Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@22:47:31 GMT

تهیه اطلس محرومیت‌زدایی کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۰۴۹۸

تهیه اطلس محرومیت‌زدایی کشور

کمیته امداد و سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح با هدف تهیه اطلس محرومیت‌زدایی و شناسایی نیازمندان، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند.

به گزارش ایسنا، تفاهم‌نامه همکاری به منظور تهیه و بروزرسانی نقشه جامع محرومیت‌زدایی در کشور و پایش و شناسایی نیازمندان، میان سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و سرتیپ مجید فخری، رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته امداد در این مراسم ارتباط با مراکز علمی و پژوهشی در تبیین برنامه‌های کمیته امداد به ویژه در حوزه فقرزدایی و توانمندسازی را یک ضرورت دانست و گفت: تهیه نقشه جامع محرومیت‌ کشور در اسناد بالادستی کمیته امداد پیش‌بینی شده است و به همین منظور این نهاد کار تهیه اطلس محرومتی‌زدایی کشور را از چند سال گذشته آغاز کرده است.

وی با اشاره به اینکه فقر یک مفهوم پیچیده و چند بعدی به شمار می‌رود، ادامه داد: اطلس محرومیت‌زدایی یکی از مواردی است که می‌تواند انعکاس درستی از ابعاد فقر را برای پژوهشگران و مدیران اجرایی کشور به نمایش بگذارد.

بختیاری با بیان اینکه نتایج نقشه جامع جغرافیای فقر باید در اختیار دولتمردان اجرایی و تقنینی قرار گیرد، خاطرنشان کرد: اگر درمان ریشه‌ای فقر را در نظر داشته باشیم باید به مولفه‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در تبیین فقر توجه کنیم و برای رسیدن به این مقصود، نقشه جغرافیای فقر یک ضرورت است.

رئیس کمیته امداد بر توجه به جنبه‌های ایجابی در تولید فقر در کشور تاکید کرد و گفت: ابعاد پیشگیرانه فقر باید با همکاری سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح شناسایی شود زیرا معتقدیم دفع فقر بر رفع فقر اولویت دارد.

وی با اشاره به چالش‌های اقتصادی کشور در چند سال اخیر اظهار کرد: اگر بخواهیم در مقابل تکانه‌های اقتصادی مقاوم باشیم و آسیب‌پذیری خانواده‌های محروم را به حداقل برسانیم باید جغرافیای محرومیت‌زدایی را در اختیار داشته باشیم.

سرتیپ مجید فخری، رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح نیز در این مراسم با بیان اینکه ارتقای سطح رفاه مردم مهمترین برنامه دولت‌های مختلف است، گفت: بدون در اختیار داشتن نقشه جامع محرومیت‌زدایی، برنامه‌ریزی برای شناسایی نیازمندان و رفع فقر ممکن نیست.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، وی بر استفاده از ابزارهای اندازه‌گیری دقیق و سامانه‌های جغرافیایی برای شناسایی نیازمندان تاکید کرد و افزود: نقشه جامع محرومیت‌زدایی کشور باید به صورت یک سامانه برخط، اطلاعات و بانک داده‌‍‌های تمام استان‌ها را در اختیار مدیران کشور قرار دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کمیته امداد امام خمینی فقر سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح شناسایی نیازمندان نقشه جامع محرومیت محرومیت زدایی کمیته امداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد

    به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) کشور در بازدید از یک طرح اشتغال زایی در سبزوار گفت: یکی از برنامه‌های کمیته امداد، ایجاد اشتغال و ارائه تسهیلات با کمک دولت و مجلس است که امسال ۳۰ هت در این زمینه اختصاص یافته است.   بختیاری افزود: علاوه بر این، در استانداری‌ها نیز تسهیلاتی در اختیار استانداران است که ما از این مسئولان درخواست می‌کنیم در این زمینه به ما کمک کنند.   وی ادامه داد: علاوه بر مددجویانی که قانون مکلف کرده است برای آنها تسهیلاتی اختصاص یابد و دوره مهارتی را نیز فراگیرند، ما به افرادی تا دهک پنجم که نیازمند تسهیلات هستند، کمک خواهیم کرد.   نماینده مردم سبزوار و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: امسال در مجلس برای اشتغال‌های خرد ۱۱۰ همت اختصاص یافته که ۳۰ همت برای کمیته امداد و ۲۰ همت نیز برای بهزیستی است.   عنابستانی افزود: بقیه نیز در اختیار صندوق‌های اشتغال استانداری هاست و ما امیدواریم طراحی خوبی برای این میزان تسهیلات انجام شود و شاهد اشتغال بیشتر و پایدارتر در کشور باشیم.

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۷۰۰ پروژه محرومیت زدایی در مازندران
  • اختصاص ۳۰ همت برای اشتغال مددجویان کمیته امداد
  • هشدار مقام اتحادیه اروپا به چین درباره صنعت زدایی
  • آبرسانی به مناطق مناطق محروم لامرد به همت سپاه در حال انجام است
  • مدیرکل حوزه ریاست کمیته امداد منصوب شد
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود
  • کمک بیش از ۳۱ میلیارد تومانی به نیازمندان پارسیانی
  • پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به ۱۳۷۰ نفر در بابل
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می‌شود
  • بهره برداری بیش از ۳۰۰ طرح محرومیت زدایی آبفای گیلان