Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در زنجان، رضا خواجه‌ای صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه، مطالعات منظومه‌های روستایی در ۱۷ بخش استان زنجان با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی با پیشرفت ۹۵ درصد در دست تهیه است، اظهار کرد: همه بخش‌ها در کمیته برنامه‌ریزی استان به تصویب رسیده و این طرح هم اکنون به عنوان پایلوت کشوری در بخش مرکزی و گیلوان شهرستان طارم تهیه و در مرحله اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان ادامه داد: در قالب این برنامه، تعداد یک هزار و ۸۲۲ طرح سرمایه‌گذاری با مشارکت جوامع محلی در سطح روستاهای استان ایجاد می‌شود.
وی با اشاره به اینکه از این تعداد ۱۷۵ طرح قابلیت برندینگ و ۳۷۸ طرح دارای مشخصه کارآفرینی خواهد بود، گفت: با اجرای این طرح برای ۷ هزار و ۹۴ نفر زمینه ایجاد اشتغال فراهم می‌شود.
وی با بیان اینکه، طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی با هدف تجمیع توانمندی‌ها و ظرفیت‌های موجود در روستاها در زمینه‌های مختلف به منظور تقویت پایدار روستاها تهیه شده است، تصریح کرد: با عنایت به مطالعات موصوف، تعداد ۹۵۶ پروژه عمرانی دارای اولویت برای سال‌های نخست و دوم اجرای طرح پیش‌بینی شده است.

خواجه‌ای با اشاره به اینکه، در قالب این طرح، ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توسعه روستاها مطالعه، برنامه‌ریزی و عملیاتی می‌شود، یادآور شد: شناخت ظرفیت‌ها و محدودیت‌های توسعه هر روستا از نظر اقتصادی، اجتماعی، عمرانی و فرهنگی از بخش‌های این طرح است.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان توسعه فعالیت‌های اجتماعی- اقتصادی و کالبدی منظومه روستایی ، برنامه‌ریزی و تقویت اقتصاد روستایی، ایجاد اشتغال پایدار، رونق کسب و کار و تقویت اقتصاد محلی صادرات محور در روستاهای هدف، افزایش سطح درآمد روستاییان و تثبیت جمعیت روستایی را از اهداف اصلی این طرح دانست که از سوی این نهاد انقلابی پیگیری می‌شود.
وی تصریح کرد: بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در طول چهار دهه فعالیت عمرانی کالبدی خوبی برای توسعه روستاها انجام داده و می‌توان گفت، در فعالیت‌های این بنیاد مشارکت مردم اصل بوده که این امر باعث اندوختن تجارب ارزنده برای انجام موفق طرح توسعه منظومه روستایی شده است که  اجرای آن موجبات رشد، شکوفایی و سرزندگی در محیط روستایی را فراهم می‌کند.
انتهای پیام/۷۳۰۰۹/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه پایدار توسعه انقلاب اسلامی استان زنجان مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان رضا خواجه ای توسعه روستایی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،حجت الاسلام عبدالرضا پور ذهبی نماینده ولی فقیه در دیدار با رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور گفت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی نقش بسزایی در توانمندسازی دانش آموختگان و جویندگان کار ایفا می‌کند.
در این دیدار رئیس سازمان آموزش فنی حرفه‌ای کشور با تاکید بر ضرورت توجه به مهارت آموزی در کشور، آموزش‌های مهارتی را کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه دانست.
مهرداد عظیمی از وجود بیش از ۶۵۰ مرکز دولتی در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای خبر داد و افزود: در این مراکز بیش از ۴ هزار و ۸۰۰ کارگاه آموزشی فعال هستند.
وی عنوان کرد:۶۰ درصد از رسالت و وظایف سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در حوزه آموزش از سوی مراکز خصوصی و خود مردم انجام می‌گیرد.
عظیمی با اعلام اینکه دیپلماسی مهارت یکی از راهبرد‌های کلیدی سازمان در این دولت است، گفت: وجود ۴۰ هزار مربی توانمند در حوزه آموزش می‌تواند پاسخگوی نیاز‌های کشور باشد
در این دیدار مدیرکل فنی و حرفه‌ای کردستان هم گفت: بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته از فردا شاهد برگزاری همایش و گردهمایی سراسری مدیران ستادی و مدیران فنی و حرفه‌ای سراسر کشور در استان خواهیم بود.
به گفته سیدعلی علوی، بر اساس آمار سال گذشته بیش از ۱۵ هزار کردستانی از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.
وی افزود: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان سال جهش تولید با مشارکت مردم نام‌گذاری شده نقش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در تحقق این شعار بسیار تأثیرگذار خواهد بود..

دیگر خبرها

  • اجرا نشدن شبکه فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • اجرا نشدن فاضلاب روستایی در حاشیه زاینده‌رود سلامت عمومی را به خطر می‌اندازد
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • مراقبت کنید طرح هادی درزمین‌های مرغوب کشاورزی و روستایی اجرا نشود
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است