Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-06@23:16:46 GMT

مرکز نوآوری لجستیک ICT پست راه اندازی می شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۱۷۰۴

مرکز نوآوری لجستیک ICT پست راه اندازی می شود

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی عباسی، رئیس پارک علم و فناوری البرز در نشستی که با حضور محمدرضا قادری عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران، رضا حمیدپور مدیرکل پست استان البرز و دیگر مدیران این دو مجموعه به منظور بررسی موضوع راه‌اندازی مرکز نوآوری تخصصی در حوزه پست برگزار شد، با اشاره به ضرورت ایجاد ساختار‌های جدید برای ارائه خدمات مناسب به مردم و شهروندان اظهار کرد: در این زمینه راه اندازی مراکز نوآوری که با توجه به نیاز‌های مردم و جامعه شکل می‌گیرد، یکی از ساختار‌های مورد نیاز در شرایط کنونی است و ما تلاش می‌کنیم از ظرفیت‌های موجود برای اهداف و موضوعات مشترک نهایت استفاده و بهره مندی را داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پارک علم و فناوری البرز توانمندی‌ها و ظرفیت‌های خوبی دارد، اما برای حمایت از دانش آموختگان و فناوران و حمایت از اقتصاد دانش بنیان و فناور دست همه دستگاه‌های علمی و اجرایی را به گرمی می‌فشارد.

فعالیت مدرن و فناورانه پست ضروری است

محمدرضا قادری، عضو هیئت مدیره شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست ضمن استقبال از ایده راه اندازی مرکز نوآوری لجستیک آی. سی. تی با همکاری پارک علم و فناوری البرز گفت: دیگر امکان توسعه و فعالیت پست به شکل گذشته و سنتی مقدور نیست و در این حوزه نیازمند حضور شرکت‌های فناور، استارت آپ‌ها و کسب و کار‌های دانش پایه هستیم تا ضمن توسعه اقتصاد دانش بنیان به نیاز‌های کسب و کار‌ها متناسب با شرایط جدید پاسخ دهند.

وی با اشاره به اینکه بیش از ۷۰ درصد فعالیت‌های پست در فضای الکترونیکی و فناوری اطلاعات انجام می‌شود، افزود: حضور استارت آپ‌ها و کسب و کار‌های نو در حوزه پست بستر بسیار مناسبی است که شرکت پست هم از این کسب و کار‌ها حمایت می‌کند.

قادری به جایگاه کسب و کار‌های جدید در حوزه پست اشاره کرد و گفت: پست بسیاری از کسب و کار‌ها از جمله بخش نشر و توزیع کتاب را متحول کرده است که نمونه واقعی آن در نمایشگاه کتاب و ارسال میلیون‌ها جلد کتاب به سراسر کشور و یا دنیاست.

عضو هیات مدیره شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اینکه فضای بسیار خوبی برای توسعه کسب و کار‌های نو در بخش پست وجود دارد، گفت: توسعه بخش‌های مختلف تجاری و اقتصادی اتفاق خوبی است که رخ داده و در حال حاضر ایده "روستا بازار" را برای استان‌ها و شهرستان‌های مختلف در جهت توسعه روستا‌ها دنبال می‌کنیم. همچنین در حال حاضر با همه فعالیت‌هایی که در شرکت پست وجود دارد، فقط نیم درصد بازار را پوشش می‌دهد، بنابراین می‌توان با طرح ایجاد مرکز نوآوری لجستیک آی. سی. تی، کسب و کار‌ها و سهم بازار و اقتصاد در این بخش را تقویت و توسعه داد.

بیشتر بخوانید

مرکز تجزیه و مبادلات شرکت ملی پست تا شهریورماه ۱۴۰۰ مکانیزه می شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت ملی پست شرکت پست پارک علم و فناوری پارک فناوری کسب و کار شرکت ملی پست مرکز نوآوری کسب و کار ها راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۱۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر ظرفیت بالای ۳ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه صنایع معدنی و توانمندی این شرکت‌ها برای رفع نیازهای فناورانه این حوزه تأکید کرد. 

به گزارش ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان با اشاره به برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) در حوزه صنایع معدنی که در روزهای پایانی هفته اخیر برگزار شد، یادآور شد: صندوق نوآوری، حامی جدی هر اقدامی است که منجر به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در کشور شود،

وی گفت: شاید یک دهه قبل بیشتر به دنبال رشد و ایجاد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بودیم؛ اما امروز درباره زیست‌بوم بالغی صحبت می‌کنیم که نزدیک به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف در آن مشغول فعالیت هستند. میزان فروش این شرکت‌ها در سال گذشته به ۵۳۰ همت (۵۳۰ هزار میلیارد تومان) رسیده است و بالغ بر ۳۰۰ هزار نفر نیز در شرکت‌های دانش‌بنیان اشتغال دارند.

خیاطیان تصریح کرد: این شرکت‌های دانش‌بنیان در عرصه‌های مختلفی نقش‌آفرینی می‌کنند. یکی از نمونه‌‎های بارز نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها را در زمان همه‌گیری کرونا در کشور شاهد بودیم. این شرکت‌ها توانستند بسیاری از نیازهای اساسی کشور در حوزه‌هایی مانند تولید ماسک و دستگاه‌های ونتیلاتور را تأمین کنند. امروز با این موجودیت عظیم روبرو هستیم که نقش مهمی در اقتصاد کشور ایفا می‌کنند.

نقش مهم شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: این زیست‌بوم به‌خوبی بالغ شده است. درحال حاضر سهم اقتصاد دانش‌بنیان از GDP حدود ۲.۷ درصد است و طبق برنامه‌ریزی باید این سهم تا پایان برنامه هفتم به ۷ درصد برسد. برای دستیابی این هدف باید گام‌های مهمی برداشته شود. به اعتقاد ما، مهم‌ترین رویکرد در این مسیر، توجه به نقش شرکت‌های بزرگ مانند شرکت‌های پتروشیمی، شرکت‌های فولادی مانند فولاد مبارکه یا شرکت‌های صنعتی و معدنی مانند چادرملو در اقتصاد دانش‌بنیان است.

خیاطیان افزود: شاید پیش از این، شرکت‌های پتروشیمی، فولاد، صنایع معدنی و سیمانی توجه کمتری به حوزه نوآوری داشتند، اما برگزاری رویدادهایی نظیر رویداد جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه مرکز نوآوری چادرملو (نوچاد) نشان می‌دهد که شرکت‌های بزرگ نیز به شکل ویژه به حوزه نوآوری و فناوری توجه دارند و این رویکرد کمک می‌کند تا سهم ۷ درصدی اقتصاد دانش‌بنیان از GDP محقق شود. اما چطور می‌توان شرکت‌های بزرگ را برای ورود به حوزه دانش‌بنیان ترغیب کرد؟ در این راستا مشوق‌هایی از سوی دولت و مجلس در نظر گرفته شده‌اند.

شرکت‌های بزرگ، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند

به نقل از صندوق نوآوری، وی تأکید کرد: یکی از راهکارها این است که شرکت‌های بزرگ به جای استفاده از محصولات خارجی، نیازهای فناورانه خود را از طریق دانش‌بنیان‌ها تامین کنند. شرکت‌های دانش‌بنیان، محصولاتی با استاندارد بالا و در تراز بین‌المللی تولید می‌کنند. راهکار دیگر، قرار گرفتن شرکت‌های دانش‌بنیان در زنجیره ارزش شرکت‌های بزرگ است.

خیاطیان، رویکرد سوم را بحث سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر شرکتی (CVCs) و سایر نهادهای تخصصی، یکی از راهکارهای سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در این حوزه است. قانون‌گذار نیز با تصویب قانون جهش تولید دانش‌بنیان و اعطای اعتبار مالیاتی، از سرمایه‌گذاری شرکت‌های بزرگ در شرکت‌های دانش‌بنیان حمایت کرده است. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: به اعتقاد ما، حوزه معدن یکی از بخش‌هایی است که نفوذ فناوری و نوآوری در آن چندان اتفاق نیفتاده است. برگزاری برنامه‌ها و رویدادهایی مانند رویداد چادرو، حاکی از حرکت این صنایع به سمت استفاده بیشتر از فناوری و نوآوری است. ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان در زنجیره صنایع معدنی و ماشین‌آلات و ... مشغول فعالیت هستند. آمادگی داریم در صندوق نوآوری و شکوفایی با همکاری متقابل، نیازهای فناورانه شما را احصاء و به شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه ارائه کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • تأثیر مدیریت دانش بر عملکرد نوآوری در سازمان‌ها
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • اکوسیستم فناوری کشور زیر سقف «اینوتکس ۲۰۲۴»
  • کدام ‌حوزه‌های فناورانه در کیش به توسعه می‌رسند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان