Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 دبیر کانون انجمن‌های کامیون‌داران کشور اظهار داشت: ضمن اینکه شرایطی فراهم شده که در صورت واردات کامیون کارکرده نامناسب اروپایی، جلوی آن گرفته شود. روشن است که وقتی این ناوگان با 50 الی 60 هزار یورو وارد کشور شود، بازار خودروسازهای داخلی که کامیون‌های چینی را با قیمت 2 میلیارد و بعضا نزدیک به 3 میلیارد تومان به مردم قالب می‌کنند، کساد خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، احمد کریمی درباره انتقادات به واردات وسیع کامیون‌های چینی برخلاف خواسته کامیون‌داران و فعالان این حوزه اظهار داشت: از سال 84 بازار خودروهای چینی در ایران رونق گرفت و این جنایتی بود که خودروسازان داخلی واردات کشنده‌های چینی مرتکب شدند.

وی ادامه داد: درهمان سال مجلس 1000 میلیارد تومان، اعتبار برای نوسازی ناوگان فرسوده تصویب کرد. در آن زمان از کمیسیون عمران مجلس خواهش کردیم این منابع را در اختیار شرکت‌های خودرو ساز قرار ندهند و اعلام کردیم که این 1000 میلیارد تومان اگر در اختیار شرکت‌ها قرار گیرد، آن را خرج نوسازی نخواهند کرد.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیون‌داران کشور با بیان اینکه متاسفانه به دلیل سودجویی این شرکت‌های خودروساز داخلی، با این اعتبارات خودروهای چینی فاقد کیفیت وارد کشور شد، افزود: موضوع بسیار مهم این است که این خودروها قیمت بسیار پایینی داشتند البته کیفیت بسیار پایینی هم داشتند.

کریمی تاکید کرد: این روند ادامه پیدا کرد و به یک مافیا تبدیل شد. مافیای خودرو در کشورامان اجازه نمی‌دهد که روال درست واردات خودروهای باکیفیت شکل بگیرد.

وی گفت: باید توجه داشت که کامیون سه سال کارکرده اروپایی به طور قطع اورهال شده‌ است نباید این تصور وجود داشته باشد که این کامیون‌ها مستعمل و کارکرده خسته هستند. ضمن اینکه شرایطی فراهم شده که در صورت واردات کامیون کارکرده نامناسب اروپایی، جلوی آن گرفته شود. روشن است که وقتی این ناوگان با 50 الی 60 هزار یورو وارد کشور شود، بازار خودروسازهای داخلی که کامیون‌های چینی را با قیمت 2 میلیارد و بعضا نزدیک به 3 میلیارد تومان به مردم قالب می‌کنند، کساد خواهد شد.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیون‌داران کشور ادامه داد: ما هم به رونق تولید داخل اعتقاد داریم اما اینکه شرکت داخلی یک کامیون چینی را وارد کند که بعضا زحمت مونتاژ را هم نمی‌کشد، تولید داخل نیست و حمایت از آن معنا ندارد. آیا باید به این موضوع که شرکت‌های داخلی کامیون‌های بی‌کیفیت چینی را با دو برابر قیمت به مردم می‌دهند، افتخار کنیم؟

کریمی گفت: سال گذشته به یکی از شرکت‌هایی که خودروی چینی مونتاژ می‌کند، گفتیم آنالیزی ارایه دهید که چگونه قیمت این کامیون‌های چینی به یک میلیارد و 800 میلیون تومان می‌رسد؟ هر آنالیزی را ارایه دادند قیمت به یک میلیارد تومان هم نرسید. از سوی دیگر در حالی که ارز نسبت به 8 ماه پیش نرخ  ارز کاهش پیدا کرده، چرا قیمت این خودروهای وارداتی کم نمی‌شود؟ قاعدتا قیمت این کامیون‌ها حداقل باید به یک میلیارد و 500 میلیون تومان برسد.

وی ادامه داد:‌ به این دلیل قیمت برخی از کامیون‌های چینی در بازار ایران به حدود 3میلیارد تومان رسیده که یک عده افراد فرصت طلب در این جریان نفع دارند و بدون تعارف باید گفت این جریان نمی‌توانست ادامه داشته باشد مگر اینکه دولت سهمی در آن داشته‌است. چرا که این نوع حمایت کورکورانه توجیه دیگری ندارد.

دبیر کانون انجمن‌های صنفی کامیون‌داران کشور افزود:‌ البته وزارت راه و شهرسازی موافق واردات کامیون‌های اروپایی است و برای اجرای این قانون و واردات این کامیون‌ها تلاش هم کرد تا به ناوگان کامیونی کشور کمک کند اما وزارت صمت همراه نبود و به شدت سختگیری می‌کند و مانع و سد راه این واردات شده‌است.

وی با بیان اینکه کشور به پارکینگ کامیون‌های فرسوده تبدیل شده‌است، اظهار داشت: به صراحت اعلام می‌کنم کامیون‌های فرسوده از کامیون‌های چینی به مراتب کیفیت بالاتری دارند. به یک کامیون ماک با 50 سال عمر می‌توان اعتماد کرد اما حتی برای یک سرویس نمی‌توان به کایمون‌های چینی هوو و دانگ فنگ اعتماد کرد.

کریمی با اشاره به هزینه بسیار بالای کامیون های چینی گفت: چرا کامیوندار چینی کرایه خوبی دریافت می‌کند اما همواره در تامین هزینه‌ها و مخارج خود مانده‌ است؟ به دلیل که هر چه درآمد دارد باید خرج استهلاک و تعمیر و تعویض قطعه این خودروها کند. این روزها 80 درصد کامیون‌هایی که در تعمیرگاه‌ها زمین‌گیر شده‌اند و تعمیر می‌شوند، کامیون چینی هستند. در حال حاضر  قطعات کامیون‌های چینی، به دلیل تعمیرها تعویض‌های متعدد، قطعات کامیون‌های کارکرده اروپایی هستند چراکه قطعات چینی مدام باید تعویض شوند.

کریمی درباره سهم کامیون‌های چینی در تصادفات جاده‌ای اظهار داشت: در یک دوره‌ای سیستم ترمز برخی از کامیون‌های چینی معیوب بودند و تا زمانی که رانندگان نسبت به اصلاح و تعویض سیستم ترمز آن اقدام نکرده بودند هر روز شاهد سوانح جاده‌ای با کامیون‌های چینی در جاده‌های کشور بودیم. آنقدر تعداد تصادفات مشابه افزایش یافت که رانندگان ناگزیر شدند تمام سیستم ترمز را اصلاح کنند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: کامیون های فرسوده نوسازی ناوگان باری نوسازی ناوگان فرسوده دبیر کانون انجمن کامیون داران کشور کامیون های چینی میلیارد تومان کامیون ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۲۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود

منصور پوریان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آمار جمعیت دام سبک نسبت به سال های پیش گسترده بوده که این امر نیازمند بازار مناسب است.

به گفته او، بنابر اعلام مرکز آمار جمعیت دام سبک ۷۲ میلیون راس و دام سنگین ۷.۵ میلیون راس است که براین اساس کمبودی در عرضه گوشت نداریم.

پوریان از توزیع روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز خبر داد و گفت: بنابر برنامه ریزی های صورت گرفته واردات گوشت گرم در سایر استان ها توزیع می شود به طوریکه واردات به ۶۰۰ تن در روز می رسد.

رئیس شورای تامین کنندگان دام ادامه داد: واردات و توزیع مناسب گوشت منجر به اشباع شدن بازار می شود که در نتیجه این امر موجب شده تا دام زیادی روی دست تولیدکننده بماند که صادرات دام سیاست مناسبی در راستای تنظیم بازار و تعدیل قیمت محسوب می شود.

او با بیان اینکه واردات کماکان ادامه دارد، افزود: با توجه به حجم بالای واردات و افزایش جمعیت دامی تولید داخل، روند کاهشی به خود می گیرد و قیمت ها متعادل می‌شود.

پوریان گفت: عرضه گسترده دام زنده داخلی در نهایت منجر به دستیابی به قیمت واقعی گوشت قرمز تولید داخل می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • روزانه ۳۰۰ تن گوشت گرم وارداتی در تهران و البرز توزیع می شود
  • قیمت ماکارونی سر به فلک کشید!
  • فرشاد مومنی: به سوی روند قهقرایی گسترش فقر و عقب ماندگی حرکت می کنیم/ راحت می گویند نقشی در افزایش نرخ ارز نداریم! / وزیر مسئول تولید، می گوید آنقدر واردات کرده ایم که گلوگاه های گمرکی بند آمده! با عنوان «اصلاحات پارامتریک» از جیب حقوق بگیران سرقت می کنند
  • جدیدترین خودروی تسلا هم قیمت چینی‌های بازار ایران عرضه شد/ عکس
  • جوجه یک روزه
  • بازار لاستیک ترمز برید