چون آسیب‌دیده بودم. در طول سال‌هایی که به عنوان ورزشکار فعالیت می‌کردم فدراسیون‌های مختلف را دیدم و پستی و بلندی‌های زیادی داشتیم. در دوره‌ای بود که اعزام زیاد داشتیم؛ اما در دوره بعد آن اعزام به مسابقات خیلی کم شد و کم‌فروغ بودیم. 

*عملکرد اینچه درگاهی را در 4 گذشته چطور ارزیابی می‌کنی؟

در دوره خانم اینچه درگاهی شرایط بهتر شد و بچه‌ها مدام به مسابقات اعزام می‌شدند. با اینکه مشکلات اقتصادی وجود داشت اما افتخارات زیادی در میادین بین‌المللی افتخارات زیادی کسب شد. الان سعیدرضا کیخا در تک‌وسیله جزو 3 نفر اول دنیا است و این اتفاق بسیار مهمی است که رخ داده. به نظر من رویکرد فدراسیون در این 4 سال رویکرد بسیار خوبی بود. محراب احمد کهنی در مسابقات بسیار مهم جام جهانی مدال نقره کسب کرد؛ خب این‌ها زمانی دست‌یافتنی نبود؛ اما با پشتکار فدراسیون محقق شد. برگزاری اردوهای مختلف، اعزام به مسابقات بین‌المللی و اعتماد به کادر فنی تیم ملی در کسب این موفقیت‌ها تاثیر زیادی داشت. به نظر من این وضعیت باید در سال های  هم ادامه‌دار باشد تا بتوانیم نتایج بهتری هم بگیریم.

*ژیمناست‌هایی مثل خسرونژاد، کهنی، الفتی و ... که نسل جدید تیم ملی را تشکیل داده‌اند را چگونه می‌بینی؟

نسل جدید تیم ملی خیلی خوب هستند و می‌شود روی آنها سرمایه‌گذاری کرد. ژیمناست‌هایی مثل خسرونژاد، کهنی، التفی، مدنی و  حتی ژیمناست‌هایی که در تیم جوانان هستند می‌توانند در تک‌اسباب و شش‌اسباب با بزرگان جهان رقابت کنند. باید این نسل را حفط کرد و آنقدر قهرمان داشته باشیم که در این زمینه کمبودی نداشته باشیم. در حال تیم ملی خوبی داریم که اگر کرونا نبود اتفاقات خیلی خوبی برای این تیم رخ می‌داد. حتی در دوره کرونا هم اردوهای آنلاین برگزار شد و این موضوع نشان می‌دهد فدراسیون با همه توان به فکر بچه‌ها است و آنها را رها نکرده است.

*اینچه درگاهی چقدر در فدراسیون ژیمناستیک موفق بوده است؟

عملکرد خانم اینچه درگاهی نیاز به گفتن ندارد و همه چیز مشخص است. شما می‌بینید که ژیمناستیک ایران چقدر متحول شده و به نظر من کسی که کارش را به خوبی انجام می‌دهد نشان دهنده این است که او صلاحیت ریاست فدراسیون ژیمناستیک را دارد. خیلی‌ها از روزی که خانم اینچه درگاهی به عنوان رئیس فدراسیون ژیمناستیک انتخاب شد فکر نمی‌کردند چنین نتایجی در دوره او رقم بخورد. الان می‌بینیم که ژیمناستیک ایران چقدر ترقی کرده و این ترفی هم در مجامع جهانی و آسیایی و هم در میادین بین‌المللی دیده می شود. اینها محقق نمی‌شد اگر زحمات خانم درگاهی نبود. اتفاقاتی که در دوره ریاست او رقم خورد نیاز به منابع مالی زیادی داشت؛ اما فدراسیون ژیمناستیک در اوج بی‌پولی و نامهربانی‌هایی که در قبالش شد همه این اتفاقات مثبت را رقم زد. خانم اینچه درگاهی دلسوز ژیمناستیک است. او حتی از ارتباط‌هایش هم برای ژیمناستیک ایران استفاده کرده؛ کاری که خیلی ها انجام ندادند. اینکه بعضی مدام مخالفت می‌کنند کار درستی نیست و باید همه برای موفقیت ژیمناستیک متحد شوند. نمی‌شود موفقیت‌های ژیمناستیک را کتمان کرد و  قطعا اینچه درگاهی در این 4 سال یک کارنامه خیلی خوب به جا گذاشت.

*یک بار گفته بودی که از تو خواسته بودند علیه رئیس فدراسیون ژیمناستیک مصاحبه کنی. این موضوع واقعیت داشت؟

نمی‌خواهم نامی از کسی ببرم؛ اما این درخواست را از من کرده بودند و حتی به من گفته بودند که در مصاحبه‌ام عنوان کنم سیستم فعلی فدراسیون سیستم درستی نیست و مشکلات زیادی دارد. به نظر من هیچ فدراسیونی نیست که مشکلی نداشته باشد؛ اما اینکه به دنبال تخریب باشیم چیزی را درست نمی‌کند. افراد بر اساس صلاحیت‌ها در جایگاه‌ها قرار می‌گیرند. در دوره‌ای مشکلات زیادی  در فدراسیون وجود داشت؛ اما من هرگز دنبال حاشیه‌سازی برای فدراسیون نرفتم. وقتی می‌بینیم اتفاقات خوب برای ژیمناستیک رخ می‌دهد باید از آنن تعریف شود. همه من را می‌شناسند و می‌دانند صحبت‌های خلاف واقعیت نمی‌زنم. جایگاهی که دارم را با تلاش خودم به دست آوردم؛ نه با چاپلوسی.

*و صحبت پایانی.

قطعا خانم اینچه درگاهی به خاطر عملکردش نمره قبولی گرفت؛ چون زحمت زیادی کشید و عملکرد او نتایج مثبت داشته است. اینکه در بین همه موفقیت‌ها یک ناکامی را پررنگ کنیم به این معنی نیست که عملکرد فدراسیون ضعیف بوده است. از این به بعد هم کسی از من بخواهد علیه فدراسیون صحبت کنم پاسخ منفی به او می‌دهم. هیچ ترسی هم از کسی ندارم و همیشه نان بازوی خودم را خوردم. هر موفقیتی هم که در ژیمناستیک رخ می‌دهد متعلق به همه است و نباید عده‌ای از این موفقیت‌ها ناراحت شوند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: فدراسیون ژیمناستیک خانم اینچه درگاهی موفقیت ها نظر من تیم ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۶۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی

نویسنده این مقاله بنیامین واینتال یک صهیونیست راست افراطی مقیم اسرائیل است که طی دوسال گذشته مقالات متعددی در جوروزلم پست اسرائیل، ایران اینترنشنال عربستان، فاکس نیوزآمریکا، میدل ایست فوروم آمریکا علیه موسویان منتشر کرده و صحنه گردان اصلی تلاش‌های جبهه صهیونیست علیه موسویان بوده است. رسانه‌های صهیونیستی دیگر آمریکا همچون فری بیکن نیز ادعاهای او را منتشرکرده‌اند.

گروه “اتحاد علیه توجیه‌گران رژیم اسلامی” وابسته به سازمان منافقین خلق طی ماه‌های گذشته تلاش گسترده‌ای برای برگزاری یک تظاهرات بزرگ علیه موسویان در جلو دانشگاه پرینستون بخرج داد که نهایتا جمعه گذشته از بین دو میلیون ایرانی مقیم آمریکا، تنها ۳۰ نفر شرکت کردند.

خانم لادن بازرگان مدیر ساماندهی این تظاهرات بود که برادر وی از اعضای سازمان منافقین بود که در دوران جنگ، به جرم همکاری با صدام در تجاوز به خاک ایران اعدام شد. یکی از تفاوت‌های لادن بازرگان با موسویان این است که برادر موسویان در دوران جنگ تحمیلی در جبهه‌های جنگ و در دفاع از ایران به شهادت رسید در حالیکه برادر لادن بازرگان بخاطر همکاری با صدام در تجاوز به خاک ایران، اعدام شد.

بنیامین واینتال ژورنالیست صهیونیست با همکاری و همراهی ایرانی‌های حامیِ حمله نظامی و تحریم آمریکا علیه ایران همچون لادن بازرگان، پرویز دستمالچی و مجید محمدی در تمام گزارش‌ها و مقالات و مصاحبه‌های ماه‌های اخیر مدعی شده که موسویان ترور رهبران اکراد در رستوران میکونوس در برلین آلمان در سال ۱۳۷۱ و سایر ترورهای در خارج از کشور دخالت داشته، او حامی حماس و حزب الله بوده و از فتوای قتل رشدی حمایت کرده است. آن‌ها همچنان مدعی شده‌اند که دولت آلمان بعد از رای دادگاه میکونوس در سال ۱۳۷۶، موسویان را از آلمان اخراج کرد و موسویان بعد از آن هیچگاه قادر به سفر به آلمان و کشورهای اروپایی نبوده است.

موسویان در مصاحبه چند روز پیش با روزنامه پرینستونین آمریکا گفت:

“حکم دادگاه میکونوس و شرح حکم در آوریل ۱۹۹۷ (اردیبهشت ۱۳۷۶) در ۳۹۸ صفحه منتشر شد که مستقیم یا غیر مستقیم هیچ اتهامی را متوجه من ندانسته است. همه سفرای ایران و اروپا بعد از حکم دادگاه برلین به پایتخت‌های خود فراخوانده شدند و بعد از مدتی هم به محل مامورین بازگشتند. من هم به آلمان بازگشتم و ماموریتم بعد از ۷ سال در اوائل سال ۱۹۹۸ به پایان رسید. از آن زمان تاکنون هم مستمرا به آلمان و اروپا سفر داشته و در صدها کنفرانس سخنرانی داشته‌ام. نه تنها آلمان بلکه هیج کشور اروپایی و هیچ کشوری در دنیا هیچ اتهامی علیه من نداشته است. ایران تنها کشوری است که من را متهم، دستگیر و زندانی کرد.”

روزنامه جوروزلم پست در گزارش خود نوشته که تنها یک دانشجوی یهودی-آمریکایی دانشگاه پرینستون بنام جرد استون در تظاهرات علیه موسویان شرکت کرد. او در مصاحبه گفت: متاسفانه نفوذ رژیم تروریستی ایران در دانشگاه پرینستون بخاطر افرادی مثل موسویان و بهروز قمری تبریزی، محیط این دانشگاه را بقدری سمی کرده بطوریکه در چند روز اخیر خیل عظیمی از دانشجویان دانشگاه پرینستون به طرفداری از فلسطین تظاهرات کردند، پرچم حزب الله را در دانشگاه پرینستون برافراشتند و علنا از ایران حمایت کردند”.

این روزنامه نوشته که موسویان در مصاحبه‌ای در دوران سفارتش در آلمان گفته: “من از سلمان رشدی متنفرم چون به دین و به پیامبرم توهین کرده است”.

گروه “اتحاد علیه ایران هسته‌ای” که یکی از قدرتمندترین لابی‌های صهیونیسم در آمریکاست، در ژانویه ۲۰۲۲ طی نامه‌ای به رئیس دانشگاه پرینستون خواستار اخراج فوری موسویان از این دانشگاه شد. چند ماه بعد موسویان به دعوت فرماندهی استراتژیک ارتش آمریکا در اجلاس سالانه این فرماندهی و در حضور ۷۵۰ ژنرال برجسته آمریکا، به انتقاد از سیاست‌های آمریکا در مورد خاورمیانه و ایران پرداخت و از ژنرال‌های آمریکا خواست که به سیاست‌های جنگ طلبانه آمریکا و تغییر رژیم و مداخله در امور داخلی کشورهای خاورمیانه خاتمه دهند و سیاست همکاری و تعامل و توسعه روابط اقتصادی و مردمی را با کشورهای خاورمیانه و با ایران پیشه کنند.

انتقادهای شجاعانه و صریح موسویان در جمع ژنرال‌های آمریکا جنجالی بپا کرد. دو عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا طی نامه‌ای به فرماندهی استراتژیک آمریکا ضمن محکوم کردن دعوت از موسویان، خواستار توضیح این فرماندهی شدند. فرماندهی استراتژیک آمریکا هم در پاسخ گفت که ما برای شنیدن نظرات موافق و مخالف، از سخنرانان مختلف دعوت می‌کنیم.

اما رسانه‌های جنگ طلب همچون ایران اینترنشنال عربستان، جوروزلم پست اسرائیل، فاکس نیوزو فری بیکن آمریکا طی مقالاتی به این جنجال آنقدر دامن زدند تا اینکه در اکتبر ۲۰۲۳، دوازده عضو جمهوریخواه کنگره آمریکا طی نامه به رئیس دانشگاه پرینستون نوشتند که تحقیق و تفحص در مورد موسویان را آغاز کرده‌اند. آن‌ها در نامه خود ۱۰ سوال در مورد موسویان مطرح کردند ازجمله اینکه: “آیا دولت اوباما موسویان را به آمریکا دعوت کرده تا توافق هسته‌ای با ایران حاصل شود”؟ موسویان هم طی مصاحبه‌هایی به کنگره آمریکا پاسخ داد که در ایران بازداشت و زندانی و سپس هم طبق حکم دادگاه به پنج سال محرومیت از پست دیپلماتیک محکوم شدم و بعد از فشار دولت آقای احمدی نژاد و بازنشستگی اجباری از وزارت خارجه، ناچار به مهاجرت شدم.

گفتنی است که جناح جنگ طلب آمریکا و لابی صهیونیسم و گروهک‌های ایرانی حامی آن‌ها؛ حساب ویژه‌ای را روی پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در آبان ماه آتی باز کرده‌اند و از یکسال پیش چهره‌هایی مثل علی واعظ، تریتا پارسی، ولی نصر، عدنان طباطبایی و آرین طباطبایی را متهم به جاسوسی برای دولت ایران نموده‌اند چون این افراد حمله نظامی آمریکا به ایران را مخالف منافع ایران و آمریکا دانسته و حامی دیپلماسی و توافق هسته‌ای با ایران بوده‌اند.

لذا با وجود این که شدیدترین و گسترده‌ترین حملات علیه موسویان بوده، اما لابی صهیونیسم کلیه چهره‌های ایرانی الاصل طرفدار دیپلماسی را مورد حمله قرار داده تا با حذف آن‌ها، در صورت پیروزی ترامپ زمینه را برای اقدامات افراطی ترامپ فراهم شود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902944

دیگر خبرها

  • چرتکه ۲میلیاردی فدراسیون برای مصاحبه یک مربی!
  • خلیلی: طرح گذرگاه‌های ورزش با جدیت در کشور دنبال می‌شود
  • اعتراض پوچ و خطرناک علیه ایران/ ژیمناستیک دستمایه تمامیت خواهی و منفعت طلبی سهم خواهان
  • برکناری رییس هیات ژیمناستیک اصفهان در آستانه انتخابات/ نکویی: وزارت ورزش شفاف‌سازی کند
  • اقدام عجیب خودی‌هاعلیه ژیمناستیک/وطن‌فروشی منفعت طلب‌ها
  • اقدام عجیب خودی‌ها علیه ژیمناستیک/ اعتراض به سهمیه المپیک ایران!
  • رمزگشایی از تشدید فشارهای لابی اسرائیل علیه موسویان/ مقاله تند جروزالم‌پست علیه دیپلمات پیشین ایرانی
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • اسرار موفقیت امام صادق (ع) در تقویت بنیان‌های وحدت امت اسلام