Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-04-29@16:20:24 GMT

دستبوسی پلتفرم‌ ها از سلطان صاحبقران

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۸۴۵۶

دستبوسی پلتفرم‌ ها از سلطان صاحبقران

اما این‌ كه ناگهان و به شكل همزمان، سه سریال در شبكه نمایش خانگی درباره ناصر الدین‌ شاه ساخته می‌ شود، هم جای سوال دارد و هم كنجکاوی‌ برانگیز. سوال از این منظر كه این توجه ناگهانی و ‌ یكباره به زندگی این شاه قاجار چطور روی داده و آیا شبكه نمایش خانگی نمی‌توانست با كنترل و نظارت دقیق‌ تر، زمان ساخت دو اثر را به زمان دیگری موكول و این سه ناصر الدین‌ شاه را به لحاظ زمانی مدیریت می‌كرد؟ و البته كنجكاوی از این جنبه كه به‌ هر حال، كارنامه متفاوت نویسندگان، كارگردان‌ ها و جنس بازی بازیگران نقش ناصر الدین‌ شاه و دیگر نقش‌های آن دوره تاریخی، شاخك‌ های علاقه‌مندان آثار نمایشی را برای مواجهه و مقایسه تیز می‌ كند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



چرا ناصر الدین‌ شاه؟ ناصر الدین‌ شاه قاجار كه 25 تیر 1210 به دنیا آمد و 12 اردیبهشت 1275 به ضرب گلوله میرزا رضای كرمانی كشته شد، نزدیك به نیم‌ قرن در ایران حكومت كرد. همین پادشاهی طولانی‌ مدت كه پر از اتفاقات و ماجراهای مختلف بود، فی‌ نفسه به چرایی اهمیت تاریخی او (ولو با بدنامی) پاسخ می‌دهد. صدارت امیركبیر، احداث و تأسیس دارالفنون (به ابتكار امیركبیر)، دوران صدارت نوری، سوء قصد به ناصر الدین‌ شاه و مجروح شدن او، قطع روابط با انگلیس، فتح هرات، عشق به جیران، عزل نوری، صدارت سپهسالار، سفرهای ناصر الدین شاه به اروپا، الغای امتیاز نامه رویتر، آشوب‌های مرزی، علاقه به گربه‌ای به نام ببری‌ خان و مصاحبت با عزیز السلطان (ملیجك)، دوران صدارت امین‌ السلطان، سانسور مطبوعات، علاقه ناصرالدین‌شاه به عكاسی، شعر و ادبیات، خوشنویسی، نقاشی، سفرنامه‌ نویسی و... سر آخر كشته شدن به دست میرزا رضا كرمانی، گویای ظرفیت دراماتیك این چهارمین شاه قاجار است. این كارنامه همراه شخصیت تیپیكال و نمایشی ناصر الدین‌ شاه و ژست‌هایش هنگام عكاسی، راه او را برای سوژه شدن در دنیای سینما و تلویزیون، هموار كرد و سینماگران زیادی به روایت زندگی و سلطنت او تمایل نشان دادند. این علاقه نه‌ تنها همچنان ادامه دارد، بلكه به شكل غیرمنتظره و شگفتی‌ آوری، فزونی هم گرفت، به طوری كه این روزها در شبكه نمایش خانگی، سه سریال با موضوع ناصر الدین‌ شاه قاجار در دست تولید است.

۱  آهوی من مارال
بازیگر نقش ناصر الدین‌ شاه: محمدحسن معجونی
كارگردان: مهرداد غفارزاده
خبر تولید این سریال اواخر اسفند سال گذشته رسانه‌ ای شد. در خلاصه قصه این اثر آمده بود: «ناصر الدین‌ شاه، دست به ماشه برده تا آهویی صید كند كه آهو چشمی، چون باد از راه رسیده و چون برق می‌گذرد و به دنبالش حال سلطان، صاحبقران می‌شود.»
شاید برای قضاوت زود باشد، اما بازی معجونی می‌تواند كنجكاو ‌برانگیزترین و احتمالا با كیفیت‌ ترین بازی میان ناصر الدین‌ شاه‌ های این سه سریال در دست تولید باشد. این را با توجه به عقبه بازیگری و نقش‌های متفاوت این بازیگر به‌ ویژه در تئاتر می‌گوییم. شخصیت رها، بازی راحت، لحن آرام و صدای آهسته معجونی، از ویژگی‌ های جذاب بازی معجونی در این سال‌ هاست. علاقه‌ مندان تئاتر حتما بازی‌های خوب او را در نمایش‌ هایی چون ایوانف (امیررضا كوهستانی) و اسم (لیلی رشیدی) به یاد دارند. معجونی در سینما و تلویزیون هم نقش‌های جذابی بازی كرده، از جمله در خوك، شمعدونی، مسافران، لتیان، بی‌حسی موضعی و آبادان یازده 60.
كارگردان كار هم مهرداد غفار زاده است كه او را با سه فیلم سینمایی می‌شناسیم؛ اول فیلم «گیرنده» با بازی سعید راد، بعد فیلم «دریا و ماهی پرنده» با بازی نیوشا ضیغمی و فیلمی به نام «ترانه‌ ای عاشقانه برایم بخوان» كه محصول مشترك ایران و تركیه است و یوسف چیم و پژمان بازغی در آن بازی می‌كنند. با توجه به قصه و حضور بازیگرانی چون محمدحسن معجونی، شبنم مقدمی، علیرضا كمالی، الهام كردا، لیلا بلوكات و ترلان پروانه به نظر می‌رسد آهوی من مارال، متفاوت‌ترین كار غفارزاده تا اینجا باشد.

۲   قبله عالم
بازیگر نقش ناصر الدین‌ شاه: حامد كمیلی
كارگردان: حامد محمدی
تماشای بازی حامد كمیلی در نقش ناصر الدین‌ شاه قاجار، كنجكاو‌ بر انگیز است، به‌ ویژه این‌ كه قبله عالم، حال و هوایی كمدی و خنده‌دار و طنازانه دارد. آنچه باعث قوت قلب تماشاگر برای نتیجه خوب این حضور می‌شود، توانایی كمیلی در نقش‌ های كمدی است. با این‌ كه كمیلی را بیشتر در نقش‌ های جدی دیده‌ایم و ظاهر و فیزیك او، نشانی از طنازی و تبحر در كمدی ندارد، اما اتفاقا به نمونه‌ها و مثال‌های خوبی در این زمینه برمی‌خوریم كه حكایت از استعداد این بازیگر در این زمینه می‌دهد. نمونه متاخرش، همین حضور كمیلی در فیلم خوب بد جلف 2: ارتش سری و سریال خوب بد جلف: رادیو اكتیو در نقش فربد بود؛ جاسوسی كه باید در پوشش یك كارگردان سینما بازی كند. كمیلی بدون هیچ ادا و اطواری و تنها با قرار گرفتن در موقعیت كمدی، باعث خنده تماشاگر می‌شد و تضاد بازی جدی او با شوخی‌های سام درخشانی و پژمان جمشیدی، نتیجه مثبت و خنده‌داری به همراه داشت. به نظر می‌رسد همین روند در سریال قبله عالم هم در دستور كار قرار می‌گیرد و حضور او در كنار بازیگری چون هادی كاظمی كه استاد بازی فانتزی و كاریكاتوری است، مخاطبان را بخنداند. شقایق دهقان هم كه بازی‌های خوب او را در كمدی‌های شب‌های برره و ساختمان پزشكان به‌یاد داریم، می‌تواند میزان خنده‌داری قبله عالم را افزایش دهد.
به‌جز این، كارنامه حامد محمدی هم از نقاط قابل اتكا در این زمینه است. كمدی‌های سینمایی او، یعنی اكسیدان و چهار انگشت، فروش خوبی در گیشه داشتند. نخستین ساخته سینمایی او فرشته‌ها با هم می‌آیند، هم طنازانه بود و مخاطبان با آن ارتباط برقرار كردند. آخرین كمدی او به نام چپ، راست هنوز اكران نشده است. درضمن محمدی را در سال‌های دورتر با فیلمنامه آثار موفقی چون طلا و مس و حوض نقاشی به یاد می‌آوریم. بنابراین، قبله عالم باتوجه به این پیشینه، نشان می‌دهد ظرفیت جذب مخاطب را دارد. به‌ ویژه این‌كه باتوجه به ذائقه مخاطبان ایرانی در این سال‌ها، كمدی بودن سریال هم می‌تواند برگ برنده آن در مقایسه با دو اثر دیگر باشد.
قبله عالم اواخر سال قبل در كاشان كلید خورد. در خلاصه داستان این سریال آمده است: «ناصرالدین‌شاه، ملقب به قبله عالم در آرزوی دست یافتن به اكسیر آب حیات است. اكسیر توسط طبیب مخصوص تهیه می‌شود اما با نوشیدن آن، حوادثی پدید می‌آید.»

۳  جیران
بازیگر نقش ناصر الدین‌ شاه: بهرام رادان
كارگردان: حسن فتحی
بهرام رادان در نقش ناصر الدین‌ شاه؟ فعلا و با رونمایی از گریم رادان در این نقش، می‌توانیم او را خوش‌ تیپ‌ ترین ناصر الدین‌ شاه تاریخ سینما بدانیم! اما درباره كیفیت نقش و بازی، باید منتظر تماشای اثر باشیم. رادان تقریبا از همان سال‌های اول بازیگری، تلاش كرد انتخاب‌های هوشمندانه‌ ای داشته باشد تا هر چه بیشتر از شمایل یك جوان صرفا خوش‌ چهره در شور عشق فاصله بگیرد. بازی‌های خوبش در آواز قو، گاوخونی، شمعی در باد، گیلانه، سنتوری و بی‌پولی، امیدواركننده بود. حضور اخیرش در ابلق به كارگردانی نرگس آبیار هم متفاوت بود و نشان داد رادان باز هم از تجربه‌های خوب استقبال می‌كند. از این رو بازی در نقش ناصرالدین‌شاه، یكی از مهم‌ترین چالش‌های بازیگری رادان خواهد بود و در صورت موفقیت، به یكی از بهترین و ماندگارترین نقش‌ آفرینی‌ هایش تبدیل می‌شود. هر چند همزمانی تولید و احتمالا پخش سه سریال با سوژه ناصرالدین‌شاه قاجار، كار او را در رقابت با بازیگرانی چون معجونی و كمیلی سخت می‌كند.
یكی از نقاط قوت سریال جیران و شخصیت‌ پردازی ناصر الدین‌ شاه، كارگردانی حسن فتحی است كه سابقه موفقی در ساخت سریال‌های عظیم و تاریخی دارد. هرچند پاشنه آشیل‌هایی هم وجود داشته، همچون فیلم تاریخی مست عشق كه اختلافاتش با سرمایه‌گذار تركیه‌ ای، حاشیه‌ساز شد. حتی سر همین شباهت سریال جیران و آهوی من مارال هم، حاشیه‌هایی به وجود آمد و كار به كارشناسی نهاد صنفی برای بررسی موضوع هم رسید. اما ظاهرا در جزئیات شباهتی میان این دو سریال نیست و جیران به جوانی و دلبستگی شاه می‌پردازد و آهوی من مارال این عشق و علاقه را در مقطع دیگری از زندگی ناصرالدین‌شاه به تصویر می‌كشد. خب، این از همان بخش‌هایی است كه معتقدیم بحث كنترل و نظارت در شبكه نمایش خانگی وجود ندارد یا كمرنگ است و باعث بروز چنین كشمكش‌هایی هم می‌شود.
سریال جیران هم همچون آن دو اثر دیگر، اواخر سال قبل كلید خورد و به‌ جز رادان، بازیگران دیگری چون مریلا زارعی، پریناز ایزدیار (جیران)، امیر جعفری، امیرحسین فتحی، مهدی پاكدل، رعنا آزادی ور و رویا تیموریان در آن بازی می‌كنند. شاه باباهای قبلی

سلطان صاحبقران ... 1356

زنده‌یاد جمشید مشایخی، اولین چهره‌ ای بود که نقش ناصر الدین‌ شاه قاجار را در سریال تلویزیونی سلطان صاحبقران به کارگردانی زنده‌ یاد علی حاتمی بازی کرد.

خاطرات و کابوس‌های یک جامه‌دار  ... 1356
مهدی هاشمی یکی از مهم‌ترین نقش‌های کارنامه‌ اش را در نمایش «خاطرات و کابوس‌ های یک جامه‌ دار از زندگی و قتل میرزا تقی‌ خان فراهانی» به کارگردانی دکتر علی رفیعی بازی کرد. از ویژگی‌های این کار طراحی صحنه منحصر به‌ فرد رفیعی بود که صندلی پادشاهی ناصر الدین‌ شاه جوان را بسیار فراتر از ابعاد طبیعی و در واقع بیشتر از حد و اندازه خود شاه ساخت. رفیعی یک‌ بار دیگر در سال 94 این نمایش را با بازیگرانی دیگر روی صحنه برد.  مصطفی ساسانی در این نمایش دوم، نقش ناصرالدین شاه را بازی می‌کرد.

شاه شکار ... 1361
در این سریال تلویزیونی به کارگردانی سعید نیکپور، زنده‌یاد هوشنگ بهشتی نقش ناصر الدین‌ شاه قاجار را به عهده داشت.

کمال‌الملک ... 1362
زنده‌ یاد عزت‌ا... انتظامی در این فیلم پرچهره علی حاتمی، نقش ناصر الدین‌ شاه قاجار را بازی کرد. نقش اصلی را مشایخی بازی می‌کرد که قبلا در سلطان صاحبقران، ناصرالدین‌شاه بود.

امیرکبیر ... 1364
سعید نیک‌ پور که قبلا شاه‌ شکار را ساخت و آنجا نقش میرزا رضا کرمانی را بازی می‌کرد، در سریال تلویزیونی دیگری که به نام امیرکبیر ساخت، نقش امیرکبیر را بازی کرد و نقش ناصر الدین‌ شاه را هم به ایرج راد سپرد.

ناصرالدین‌شاه آکتور سینما ... 1370
زنده‌یاد عزت‌ا... انتظامی یک‌ بار دیگر در این فیلم، نقش ناصر الدین‌ شاه قاجار را بازی کرد.

سال‌های مشروطه ... 1388
در این سریال به کارگردانی محمدرضا ورزی، سعید شیخ‌ زاده نقش جوانی‌ های ناصر الدین‌ شاه را بازی کرد و ایرج راد که سال‌ها پیش در سریال امیرکبیر ناصرالدین‌شاه شده بود، یک بار دیگر بزرگسالی این نقش را بازی کرد.   منبع: علی رستگار - سینما / روزنامه جام جم 

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: شبکه نمایش خانگی سلطان صاحبقران ناصر الدین شاه آهوی من مارال قبله عالم جیران شاه شکار کمال الملک امیرکبیر سال های مشروطه شبکه نمایش خانگی سلطان صاحبقران ناصرالدین شاه شاه قاجار الدین شاه قبله عالم سه سریال آهوی من سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای کار التماس نمی‌‌کنم

    اوهمچنین کارگردانی سریال آ‌ینه را که در دهه ۶۰ از تلویزیون پخش می‌شد وبسیار پرمخاطب بود، برعهده داشته است. لطفی در سینما نیز دو فیلم سرخپوست‌ها و پاک‌باخته را ازخود به یادگارگذاشته است.مخاطبان تلویزیون لطفی رابیشتر با سریال خانه به دوش و نقش اصلان به یاد می‌آورند. این هنرپیشه پیشکسوت تاکید می‌کند که نقش اصلان را به‌عنوان یک کاراکتر منفی و منفور با طنز و کمدی درآمیخته تا شخصیتی جذاب و ماندگار خلق کند. گفت‌وگو وخاطره‌بازی با غلامحسین لطفی و بیان برخی مسائل از زبان او برای اولین‌بار جذاب است و ماحصلش هم خواندنی. کارگردان وبازیگری که نیم‌قرن ازفعالیت‌های هنری‌اش می‌گذرد و با کوله‌باری از تجربه دارد قطعا خاطرات و ناشنیده‌های زیادی برای گفتن دارد.

این روزها چه می‌کنید؟
حدود ۱۰سال است که در قزوین زندگی می‌کنم و در این مدت فقط در فیلم نارگیل دو بازی داشته‌ام. اکثر مواقع در خانه هستم و فیلم می‌بینم، کتاب می‌خوانم و شعر می‌نویسم. از آن آدم‌هایی نیستم که بگویم چون تنها هستم، بنشینم و در و دیوار را نگاه کنم تا عمرم بگذرد. فیلم زیاد می‌بینم، در حدی که اگر بر بدن من تیغ بکشید به جای خون، فریم‌های فیلم بیرون می‌زند. 

شما در دهه ۷۰ و تا حدودی ۸۰ بازیگر به نسبت پرکاری بودید اما ناگهان خیلی کم‌کار شدید. چه اتفاقی افتاد؟ آیا خودتان در انتخاب نقش‌ها سختگیر بودید؟
اوضاع و احوال ساخت فیلم چند سالی است که خیلی بد شده. ۱۵سال پیش هم سر فیلمبرداری سریال بایرام، سقوط کردم و کمر و پاهایم دچار آسیب شد. از طرف دیگر، پیشنهادات زیادی داشتم اما دندان‌گیر نبودند. نقش‌های شبیه به هم را بازی نمی‌کنم. نقش باید متفاوت باشد. متأسفانه برخی ‌کارگردانان و تهیه‌کنندگان هم نقش‌هایی را پیشنهاد می‌کنند که انسان تصور می‌کند اینها اصلا در دنیا و جامعه امروز ما زندگی نمی‌کنند. وقتی من بازیگر نقش را درک نمی‌کنم، چگونه می‌توانم بازی‌اش کنم؟! برای همین هم هست که خیلی از کارها با استقبال مردم مواجه نمی‌شوند.

با توجه به این‌که سال‌هاست کار نمی‌کنید، امرار معاش‌تان از چه طریق می‌گذرد؟
من استثنائا جزو کارگردانان استخدام وزارت ارشاد هستم و یک حقوق پایه دریافت می‌کنم، در صورتی‌که دکترای کارگردانی دارم. به هرحال، باهمین حقوق حداقلی کنار آمده‌ام.اگر طلب‌هایم دربازیگری‌ام را پرداخته بودند و پس‌انداز می‌کردم، الان میلیاردر بودم. 

در جایی خواندم که شما یک شهربازی و کافی‌شاپ در قزوین دارید. واقعیت دارد؟
نه، اصلا صحت ندارد. ۱۵سال پیش برای راه‌اندازی یک شهربازی اقدام کردم اماآن‌قدر برایم زدند که پشیمان شدم ورهایش کردم. 

سکونت در قزوین و دوری از تهران در فعالیت‌تان تأثیرگذار نبوده است؟
تهران هم که بودم بیشتر با تلفن کار می‌کردم. از آن بازیگرانی نبودم که هر روز در دفاتر فیلم‌سازی باشم و برای کار التماس کنم یا برای فلان تهیه‌کننده هدیه بخرم. اگر از گرسنگی بمیرم هم چنین کاری نمی‌کنم. معتقدم اگر خودشان به فکر من بازیگر بودند ارزش دارد، نه این‌که خودم را تحمیل کنم. دور از ادب و فرهنگ من هنرمند است. 

در کارنامه بازیگری‌تان نقش‌های متفاوت و ماندگاری دیده می‌شود اما مردم همچنان شما را بیشتر با نقش اصلان سریال خانه به دوش به یاد می‌آورند. 
اصلانی که من بازی کردم یک نقش منفی کاملا منفور بود. همیشه از نقش‌های منفی استقبال کرده‌ام چراکه می‌دانم در این نقش‌ها چیزهایی نهفته است که بازیگر می‌تواند ارائه کند. البته من اصلان را از قالب یک کاراکتر منفی خشن درآوردم و با طنز درآمیختم، طوری که وقتی او در دو سه سکانس نباشد، مخاطب دنبالش می‌گردد. بازیگر باید تلاش کند تا کارهایش برای مردم تکراری و یکنواخت نباشد. من نقش‌های متفاوتی ازجمله کارگر، پلیس، پزشک و...بازی کرده‌ام. در جوانی با یک ضبط صوت در پارک‌ها با مردم صحبت می‌کردم و ارتباط می‌گرفتم. دیالوگ‌های کارمندان بازنشسته را یادداشت و روی صحبت‌ها، لباس‌ها و حرکات‌شان تحقیق می‌کردم تا نقشم با واقعیت یکی شود. تمام توانم را برای نقش می‌گذاشتم. بازیگر نباید فقط دیالوگ را حفظ کند و کارگردان هم خوشش بیاید. باید برای نقش زحمت کشید. من به خودم سخت می‌گرفتم تا نقش به دل مردم بنشیند. مثلا وقتی نقش یک نمایشگاه‌‌دار را داشتم مردم فکر می‌کردند واقعا نمایشگاه‌چی هستم. با تحقیقات این کار را انجام می‌دادم. 

همین اواخرشبکه آی‌فیلم درحال بازپخش سریال خانه به‌دوش بود.به نظرتان چراباوجودگذشت۲۰سال این سریال باوجود بازپخش‌های متعدد، همچنان مخاطب دارد؟
نزدیکان من حتی سی‌دی این سریال را در خانه دارند. خانه به دوش یک کارگردان خوب مثل رضا عطاران داشت و انتخاب نقش‌ها در آن به درستی صورت گرفته بود. یک کارگردان آمریکایی می‌گوید اگر بازیگران درست انتخاب شده و سر جای خودشان باشند، ۸۰ درصد کار یک فیلم انجام شده است. در خانه به‌دوش هم هر کسی سر جای خودش بود. بیشتر سریال‌های قدیمی هم‌چنین وضعیتی داشتند. به‌نظرم در حال حاضر آی‌فیلم یکی از موفق‌ترین شبکه‌های تلویزیون است، چون سریال‌های قدیمی و خاطره‌انگیز را پخش می‌کند. البته من نقش‌های خوب زیاد داشته‌ام و فقط به اصلان محدود نمی‌شود اما مردم از اصلان خوش‌شان آمده و مرا با این کاراکتر می‌شناسند.

خودتان کدام نقش‌تان را بیشتر دوست دارید؟ 
در سال ۱۳۶۱که دانشجوی سال دوم بودم نقش مالکوم ایکس از رهبران سیاهپوست آمریکا را بازی می‌کردم که در سخنرانی کشته می‌شد.۴۵دقیقه در سخنرانی حرف می‌زدم. مرتب باید صدایم را بالا و پایین می‌کردم تا یکنواخت نباشد و مخاطب دلزده و کسل نشود. خودم این نقشم را خیلی دوست دارم. 

علاوه بر بازیگری، تجربه کارگردانی دو فیلم هم در سینما دارید. چرا روند فیلم‌سازی‌تان ادامه پیدا نکرد؟
فیلم ساختن پول می‌خواهد؛ باید تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار باشد. من الان هم مدام در حال نوشتن هستم و سناریو زیاد دارم. اجازه نمی‌دهم مغزم زنگ بزند. 

یکی از فیلم‌های‌تان پاک‌باخته است که اتفاقا فروش خوبی هم داشت. 
پاک‌باخته یک فیلم سفارشی بود. سوژه فیلم تکراری بود اما طوری ساختمش که تکراری به نظر نرسد. کار خوبی هم شده بود. آن زمان آقایان اکبر عبدی و علیرضا خمسه با هم قهر بودند. با فیلم پاک‌باخته آشتی‌شان دادم. این دو غول بازیگری در فیلم روبه‌روی هم بازی کردند. 
 
در تلویزیون هم سریال موفق آینه را کارگردانی کرده‌اید که در زمان خودش فوق‌‌العاده پرمخاطب بود. 
درهمه جای دنیا وقتی سریالی موفق می‌شود ادامه‌دار می‌شود ولی در ایران این‌گونه نیست و برعکس عمل می‌کنند. وقتی سریال آینه را می‌ساختم حتی پشت صحنه برایم مهم بود.درکارسختگیرهستم ولی درحال حاضر کسانی هستند که فرق قاشق وچنگال را نمی‌دانند و به همین‌خاطر دوست ندارم با آنها کار کنم. 

یکی ازبازی‌های ماندگار دیگر شما به فیلم پرده آخر بازمی‌گردد.حیف نیست که کارگردانی مثل واروژ کریم مسیحی فقط دو فیلم ساخته باشد؟
بالاخره همه ما یک دلیل برای کم‌کاری داریم.آقای کریم مسیحی دستیارآقای بیضایی بودند و کارشان درخشان و عالی بود. امیدوارم همیشه تندرست باشند. کارگردان و نویسنده درجه یکی هستند. حیف است که ایشان کنار گذاشته شوند و نتوانند کار کنند. هرازگاهی در فضای مجازی عکس من و چند همکارم را می‌گذارند و از بیکاری ما می‌نویسند اما الان با قاطعیت می‌گویم که کسی نمی‌تواند ما را کنار بگذارد و خودمان نمی‌خواهیم با هر شرایطی کار کنیم. 

در سریال شب روباه هم یک تیپ جدید و جالب از پلیس ارائه دادید. یک کارآگاه به شدت خونسرد که همیشه یک پاکت آلبالو خشکه در جیب داشت و به همه و حتی مظنونین تعارف می‌کرد. 
تا به امروز هیچ خبرنگاری حرف شب روباه رابا من نزده بود وبرایش مهم نبود.شب روباه یکی ازبهترین سریال‌های کارآگاهی است که نسخه سینمایی‌اش هم ساخته شد. یکی ازبهترین با‌زی‌هایم در نقش استوار سجادی شب روباه است. این سریال راخیلی دوست دارم.

میان کارگردانی و بازیگری کدام را ترجیح می‌دهید؟
هر دو را دوست دارم اما درحال حاضراولویت من،کارگردانی است.البته اگر پیشنهادخوبی هم دربازیگری داشته باشم قبول می‌کنم. 

شما با کارگردانان بزرگی مثل مسعود کیمیایی، بهرام بیضایی، واروژ کریم مسیحی، شاپور قریب و ... کار کرده‌اید. دوست داشتید با کدام فیلمساز همکاری داشته باشید و فرصتش پیش نیامد؟
دلم می‌خواست با مرحوم مهرجویی کار کنم که متأسفانه فرصت نشد. برخی ‌هنرپیشه‌ها شانس می‌آورند و با کارگردانان بزرگ کار می‌کنند. امیدوارم در آینده فرصت همکاری با فیلم‌سازان بزرگ را داشته باشم. 

دیگر خبرها

  • ببینید | استوری مشکوک یکتا ناصر و منوچهر هادی؛ ماجرای چیست؟
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌های ایرانی
  • ۶۵ نفر در آزمون استخدامی طرح شهید زین الدین مرکزی جذب می شوند
  • چرا پخش سریال حشاشین پس از انتشار ممنوع شد؟/ ممیزی سریال‌های خارجی پسینی است
  • چرا سریال «حشاشین» در ایران مجوز ندارد؟
  • زین الدین زیدان و وینیسیوس جونیور، تماشاگران ویژه بازی رافائل نادال در تنیس اوپن مادرید + عکس
  • انتشار سریال «حشاشین» در پلتفرم‌ها ممنوع است
  • دلایل حذف یک سریال از پلتفرم‌ها ایرانی
  • برای کار التماس نمی‌‌کنم
  • نکونام بازیکن حاشیه‌ساز استقلال را تنبیه نکرد!