Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از خرم آباد،بر اساس آخرین آمارگیری نیروی کار که در سال ۱۳۹۹ از سوی مرکز آمار ایران اعلام شده است لرستان با میزان ۱۵.۲ درصد به صدر جدول بیکارترین استان‌های کشور رسیده است. که در این رتبه چهار محال بختیاری نیز لرستان را همراهی می‌کند و این دو استان شانه به شانه یکدیگردر جدول بیکاری کشور پیش می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آمار در حالی اعلام شده است که مسئولان استانداری سال گذشته معتقد هستند که با وجود کرونا دستاورد‌های بزرگی در حوزه اشتغال زایی داشته‌اند، اما این آمار رسمی نشان می‌دهد که این صحبت‌ها حداقل از دیدگاه مرکز آمار تنها در حد یک ادعا است.

مردم لرستان که طی ۴۳ سالی که از عمر انقلاب گذشته است در تمام شرایط حساس پشتیبان اصلی انقلاب بوده‌اند و همین مردم انتظار دارند چالش بیکاری که زندگی اکثر خانواده‌های این منطقه را تحت تاثیر قرار داده توسط مسئولین با انجام اقدامات جهادی و هوشمندانه رفع شود.

علت فرهنگی یکی از متهمان صدرنشینی لرستان در میزان اشتغال زایی است

در همین راستا برای تحلیل کارشناسانه و دقیق‌تر این آمار به سراغ مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان رفتیم.

نامدار صیادی با اشاره به اینکه این آمار بر اساس داده‌هایی است که سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان که از طریق روش‌های خاص آمارگیری تهیه می‌کند، اظهار کرد:پس از تهیه این داده‌ها به مرکز آمار ایران ارسال می‌شود و آن‌ها اقدام به تحلیل و انتشار آنان می‌کنند.

او ادامه داد: یکی از علت‌هایی که باعث شده که همیشه استانی همچون لرستان در صدر آمار‌های بیشترین میزان بیکاری کشور باشد بحث‌های فرهنگی است، زیرا بخش عظیمی از مردم استان در بخش کشاورزی و دامداری فعالیت می‌کنند، ولی از دیدگاه فرهنگی خودشان این کار‌ها شغل محسوب نمی‌شود و وقتی که از آنان در مورد بیکار شاغل بودنشان سوالی پرسیده می‌شود اکثرا اعلام می‌کنند بیکار هستند.

مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان بیان کرد: میزان بیکاری بسیاری از استان‌های کشور در این لیست نزدیک به یک‌دیگر است و تنها اختلاف آنان در حد یک یا دو درصد است که این میزان تاثیر زیادی در وضعیت اشتغال زایی استان ندارد.

  اقتصاد لرستان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال ۹۲ بسیار رشد داشته است

صیادی با بیان اینکه مردم لرستان مطمئن باشند که اقتصاد لرستان در سال ۱۴۰۰ نسبت به ۱۳۹۲ بسیار رشد داشته است، تصریح کرد: وقتی حجم اقتصادی یک استان بالا می‌رود طبیعتا میزان اشتغال زایی نیز رشد می‌کند در نتیجه طی هشت سال گذشته در حوزه اشتغال زایی اقدامات بسیار خوبی در استان انجام شده است.

او افزود: البته این نیز یک واقعیت است که استان لرستان جز استان‌های صنعتی کشور نیست و این موضوع نیز مربوط به یک دولت نبوده بلکه طی سالیان متمادی ایجاد شده است.

مدیرکل اقتصادی استانداری لرستان با اشاره به چند مورد از رشد‌های اقتصادی که در لرستان انجام شده است، اظهار کرد: سال ۹۲ در لرستان تنها ۲۷ هزار هکتار از مزارع استان تحت آبیاری با سیستم‌های نوین بودند، اما این آمار در سال ۹۹ به ۶۰ هکتار رسیده است و این مقدار افزایش حتما شغل‌های بسیاری ایجاد کرده است.

میزان تولید محصولات کشاورزی نسبت به سال ۹۲، بالغ بر ۷۰۰ هزار تن افزایش داشته است

صیادی افزود: در سال ۹۲ در لرستان تنها هفت هکتار گلخانه وجود داشت، اما این آمار سال گذشته به هفتاد هکتار رسیده است و امسال نیز مقدار آن افزایش چشم‌گیری پیدا خواهد کرد.

او با بیان اینکه در حوزه کشاورزی که مهمترین بخش اقتصاد لرستان را تشکیل داده است در سال ۹۲ میزان محصولات کشاورزی و دامی استان دو میلیون و ۲۲۷ هزار تن بوده است، اما این آمار در سال ۹۹ به دو میلیون و ۹۰۰ هزار تن رسیده است که این افزایش ۷۰۰ هزار تنی نشان‌دهنده ایجاد شغل‌های بسیاری طی هفت سال گذشته در استان بوده است.

بسیاری از مردم، اهالی رسانه، کنشگران سیاسی و اقتصادی و ... در روز‌های اخیر انتقادات جدی به عملکرد مسوولان که به رسیدن لرستان به صدر جدول بیکاری شده است داشته‌اند و این در حالی است که مسوولان استانی این آمار را قبول ندارند.

با وجود اقداماتی که برای توسعه اقتصاد و ایجاد اشتغال در لرستان صورت گرفته است، اما مسوولان آماری دقیق از اینکه در یک سال گذشته نسبت به ادوار قبل چه تعداد به جامعه بیکار لرستان اضافه شده است و چند نفر به لیست بیمه شدگان استان اضافه یا کم شده است، اشاره‌ای ندارند.

منبع : فارس

انتهای پیام/ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری لرستان آمار اشتغال اما این آمار اشتغال زایی سال گذشته سال ۹۲

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۷۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان

ایسنا/سمنان سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کاهش پرشدگی سد دامغان در مقایسه با سال قبل، گفت: میزان پرشدگی این منبع مهم آبی ۶۱ درصد است.

حمید احسانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: میزان پرشدگی این سد در سال آبی گذشته ۷۱ درصد بود و اکنون ۱۰ درصد با آن میزان فاصله دارد. 

وی با اشاره به بارش‌های چند هفته اخیر در استان، بیان کرد: این بارندگی‌ها منجر به افزایش سه درصدی شاخص پرشدگی سد شهید شاهچراغی دامغان شد. میزان پرشدگی سد دامغان تا هفته اول فروردین ماه ۵۸ درصد بود که با بارش‌های خوب اخیر، این میزان از مرز ۶۱ درصد عبور کرده است. 

احسانی با اشاره به کاهش درصد پر شدن این سد، ادامه داد: سال گذشته میزان پر شدن مخزن این سد از ۱۱.۶۸ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به حدودا ۱۰.۲میلیون مترمکعب در ۱۰ اردیبهشت ماه امسال رسید.

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان افزود: تراز نرمال سد شهید شاهچراغی شهرستان دامغان ۱۶.۵ میلیون مترمکعب است. 

وی از سد دامغان به‌عنوان مهمترین منبع آبی در شهرستان دامغان نام برد و بیان کرد: امید می‌رود با بارش‌های بهاری شاهد افزایش حجم آب پشت سد باشیم. 

او یادآوری کرد: میزان ورودی لحظه‌ای ناشی از سیلاب‌های اخیر به این سد براساس آخرین آمارها ۶۹۵ لیتر بر ثانیه و خروجی لحظه‌ای آن نیز ۳۸۲ لیتر بر ثانیه بوده است. میزان ورودی لحظه‌ای سد در سال آبی گذشته ۳۴۷ و خروجی آن در سال آبی قبل ۵۶۷ لیتر برثانیه بوده است. 

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سمنان با اشاره به کمبود منابع آبی و کاهش بارندگی‌های ناشی از گرم شدن زمین خواستار مدیریت و مصرف بهینه‌تر آب در بخش‌های شرب، کشاورزی و صنعتی شد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • استقلال و ۶ پیروزی در ۷ تقابل آخر برابر تراکتور
  • تأکید استاندار لرستان بر جلوگیری از خام‌فروشی معادن
  • میزان پیشرفت طرح‌های خدمات بهداشتی و درمانی در دولت سیزدهم ۵۵۰ درصد بوده است
  • انحصار فروش بلیت های قطار در اختیار ۳ اپلیکیشن؛ تمام آژانس های مسافرتی بیکار می شوند؟
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • اعلام آمار مرگ و میر؛ سال ۱۴۰۲ زنان بیشتر فوت کردند یا مردان؟