Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

به گزارش جماران به نقل از روسیا الیوم،«موسی زبیدات»یکی از نیروهای امنیتی عرب اسرائیل اعلام کرد که از پلیس رژیم اسرائیل جدا شده و «مبارزه مردمی عربی» ملحق شده است. وی اولین پلیس عربی است که دست به این اقدام می زند.

اقدام زبیدات در پی خشونت و درگیری های ادامه دار از اوایل هفته جاری در تعدادی از شهرها در سرزمین های اشغالی میان یهودی ها و عرب ها رخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهرهای مختلف سرزمین های اشغالی  طی روزهای گذشته شاهد درگیری های شدید میان فلسطینی ها و یهودی ها بوده است به طوری که کنترل بسیاری از این شهرها از دست پلیس رژیم اشغالگر خارج شد. این درگیری ها با وجود اعزام نیرو همچنان ادامه دارد.

این درگیری ها از زمان اشغال سرزمین های فلسطینی بی سابقه بوده است.

در همین حال، یکی از تحلیلگران مشهور عرب و منطقه با اشاره به دو دروغ بزرگ صهیونیست‌ها از غافلگیری‌های جدید مقاومت فلسطین طی روزهای آتی پرده برداشت.

«عبدالباری عطوان» سردبیر روزنامه اینترنتی رای الیوم در تحلیلی نوشت: آنچه این روزها مایه تمسخر است، اظهارنظرهای سخنگویان نظامی اسرائیلی درباره بانک اهداف در غزه و حمله آنها با پهپاد و نابودی آن است تا مشخص شود که بانک اهدافی که آنها از آن سخن می‌گویند عبارت از برج‌های مسکونی یا مدارس و اهداف غیرنظامی بوده است.

وی می نویسد: غزه روسیه نیست که از شرق آسیا تا غرب اروپا امتداد داشته باشد یا چین یا به بزرگی فرانسه نیست، نواری باریک است که از 150 مایل مربع فراتر نمی‌رود و منطقه‌ای با جمعیت زیاد است؛ اما مقاومت شریف و آماده با پایگاه مردمی یکپارچه دارد.

عطوان نوشت: آنچه طی چند روز گذشته از جنگ مشخص شده است این است که اسرائیلی‌ها در حال فرار و نیز در محاصره هستند. یکی از بارزترین دلایل آن هم بسته شدن فرودگاه «اللد» است که امن نبوده و در تیررس موشک‌های مقاومت، قرار گرفت. نکته قابل توجه اینکه صهیونیست‌ها به سوی فرودگاه «رامون» به عنوان فرودگاه جایگزین رفتند که نتایج معکوس داد زیرا موشک‌های قسام از نوع عیاش 250 به این فرودگاه رسید و پس از چند ساعت آن را تعطیل کرد تا این رژیم ارتباطش با دنیا قطع شود. این نتیجه شکست دستگاه‌های امنیتی این رژیم است که اوضاع را بر وفق مراد و خصم خود را ضعیف می‌پنداشتند.

این تحلیلگر در ادامه به دروغ های صهیونیست‌ها در راستای فریب افکار عمومی این رژیم و بالا بردن روحیه درهم شکسته آن اشاره کرده و گزارش داد: دو دروغ را نمی توان مورد بی توجهی قرار داد؛

اول، تجمع تانک‌ها و نفربرها در مرز با غزه به شکل تلویحی و تهدید به حمله زمینی. آنها به خوبی می‌دانند که اگر چنین حمله‌ای صورت گیرد، هدیه بزرگ برای مردان مقاومت و میلیون‌ها فلسطینی محاصره شده در غزه است که آرزوی شهادت دارند. «آرییل شارون» به عنوان بزرگترین زورگوی تاریخ با هفت هزار شهرک نشین فرار کرد و پشت سرش را هم نگاه نکرد و این از بیم تاثیر عملیات شهادت طلبانه و مردان مقاومت بود و این درسی است که همه اسرائیلی‌ها آن را از حفظ هستند.

دروغ دوم از زبان «ایلی کوهن» وزیر اطلاعات اسرائیل گفته شد که کابینه این رژیم با طرح آتش بس مطرح شده از سوی حماس مخالفت کرده است و طبق اطلاعاتی که ما داریم، نتانیاهو با قاهره و دوحه برای میانجیگری تماس گرفته و خواستار آتش بس شده است و پاسخ «اسماعیل هنیه» و «زیاد النخاله» مخالفت فوری بوده است و اینکه به اطلاع میانجیگران رسانده‌اند که آمادگی جنگ برای 100 تا 200 روز بدون توقف را هم دارند وآنچه از سلاح استفاده شده است یک دهم از سلاح مقاومت هم نمی‌شود. آنها اعتمادی به نتانیاهو و دوستان عربش و تضمین‌های آنها ندارند و نمی‌خواهند که از یک سوراخ دوبار گزیده شوند.

عطوان ادامه داد: موشک عیاش 250 که از گنبد آهنین عبور کرد و به فرودگاه «رامون» در النقب در جنوب فلسطین و در نزدیکی نیروگاه دیمونا رسید به مثابه صاعقه بر سر فرماندهان نظامی و سران سیاسی اسرائیل بود زیرا آنها فکر نمی‌کردند که این موشک بالستیک دقیق نزد گردانهای قسام باشد و بعید نیست که غافلگیری های دیگری طی روزهای آتی در کار باشد.

وی نوشت: نتانیاهو شدیدا به دنبال آتش بس است نه به سبب غافلگیری‌های موشکی مقاومت بلکه به سبب جبهه داخلی این رژیم و جنگ داخلی نتیجه انتفاضه ملت فلسطین در مناطق مختلف و آمدن آنها به خیابان‌ها در همبستگی با ساکنان قدس و گروه‌های مقاومت در غزه و این سرآغاز فروپاشی رویای صهیونیست‌هاست.

عطوان تاکید می کند: دستاورد بزرگ انتفاضه الاقصی و همبستگی موشکی با آن فقط نابودی اسطوره گنبد آهنین و انفجار جبهه داخلی اسرائیل نیست بلکه ایجاد معادله جدید میدانی است که پایه های جدیدی برای خاورمیانه نقشه‌های نظامی و سیاسی جدید آن است که می توان آن را در موارد زیر خلاصه کرد؛

اول، نظریه جدیدی که گروه‌های مقاومت فلسطین دیکته کردند که فقط داشتن موشک دقیق و به تعداد زیاد مهم نیست بلکه اراده و شجاعت و هدف قرار دادن عمق و زیر ساختهای دشمن هم اهمیت دارد.

دوم، احتمال واکنش مستقیم و قوی از سوی ایران، سوریه و گروههای حشد شعبی عراق.

سوم، از بین رفتن ابهت نظامی و اطلاعاتی اسرائیل و بازگشت مقاومت فلسطین به رویارویی مجدد و خروج تشکیلات خودگردان و رئیس آن محمود عباس از معادله سیاسی در منطقه.

چهارم، هدف قرار دادن خطوط لوله نفت و گاز که از «ایلات» در دهانه «خلیج عقبه» تا «عسقلان» در دریای مدیترانه کشیده شده است و یکی از طرح‌های عادی سازی اسرائیلی و حکومتهای عربی حاشیه خلیج فارس در چارچوب توافق سازش «آبراهام» بود، به وسیله موشک قسام. این یعنی فروپاشی همه این پروژه‌هایی که خواستار صدور گاز و نفت از این خط به جای تنگ هرمز و باب المندب و ایجاد جایگزین برای کانال سوئز است.

وی در پایان می‌نویسد: موشک های مقاومت که از غزه شلیک شد، معامله قرن و توافق سازش مسموم آبراهام را ساقط و خاورمیانه جدیدی را ایجاد کرد که طی ماه‌ها و سال‌های آتی نتایج آن آشکار خواهد شد. پروژه صهیونیزم نفس‌های آخری خود را می‌کشد و برای حامیان آن جز اینکه بارها را ببندند و بروند، راه دیگری نیست.

بنابراین گزارش، درگیری میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی از روز دوشنبه و پس از پایان ضرب‌الاجل مقاومت به تل‌آویو مبنی بر لزوم پایان تجاوزات این رژیم در قدس و مسجدالاقصی آغاز شد.

 وزارت بهداشت فلسطین خبر داد که شمار شهدای تجاوز صهیونیست‌ها به نوار غزه به 126 نفر رسیده است.بر اساس گزارش وزارت بهداشت فلسطین، از این تعداد 31 نفر کودک و 20 نفر نیز زن بوده و دست کم 950 نفر نیز مجروح شده‌اند.


 

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99 قدس اشغالی مسجد الاقصي سهام عدالت انتخابات 1400 ویروس کرونا لایحه بودجه 1400 لیگ برتر 99

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین

 روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: برخی از دولت‌های جهان عرب که در زمینه فرصت‌های اقتصادی و آزادی‌های سیاسی با مردمانشان همسو نیستند، مدت‌هاست که با افزایش نارضایتی از روابط با [رژیم]اسرائیل و حامی اصلی آن، آمریکا مواجه شده اند. اکنون جنگ غزه و همدستی دولت‌های عربی با تل آویو گسست دیرین میان حاکمان و مردم را افزایش داده است.

در ادامه این گزارش آمده است: چند هفته پیش و هنگامی که صد‌ها نفر در مرکز شهر قاهره برای تظاهرات در همبستگی با غزه تجمع کردند، ماموران امنیتی ۱۴ معترض را دستگیر کردند. در ماه اکتبر و در تظاهرات دولتی حامیان فلسطین نیز ده‌ها نفر پس از سردادن شعار‌هایی در انتقاد از دولت مصر بازداشت شدند که بیش از ۵۰ نفر آنها کماکان پشت میله‌های زندان هستند.

این گزارش اضافه کرده است: در مراکش نیز ده‌ها نفر در تظاهرات‌های طرفداران فلسطین تحت پیگرد قانونی قرار گرفتند و یا به دلیل انتقاد از نزدیکی حکومت به [رژیم]اسرائیل در رسانه‌های اجتماعی بازداشت شده اند. در عربستان سعودی که به دنبال توافق عادی سازی روابط با [رژیم]اسرائیل بوده و در امارات متحده عربی که پیشتر به چنین توافقی دست یافته، مقام‌ها آنچنان نسبت به ابراز کوچکترین مخالفتی حساسیت نشان داده اند که بسیاری از مردم وحشت دارند در مورد این موضوع صحبت کنند.

به گفته سازمان عفو بین‌الملل، دولت اردن که از یک سو اکثریت جمعیتش را فلسطینیان تشکیل داده و از سوی دیگر با [رژیم]اسرائیل و آمریکا همکاری نزدیک دارد، از اوایل اکتبر تاکنون دست‌کم یک هزار و ۵۰۰ نفر را بازداشت کرده است. این رقم شامل حدود ۵۰۰ نفری می‌شود که در ماه مارس و در جریان برپایی یک تظاهرات بزرگ در برابر سفارت [رژیم]اسرائیل در امان دستگیر شدند.

نیویورک تایمز در این گزارش اعلام کرد: رژیم‌های خودکامه عربی که به ندرت مخالفت را تحمل می‌کنند، حساسیت خاصی نسبت به کنشگری پیرامون آرمان فلسطین دارند. فعالان عرب دهه هاست که مبارزه عدالت طلبانه برای فلسطینی‌ها را به مبارزه برای حقوق و آزادی‌های بیشتر در داخل کشورهایشان پیوند می‌دهند. برای آنها، [رژیم]اسرائیل نماد نیرو‌های مستبد و استعمارگری است که مانع رشد جامعه خود شده اند.

در این گزارش آمده است: در مصاحبه‌هایی که در سراسر مصر، مراکش و کشور‌های حوزه خلیج فارس - از جمله عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین، عمان و کویت - انجام شد، بسیاری از شهروندان آرمان فلسطین را مبارزه عدالت طلبانه و [رژیم]اسرائیل را نماد ظلم و ستم دانسته و در برخی موارد، مراودات حاکمان خود با تل آویو را ورشکستگی اخلاقی توصیف می‌کنند.

نیویورک تایمز اضافه کرده است: پس از توافق بحرین، مراکش و امارات متحده عربی برای عادی سازی روابط با [رژیم]اسرائیل و گام‌های همراستای عربستان، جنگ اخیر خشم مردم این کشور‌ها را نه تنها نسبت به [رژیم]اسرائیل، بلکه علیه رهبران عرب که مایل به همکاری با آن هستند، برانگیخته است. این واقعیت که برخی از کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس از ابزار‌های اسرائیلی برای نظارت بر منتقدان خود استفاده کرده اند، این برداشت را به حقیقت نزدیک‌تر می‌سازد.

بر اساس این گزارش، بسیاری از دولت‌های عربی سعی کرده اند با لفاظی‌های تند در محکومیت جنگ [رژیم]اسرائیل، خشم مردم را مهار کنند. به گفته تحلیلگران، با این حال، مزایای عملی روابط با [رژیم]اسرائیل نزد این دولت‌ها آنچنان زیاد است که از قرارداد‌های صلح صرف نظر نمی‌کنند. مصر، اولین کشور عربی که با [رژیم]اسرائیل صلح کرد، در طول سال‌ها مبارزه مشترک با ستیزه جویان در شمال شبه جزیره سینا، یک مشارکت امنیتی تنگاتنگ با همسایه خود برقرار کرده است. مصر و [رژیم]اسرائیل همچنین برای محاصره غزه و مهار حماس همکاری کرده اند. قاهره نیز برای جلوگیری از هجوم سیل عظیم آوارگان فلسطینی از غزه به همکاری تل آویو نیاز دارد.

در این گزارش آمده است: کشور‌های حاشیه جنوبی خلیج فارس، از جمله عربستان سعودی و امارات متحده عربی، مدت‌هاست که ارتباطات امنیتی مخفیانه با [رژیم]اسرائیل را که ایران را بزرگ‌ترین تهدید علیه خود می‌داند، حفظ کرده و با بهره برداری از راهبرد "دشمنِ دشمنِ من"، راه را برای مذاکرات عادی سازی هموار کردند. انتقاد از این تدابیر نادر است چرا که بسیاری از کشور‌های عربی حاشیه خلیج فارس تمام اشکال اعتراض و سازماندهی سیاسی را ممنوع کرده اند.

بر اساس این گزارش، در گذشته، برخی از رهبران منطقه به مردم مستاصل خود اجازه می‌دادند تا با اقدام‌های عملی در حمایت از فلسطین و مبارزه با [رژیم]اسرائیل، خشم خود را خالی کنند، اما اکنون که بسیاری از شهروندان عرب، حکومت‌های خود را در رنج مردم غزه دخیل می‌دانند، حمایت از فلسطین با حساسیت بیشتری روبرو می‌شود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • اصابت ۳ موشک جدید به شمال فلسطین اشغالی
  • واکاوی گرایش‌های ضد اسرائیلی «نسل زِد» در آمریکا
  • سکوت رژیم‌های خودکامه عربی در برابر کنشگری پیرامون آرمان فلسطین
  • حزب الله پایگاه خربه ماعر را زیر آتش سنگین قرار داد
  • ضربات جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • شلیک ۴۰ موشک از جنوب لبنان به فلسطین اشغالی
  • ضربه‌های جدید مقاومت فلسطین به نظامیان رژیم صهیونیستی
  • شلیک ۴۰ موشک به سرزمین های اشغالی طی یک روز
  • شلیک ۱۵ موشک از لبنان به الجلیل غربی
  • جدیدترین موضع‌گیری مقاومت فلسطین درباره مذاکرات آتش‌بس