Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-03@04:00:35 GMT

روحانی: نباید به سمت پیک جدیدی حرکت کنیم

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۰۹۷۸۹

رییس‌جمهوری با بیان اینکه در همه استانها در شرایط نزولی هم از نظر ابتلا و هم مرگ و میر مبتلایان به کرونا هستیم، گفت: در مسیری قرار گرفته ایم که با یاری هم می‌توانیم زودتر از پیک چهارم خلاص شویم اما باید تلاش کنیم به سمت پیک جدیدی حرکت نکنیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی صبح امروز در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با تبریک عید سعید فطر گفت: یکی از مسائل ما که تکلیف بوده و بر گردن ماست، مسئله سلامت جامعه و سلامت اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اجرای دقیق پروتکل‌ها را به عنوان وظیفه ملی، دینی و انسانی باید مورد مراعات قرار دهیم.
وی با بیان اینکه در گزارش امروز مطرح شد که خوشبختانه همه استان‌ها روند کاهشی و نزولی‌شان هم در ابتلا و هم در فوت شروع شده است، اظهار داشت: مردم در کنار روزه، پروتکل‌ها را رعایت کرده، در مغازه و بازار را بستند و از سفرها صرف نظر کردند. همه اینها دست به دست هم دادند و در کنار کادر پر تلاش درمان کمک کرد.
رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه شاهد شرایط بهتری هستیم، تصریح کرد: شاید این تعبیر را بتوانیم بکنیم که در موج چهارم از پیک قطعا عبور کردیم و در مسیر شرایط نزولی هستیم. البته به معنای تمام شدن نیست بلکه در مسیری قرار گرفتیم که با یاری هم می‌توانیم زودتر از پیک چهارم خلاص شویم. باید تلاش ما سریع‌تر کردن شیب کاهش‌ها باشد. باید تلاش کنیم به سمت پیک جدیدی حرکت نکنیم.
روحانی با بیان اینکه مسئله مبارزه با کرونا دو بال دولت و ملت دارد، خاطرنشان کرد: در بال ملت، مردم با ملاحظات‌شان و با رعایت پروتکل‌ها جلوی تجمعات را گرفته و نمی‌روند، سفرها را محدود می‌کنند. همه دستورالعمل‌ها را اجرا می‌کنند. بال دولت از بهداشت و درمان شروع می‌شود که در خط مقدم هستند و کسانی که باید بر اجرای پروتکل‌ها نظارت کنند، باید با هم حرکت کنند تا به نقطه مطلوب برسیم.
وی ادامه داد: این ویروس خیلی طولانی‌تر از آنچه که در روزهای اولیه به ذهن می‌آمد، بود. وقتی در سال 98 ویروس آمد، کمتر فکر می‌شد در سال 99 از آن عبور نکنیم اما اکنون هم درگیر آن هستیم و پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد تا آخر سال باید مراعات کنیم. 
رییس‌جمهور با بیان اینکه ویروس کرونا به اسم‌های مختلف در حال جهش است و هرچه زمان می‌گذرد این جهش شکل‌های جدیدی به خود می‌گیرد، ابراز داشت: همچنان این ویروس داروی قطعی ندارد و برای مقابله با آن راه‌حل همچنان رعایت پروتکل‌ها است. هر اسمی که این ویروس داشته باشد، هندی، ووهان، آفریقایی و...، راه‌حل یکی است. 
روحانی با اشاره به ورود واکسن مقابله با کرونا به بازار بیان کرد: خوشبختانه آنچه امیدوارکننده است، این است که واکسن وارد بازار شده است، کوتاه‌تر از آنچه که فکر می‌شد. البته این واکسن زمانش را کوتاه‌تر کردند. این ویروس هم علیرغم چموشی، واکسن‌پذیر شده است. کشورهایی هم که از واکسن‌های مورد تایید استفاده کردند و 60، 70 درصد جمعیت‌شان را واکسینه کردند، توانسته‌اند زنجیره را قطع کرده و کسانی که کمتر زدند، جلوی ابتلای بیشتر را گرفته‌اند.
وی با بیان اینکه ممکن است واکسن‌های جدیدی در آینده به بازار آیند که تاثیر بیشتر و قیمت‌ مناسب‌تر داشته باشند، یادآور شد: هم‌اکنون میزان تولید و تقاضا متناسب نیست. تولید میلیونی است و تقاضا میلیاردی. واکسن به اندازه کافی در دنیا وجود ندارد. کشورهایی که توانستند نسبتا خوب استفاده کنند اندازه‌شان کمتر از انگشتان دو دست است و پنج، شش کشور بیشتر نیستند. اکثر کشورها فقط بخشی از مردم را واکسینه کردند. 
رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه در کشور ما شرایط به گونه‌ای نیست که واکسن برای همه به اندازه کافی و اختیار باشد، بیان کرد: اگر امروز برای 60 میلیون نفر، 120 میلیون دوز در اختیار داشتیم، شرایط بهتر بود و روزانه می‌توانستیم 400، 500 هزار نفر ر ا واکسینه کنیم و زنجیره قطع شود اما تعداد واکسن محدود است و به همین خاطر مجبور شدیم به سراغ افرادی برویم که بیشتر در خطر هستند. 
روحانی افزود: اینکه در فضای مجازی می‌نویسند برای افرادی که عمرشان رو به پایان است، واکسن می‌زنید و به جوانان واکسن نمی‌زنید، اشتباه است. ما باید به کسی که بیشتر در خطر است، کسانی که سن‌شان بالا است و بیماری زمینه‌ای دارند، در اولویت هستند. وی با بیان اینکه ما اگر براساس سند ملی واکسیناسیون عمل کنیم، میزان مرگ و میر به صورت چشم‌گیر کاهش می‌یابد، گفت: اگر واکسن به گروه‌های پر خطر تا مرداد ماه یعنی پایان دولت واکسن زده شود، کار بزرگی کردیم و مرگ و میر به صورت محسوس افت می‌کند. برای سایر افراد هم باید واکسن هم بخریم و هم در داخل تولید کنیم. همه توان ما این است که این زنجیره هرچه زودتر قطع شود و مردم از مشکلات خلاص شوند.
برچسب ها: روحانی

منبع: خرداد

کلیدواژه: روحانی پروتکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۰۹۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • گارداسیل اولین واکسن مورد تایید به‌منظور پیش‌گیری از بروز سرطان دهانۀ رحم است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور