Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ علی بیانی، مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران و واحد تهران مرکزی و دبیر اجرایی همایش ملی «روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی» اظهار کرد: در آستانه روز جهانی ارتباطات و روابط عمومی ضمن گرامیداشت این روز و تبریک به فعالان عرصه روابط عمومی‌های کشور بر آن شدیم با همکاری دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی با هدف ضرورت شناخت و همچنین نیازسنجی مخاطبان درون‌سازمانی و برون‌سازمانی همگام با سایر نهادهای کشور اولین همایش ملی ارتباطات و روابط عمومی را با شعار «روابط عمومی؛ تعامل، حمایت و مانع‌زدایی» با حضور استادان و پیشکسوتان ارتباطات و روابط عمومی کشور برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه واحد تهران مرکزی یکی از دانشکده‌های توانمند و مطرح علوم ارتباطات و رسانه در کشور است، افزود: ما با داشتن استادان و پیشکسوتان، دانشجویان علاقه‌مند عرصه ارتباطات و رسانه و همچنین فعالان اداره کل روابط عمومی واحد تهران مرکزی که از سرمایه‌های علمی و انسانی کشور و به ویژه دانشگاه آزاد اسلامی محسوب می‌شوند، می‌توانیم در روابط عمومی واحد تهران مرکزی کارهای بزرگتر و در سطح گسترده‌تری در این راستا انجام دهیم.

بیانی با تأکید بر اینکه روابط عمومی عامل اصلی تعامل و پیوند سازمان و مخاطبان است، افزود: من معتقدم که باید از توانمندی اساتید و دانشجویان حوزه ارتباطات و رسانه با هدف تعاملات درون‌سازمانی و برون‌سازمانی بهره ببریم. لذا در اولین گام از حمایت ارزشمند پیشکسوتان و استادان معزز دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه برخوردار شدیم که منجر به برگزاری این همایش در مدت زمان بسیار کوتاه شد. این اتفاق موجب خرسندی من و همکارانم در روابط عمومی واحد تهران مرکزی است و شروع این همکاری را برای ادامه همکاری‌های گسترده‌تر در سطح دانشگاه و کشور در راستای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر نهادینه‌سازی اهداف گام دوم انقلاب اسلامی ایران به فال نیک می‌گیریم.

وی با تأسی به نامگذاری سال ۱۴۰۰ توسط مقام معظم رهبری با عنوان «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها» گفت: از ابتدای سال با نگاهی نو در ایجاد ارتباط و تعامل دو سویه توأم با حمایت و رفع موانع در کنار مخاطبان درون‌سازمانی خود به ویژه دانشجویان، استادان و کارکنان در جهت رفع مشکلاتی که در شرایط فعلی کشور به خاطر ویروس کرونا وجود دارد حضور داشته باشیم. لذا برگزاری این همایش نیز در راستای تعامل و شناسایی نقاط قوت و افزایش توانمندی دست‌اندکاران روابط عمومی‌های کشور به‌ویژه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی ضرورت داشت.

انتهای پیام/

حمید انصاری کد خبر: 1095647 برچسب‌ها روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران ارتباطات و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ارتباطات و رسانه واحد تهران مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند

امتداد - رییس هیات مدیره بانک تجارت با اشاره به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی در مدیریت فضای رسانه‌ای تاکید کرد: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطبان باید با نقش‌آفرینی فعالانه در اقدامات درون و برون‌سازمانی، حافظ حقوق ذینفعان سازمان باشند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، مرتضی ترک تبریزی در دوازدهمین جلسه شورای اطلاع‌رسانی وزارت امور اقتصادی و دارایی که به میزبانی بانک تجارت، با حضور مشاور وزیر و رییس مرکز اطلاع‌رسانی و روابط‌عمومی وزارتخانه امور اقتصادی و دارایی و مدیران روابط‌عمومی بانک‌ها و سازمان‌های زیرمجموعه‌ی این وزارتخانه برگزار شد، با تاکید بر اینکه وزارت امور اقتصادی و دارایی اهداف بزرگی را دنبال می‌کند، همگرایی ایجاد شده در نشست‌های شورای اطلاع‌رسانی را زمینه‌ساز به‌وجود آمدن راهکارها و تحقق اهداف عالی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: سیستم بانکی در شرایط خاص و بعضاً دشواری به سر می‌برد که بخشی از این شرایط به جهت تحریم‌هاست و بخشی دیگر به‌واسطه ظهور شبکه‌های اجتماعی در سال‌های اخیر؛ تحریم‌ها سیاست‌گذاری در حوزه عملکرد بانک‌ها را مورد هجوم قرار داده‌اند و ظهور شبکه‌های اجتماعی هم باعث شده تا هیچ موردی از نگاه کسی دور نماند.

مرتضی ترک‌تبریزی تصریح کرد: به‌رغم این شرایط، همه کارکنان نظام بانکی در کنار هم تلاش کردند تا با همه محدویت‌ها، سیستم بانکی به‌عنوان یکی از تاثیرگذارترین بخش‌های حوزه اقتصاد به نقش‌آفرینی خود ادامه دهد.

وی خاطرنشان کرد: از اوایل دهه ۹۰، با ظهور شبکه‌های اجتماعی، تغییرات زیادی در کسب‌وکار بانک‌ها ایجاد شد. شبکه اجتماعی همانند یک روابط‌عمومی و ابزار اطلاع‌رسانی عمل می‌کند و همین دلیل ضرورت داشته و دارد تا بانک‌ها در این بخش ماهرانه‌تر عمل کرده تا در معرض آسیب قرار نگیرند.

ترک‌تبریزی به نقش حساس حوزه روابط‌عمومی و حراست سازمان‌ها برای مدیریت فضای رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: روابط‌عمومی به‌عنوان مدیریت‌کننده افکارعمومی و اذهان مخاطب و حوزه حراست به‌عنوان پشتیبان در این بخش نقش‌آفرینی می‌کنند و هر دو باید در خدمت سازمان باشند.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تاکید کرد: در حال حاضر بانک‌ها بیشتر از آنکه از اختلال در سیستم یا سامانه خدمت‌رسانی دچار مشکل شوند، ممکن است از اظهارنظرهایی که افراد در شبکه‌های اجتماعی دارند، دچار ضربه شوند و در چنین شرایطی نیازمند یک روابط‌عمومی متخصص، فنی و با اطلاع کامل هستیم.

وی با ابراز تاسف از اینکه در سال‌های گذشته، بیشتر، اخبار منفی بانک‌ها بازنشر شده و به اخبار مثبت کمتر پرداخته می‌شود افزود: ما در بانک تجارت با یک تیم، متشکل از روابط‌عمومی و حوزه IT، دائماً اخبار را رصد می‌کنیم و در مقابل آنها عکس‌العمل نشان می‌دهیم.

رییس هیات‌مدیره بانک تجارت تلاش برای دفاع غیرمستقیم از عملکرد بانک‌ها را ضروری دانست و گفت: انتشار اخبار منفی، ریسک‌پذیری بانک‌ها پایین را می‌آورد، این در حالی است که بانکها باید دائماً درصدد طراحی محصول جدید و سودسازی برای سهامداران وذینفعان خود باشند.

ترک تبریزی در پایان تصریح کرد: برند سازمان‌ را روابط‌عمومی‌ها حفظ می‌کنند و کار در این حوزه به صورت شبانه‌روزی است؛ باید شرایطی را فراهم کنیم که بانک‌ها با کمترین آسیب مواجه باشند و برای این منظور، روابط‌عمومی‌ بانک‌ها باید همسو با بانکداری دیجیتال به سمت دیجیتالی شدن حرکت کنند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • دعوت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی به حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • تلاش برای ایجاد، احیاء، انسجام‌بخشی و توانمندسازی واحدهای روابط عمومی بخش خصوصی
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • تعامل مسئله‌محور می‌تواند راه نجات سازمان‌ها و رسانه‌ها باشد
  • روابط‌عمومی‌ها برند سازمان را حفظ می‌کنند
  • عملیات «وعده صادق» موجب خرسندی دل‌ مستضعفین جهان شد
  • روابط عمومی؛عامل کلیدی در رونق کسب و کار‌ها
  • انجام ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران/تقدیر از ۳ پزشک پیشکسوت عرصه پیوند کشور در بیمارستان فرهیختگان