Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-27@11:26:13 GMT

فراخوان دومین دفتر مطالعات قصه‌گویی منتشر شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۸۳۱۸

فراخوان دومین دفتر مطالعات قصه‌گویی منتشر شد

فراخوان دومین دفتر «گاهنامه بین‌المللی مطالعات قصه‌گویی شهرزاد» همزمان با روز گرامیداشت فردوسی و شاهنامه به زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی و آلمانی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، فراخوان دومین دفتر «گاهنامه بین‌المللی مطالعات قصه‌گویی شهرزاد» ویژه سال ۲۰۲۲ همزمان با ۲۵ اردیبهشت روز گرامیداشت فردوسی و شاهنامه به زبان‌های فارسی، انگلیسی، عربی و آلمانی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فراخوان دومین سال انتشار این‌گاهنامه، دو موضوع «قصه‌گویی و پاندمی کرونا» و «قصه‌گویی کسب و کار» به سرفصل‌های این مجموعه مقالات اضافه شده است. شورای مشاوران دومین دفتر شهرزاد جمعی از پژوهشگران و فعالان قصه‌گویی در جهان هستند. این افراد عبارتند از پروفسور اولریش مارزلف (آلمان)، به‌آتریس مونته‌رو (اسپانیا)، دکتر سید عارف عارف (افغانستان)، دکتر طاهره داخل طاهر (عراق)، دکتر سکین سارپکایا (ترکیه)، دکتر نینا گایاتری (هند)، ماجور راجان (سنگاپور)، دکتر مو هونگ یان (چین).

نویسندگان و پژوهشگران تا پایان آگوست ۲۰۲۱ (شهریور ۱۴۰۰) برای ارسال مقالات و نوشته‌های خود فرصت دارند.

این مجموعه مقالات با مشارکت و حمایت معنوی شبکه بین‌المللی قصه‌گویی [International Storytelling Network (RIC)] و مسابقه جهانی قهرمانی قصه‌گویی [World Storytelling Championship (WSTC)] تهیه و منتشر می‌شود.

ایران یکی از مهدهای قصه‌گویی در تمدن جهانی است و قصه‌ها و قصه‌گویان ایرانی در طول تاریخ جایگاه ویژه‌ای در این هنر داشته‌اند. با این حال به گفته کاشفی متاسفانه هیچ نشریه تخصصی با موضوع قصه‌گویی در کشور ما تهیه و منتشر نمی‌شود. برای همین این گاهنامه از سال گذشته با همکاری جمعی از محققان ایرانی و غیر ایرانی بنیان گذاشته شده تا به سهم خود گامی در ارتقاء مطالعات قصه‌گویی در ایران و جهان بردارد.

به گفته سیدعلی کاشفی خوانساری دبیر این گاهنامه، بر اساس فراخوان دفتر اول شهرزاد که سال ۲۰۲۰ منتشر شد یک کتاب مجموعه مقاله شامل ۶۷ مقاله از ایران، آلمان، چین، افغانستان، ترکیه، کانادا، بوسنی و نروژ و یک کتاب مجموعه یادداشت شامل ۴۰ یادداشت و خاطره تدوین شده که نسخه‌های ایرانی آن به زودی از سوی نشر چشمه منتشر خواهد شد.

اولین‌دفتر شهرزاد با مشارکت معنوی شبکه بین‌المللی قصه‌گویی تهیه شده بود، که در دفتر دوم ضمن تغییر مشاور هندی، اساتیدی از سنگاپور، ترکیه و عراق به جمع شهرزاد پیوسته‌اند. همچنین مسابقه جهانی قهرمانی قصه‌گویی حمایت معنوی از گاهنامه را در برنامه‌های خود گنجانده است.

در دفتر اول شهرزاد، مقالات قصه‌گویی در ۱۶ فصل همچون تاریخ قصه‌گویی، قصه‌های بومی، شیوه‌های قصه‌گویی، قصه‌های دینی، قصه‌گویی پست مدرن، کارکردهای آموزشی، پرورشی و درمانی قصه‌گویی، منابع قصه‌پژوهی و ... گرد آمده است.

پایان پیام/31

منبع: شبستان

کلیدواژه: فراخوان مطالعات قصه گویی فراخوان دومین قصه گویی بین المللی دومین دفتر منتشر شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان

مسئول دبیرخانه شهر اسلامی گفت: به‌منظور بهره‌مندی از حکمت‌های پنهان و آشکار شهر اسلامی، به‌ویژه معماری و شهرسازی اسلامی و ایرانی و سبک زندگی اسلامی، پس از یک دوره رکود با مطالعات جامع و کاربردی، دبیرخانه شهر اسلامی در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان راه‌اندازی شد.

علی‌محمد ظهرابی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: اصفهان شهری است که از دیرباز از فرهنگ و تمدنی کهن و ریشه‌دار برخوردار بوده است و این شهر همواره بر تارک افتخارات جلوه‌گری کرده است، تا جایی که نقطه اوج آن را می‌توان در ظهور مکتب حکمت، هنر و معماری و شهرسازی در اصفهان دانست.

وی افزود: به‌منظور پاسداشت این پیشینه گهربار و بهره‌مندی از حکمت‌های پنهان و آشکار شهر اسلامی، به‌ویژه معماری و شهرسازی اسلامی و ایرانی و سبک زندگی اسلامی، پس از یک دوره رکود با مطالعات جامع و کاربردی، دبیرخانه شهر اسلامی مجدد در معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان راه‌اندازی شد.

مسئول دبیرخانه شهر اسلامی گفت: دبیرخانه شهر اسلامی حدود ۱۵ سال پیش با توجه به سخنان مقام معظم رهبری درباره ضرورت اسلامی شدن شهرها و اینکه اصفهان می‌تواند مصداق و معنا کننده شهر اسلامی در کل جهان اسلام باشد، شکل گرفت.

ظهرابی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم با استفاده از ظرفیت تمام دستگاه‌های مدیریتی فرهنگی و نخبگان صاحب‌نظر، پیوست برنامه‌های شهر اسلامی را تدوین و در ترویج اصول و فرهنگ شهرنشینی ایرانی-اسلامی از طریق بهره‌مندی از مطالعات گذشته وبا برنامه‌ریزی به اقدامات عملیاتی و اجرایی بپردازیم.

کد خبر 747723

دیگر خبرها

  • زیاده‌گویی پارلمان اروپا فقط برای دلخوش‌کنی صهیونیست‌ها است
  • یک هشدار دیگر درباره «سنگلج» و شروع «جادوی شهرزاد»
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • والدین صبور در برخورد با کودک 4 تا 6 ساله موفقتر هستند
  • فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای ثبت‌نام جشن ازدواج
  • فراخوان بنیاد ملی نخبگان برای ثبت‌نام جشن ازدواج نخبگان
  • این ویتامین از ابتلا به کبد چرب جلوگیری می‌کند
  • راه‌اندازی مجدد دبیرخانه «شهر اسلامی» در شهرداری اصفهان
  • دوره آموزشی نقد جریان‌های دین‌گریز ایران برگزار می شود
  • قصه گویی و اجرای نمایش برای کودکان