Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام مجتبی قلی‌زاده رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ساری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در این شهرستان، درباره متن صادر شده در فضای مجازی با عنوان " اعلام لیست کاندیداهای احتمالی شورای شهر مرکز مازندران" ضمن تکذیب ارائه این لیست، این اقدام را نابخردانه اعلام و اظهار کرد: افرادی که چنین لیستی را تنظیم کردند احتمالا تازه وارد بوده و کار بلد نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی لیست واحد خود را همزمان با آغاز تبلیغات رسمی کاندیدای شوراها ارائه می‌کند، گفت: ما در جریان این لیست کاذب نیستیم، احتمالا کسانی که اقدام به این کار کردند هدف‌شان مخدوش کردن چهره یک سری از کاندیدا بوده است.

قلی‌زاده با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین حوادثی که یک کشور را بیمه می‌کند پدیده‌ای به‌نام "انتخابات" است، افزود: انتخابات است که می‌تواند سرنوشت یک ملت را تغییر دهد، ما اعتقاد داریم که در ۲۷ خردادماه سال ۱۴۰۰ اشخاصی به مدت چهار سال در سطوح عالی مجریه و عملیاتی معرفی خواهند شد، پس مهم این است که مردم چه تفکری رای دهند، متاسفانه دشمنان در این پای کار هستند و می‌خواهند با طرح سوال، مباحث حاشیه‌ای و به میان آوردن مشکلات روز مردم را دلسرد کنند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ساری خاطرنشان کرد: همه می‌دانیم که مردم ما دیگر به وعده‌های انتخاباتی مردم دلخوش نیستند، چرا که افرادی آمدند قسم یاد کردند که در راه شهدا قدم برمی‌دارند، در حالی که خلف وعده کردند، اگر یک روزی حاج قاسم  در خارج از مرزها در میدان حضور داشت، امروز کار جهادی و میدانی مردم آمدن پای صندوق رای و انتخاب با بصیرت است تا دشمنان دلسرد شوند،امیدواریم مردم ناکارآمدی مسؤولان را به پای نظام نگذارند.

این مسؤول با تاکید بر اهمیت حضور حداکثری مردم پای صندوق‌های رای، اضافه کرد: تمام دغدغه نیروهای شورای ائتلاف انقلاب اسلامی انتخاب نیروهای ارزشی و انقلابی و توجه به اهمیت حضور مردم در انتخابات است، در این راستا کاندیدای تایید صلاحیت شده را در ۲۵ شاخصه مورد بررسی قرار می‌دهیم تا در نهایت یک لیست شامل ۹ نفر اعضای اصلی و اگر تصویب شود ۶ نفر اعضای علی‌البدل را ارائه می‌کنیم.

وی بیان کرد: اساس کار یک نیروی انتخابی، اخلاق‌مداری، ایمان، تدین و ولایی بودن است، چنین شخصی هرگز از ولی خودش فاصله نمی‌گیرد، شورای ائتلاف نیز براساس آموزه‌های انقلاب با تبعیت از امامین انقلاب و راه شهدا با بهره‌گیری از توان و جایگاه معنوی و نفوذ اجتماعی تمامی نیروهای انقلابی و همچنین جهت‌دهی به نیروهای انقلاب تشکیل شده تا ایجاد هم‌صدایی کند. 

قلی‌زاده همچنین به عملکرد خوب شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در کشور طی چند سال اخیر اشاره و اظهار کرد: این شورا در انتخابات دوره قبلی سابقه خوبی از خودش به جای گذاشته تا جایی که در حال حاضر بیش از ۲۳۰ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی خودشان را منتصب به این جبهه می‌دانند، در واقع هم کار شورای ائتلاف جهادی و بسیجی‌محور است، تاسیس این شورا بر پایه عقلانیت بود که روز به روز کارآمدتر شده است.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی ساری با اشاره به جزئیاتی از فعالیت شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در مرکز مازندران، تاکید کرد: این شورا در ساری متشکل از هفت عضو به‌عنوان هیأت موسس است که کارش را در محلات و روستاها با هدف شناخت و جذب افراد خبره، نخبه، متدین، کارآمد و صاحب نفوذ آغاز کرد تا جایی که امروز در همه مساجد معتمد محلی دارد و در مجموع موفق به حذب ۶۰ هزار نیروی ساروی شده که اطلاعات‌شان در سامانه نیروخای جبهه انقلاب ثبت و ضبط شده است.

این مسؤول از برگزاری مجمع انتخاباتی در شورای ائتلاف مرکزی مازندران خبر داد و گفت: در آخرین پنج شنبه اردیبهشت ماه جاری با برگزاری مجمع از بین ۲۰۰ تا ۲۶۰ نفر حدود ۲۱ نفر سرگروه انتخاب و به جمع هفت نفر هیأت موسس اضافه می‌شوند تا به کمک‌شان لیست نهایی شورایی شهر و انتخابات ریاست جمهوری را با نگاهی دغدغه‌مند به دور از جبهه اصول‌گرایی یا اصلاح‌طلبی را اعلام کنیم.

وی با اشاره به اینکه زمان اعلام لیست هنوز مشخص نیست، گفت: قبل از ارائه لیست واحد در شهر هرگونه اقدام برای اعلام لیست را کاملا تکذیب می‌کنیم، چرا که هنوز تایید ۱۰۰ درصدی از شورای نظارت را دریافت نکردیم و همچنین اعتراضات تعیین تکلیف نشدند، پس از انجام این اقدامات لیست واحد ارائه می‌شوند، امیدواریم انتخاباتی با حضور حداکثری و انتخابی با بصیرت را شاهد باشیم.

انتهای پیام/۸۶۰۴۸/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی لیست واحد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۸۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند و کاندیدای‌های خود را فارق از فهرست‌ها انتخابات کردند، در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش و توجه بیشتری به لیست‌ها داشته باشند.

حمیدرضا ترقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به آرایس سیاسی فهرست‌ها در مرحله دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: به طور طبیعی و طبق تجربیات گذشته میزان مشارکت در دور دوم انتخابات کمی کاهش پیدا خواهد کرد.

وی با بیان اینکه ۴۵ نماینده باقی مانده منتخب در این مرحله از انتخابات، می‌توانند نقش تعیین کننده‌ای در سرنوشت مجلس داشته باشند، اذعان کرد: در این میان به طور ویژه نمایندگان تهران نقش موثرتری خواهند داشت و امیدواریم مردم با توجه به شرایط سخت اقتصادی از تأثیر مجلس در سفره، معیشت و شرایط اقتصادی آگاهی داشته باشند و با مشارکت خوب خود مجلسی قوی را تشکیل دهند که هم به مشکلات و مسائل اجتماعی و هم به مسائل اقتصادی مردم نظر مطلوب‌تری داشته باشد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: در مجموع میزان مشارکت به حد دوره اول نخواهد رسید اما در حد قابل قبولی خواهد بود که بتواند مجلس را کامل کند و برآیند فراگیر برای تأثیرگذاری بر نظام قانونگذاری کشور باشد.

وی در ادامه به فهرست‌های ارائه شده اشاره کرد و افزود: عمده نامزدهای باقی مانده مربوط به سه ائتلاف شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا هستند و در این بین حزب موتلفه اسلامی هم به صورت مستقل فهرست انتخاباتی ارائه می‌دهد که البته مشترکاتی با شورای ائتلاف، شورای وحدت و امنا دارد.

ترقی ادامه داد: در مجموع به نظر می‌رسد مردم با توجه به اینکه در دور قبل به لیست‌ها توجه چندانی نداشتند اما احتمالاً در مرحله دوم به دلیل اینکه فرصت کمتری برای بررسی و شناسایی وجود دارد، گرایش به لیست‌ها تا حدودی بیشتر خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین به نظر می‌رسد رقابت در این مرحله بیشتر در درون جریان اصولگرایی و انقلابی صورت گیرد؛ هر چند نتیجه انتخابات این مرحله هر چه که باشد غالب نمایندگان از طیف جریانات اصولگرایی در مجلس خواهند بود.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اختلاف سلایق جریان‌های اصولگرایی یادآور شد: منشأ بخشی از اختلافات روش اولویت بندی مسائل در مدیریت مجلس است که شاهد بودیم؛ اگر بتوانیم چنین مواردی را به حداقل برسانیم و اولین‌های مقام معظم رهبری را ملاک بررسی‌های مجلس قرار دهیم، اختلاف نظرها به طور طبیعی برطرف می‌شود.

وی با بیان اینکه تأکیدات مقام معظم رهبری بر حفظ وحدت و پرهیز از رفتارهای غیراخلاقی موجب می‌شود زمینه وحدت و انسجام در مجلس افزایش پیدا کند، خاطر نشان کرد: مهمترین مسئله پس از ورود نمایندگان جدید به مجلس، انتخاب هیئت رئیسه است که اگر از آن عبور کنیم وحدت و انسجام به میزان قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.

کد خبر 750582

دیگر خبرها

  • فهرست کامل کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب برای انتخابات منتشر شد
  • لیست نهایی کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب منتشر شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در حوزه انتخابیه قائم‌شهر معرفی شد
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • رونمایی از لیست‌های انتخابات؛ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • رونمایی از لیست‌های انتخاباتی/ آمادگی برای انتخابات الکترونیک
  • کاندیدا‌های شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • کاندیداهای شورای ائتلاف در شیراز و زرقان معرفی شد
  • افزایش گرایش مردم به لیست‌ها در دور دوم انتخابات مجلس
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند