Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: امسال ۲۰۰ میلیارد بودجه از محل حقوق دولتی به بخش زیرساخت‌ها به منظور فعال سازی معادن کوچک اختصاص می‌یابد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، وجیه الله جعفری در نشست ویدئو کنفرانسی که با حضور اسدالله کشاورز، معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت، مدیران و کارشناسان معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت و برخی معاونان و مدیران ایمیدرو برگزار شد بر نقش توسعه زیرساخت در فعال سازی معادن کوچک تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: طرح زیربنا‌ها در سال جاری به 800 میلیارد تومان بودجه لازم دارد و در حوزه طرح احیاء و فعال سازی معادن کوچک نیز نیازمند 200 میلیارد تومان هستیم.

جعفری با اشاره به لزوم تامین بودجه زیرساخت در فعال سازی معادن کوچک افزود: از مهمترین مشکلات فعال سازی معادن کوچک ایجاد زیرساخت و راه دسترسی است که با تامین بودجه آن می‌توان در تحقق فعال سازی معادن کوچک و در نتیجه اشتغالزایی در مناطق محروم کمک کرد.

وی اضافه کرد: مطالعات فعالسازی 34 معدن در حال انجام است که طی 3 ماه آینده به اتمام می‌رسد. با توجه به اینکه اکثر معادن کوچک غیرفعال در اختیار بخش خصوصی بوده و زیرساخت و احداث راه در این مناطق از مشکلات آنان برای فعالسازی معادن است باید بر لزوم توجه به زیرساخت در این مناطق تاکید کرد.

افزایش بودجه صندوق بیمه فعالیت‌های معدنی

جعفری در این نشست از افزایش 600 میلیارد تومانی بودجه صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی در سال جاری خبر داد و تصریح کرد: از این میزان 400 میلیارد تومان از محل حقوق دولتی و 200 میلیارد تومان از سوی ایمیدرو تخصیص خواهد یافت.

رئیس هیئت عامل ایمیدرو با اشاره به اعتبار صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی گفت: اگر از این صندوق حمایت شود نتیجه آن ارائه تسهیلات خوب به سرمایه گذاران این حوزه خواهد بود.

کشاورز معاون معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست با اشاره به برنامه ژئو فیزیک هوایی در سازمان زمین شناسی بر لزوم توجه به این بخش در حوزه اکتشاف تاکید کرد و خواستار افزایش اعتبار تخصیص یافته برای این بخش در سال جاری شد.

در این نشست ضمن تایید ارقام بودجه در بخش معادن کوچک و صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی، بودجه در نظر گرفته شده برای برنامه ژئو فیزیک هوایی سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی از 30 میلیارد تومان در سال گذشته به 100 میلیارد تومان در سال جاری افزایش یافت.

 انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فعال سازی معادن کوچک فعالیت های معدنی میلیارد تومان سال جاری صندوق بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۴۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، محمد رشیدی عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: باران نعمت الهی است و در سنوات گذشته با خشکسالی شدید مواجه بودیم، اما به لطف خداوند در سال جاری بهار پر بارشی را در حال طی کردن هستیم و شاهد حجم قابل توجهی از نزولات جوی بودیم. عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه اگر با آبخیزداری و آبخوان داری نتوانیم از ظرفیت بارندگی‌ها استفاده کنیم موجب خسارت می‌شود، ادامه داد: بارشی که می‌تواند بهترین منبع برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی و دامپروری و همچنین پرورش آبزیان باشد می‌تواند زیان به همراه داشته باشد. وی با تاکید بر اینکه پس از سپری کردن شرایط سخت سال‌های خشکسالی نتوانستیم از بارندگی‌ها استفاده کنیم و به روان آب و سیل تبدیل شد و خسارت‌های جدی به روستا‌ها زد، عنوان کرد: در برنامه هفتم پیشرفت احکام بسیار خوبی برای آبخیزداری و آبخوان داری مصوب کردیم و در قوانین بودجه چهارسال گذشته نیز منابع خوبی را برای آبخیزداری و آبخوان داری مدنظر قرار دادیم، اما دولت در این قسمت سرعت کم و در برخی موارد ترک فعل دارد. رشیدی با بیان اینکه تلاش و سرعت دولت در حوزه آبخیرداری باید بیشتر شود و منابع بیشتری بر اساس قانون بودجه به این حوزه تخصیص دهد، زیرا هم اکنون میزان تخصیص بودجه به بخش آبخیزداری کم است، تصریح کرد: در سال‌هایی که به شدت کمبود منابع آبی داریم اگر می‌خواهیم در تولید محصولات کشاورزی و دامپروری صاحب جایگاه شویم و برای کشور اشتغال ایجاد کنیم و درآمد ناخالص ملی را افزایش دهیم و به توسعه اقتصادی مدنظر برسیم باید آبخیزداری و آبخوان داری در دستور کار دولت قرار بگیرد. عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: احکامی که در برنامه هفتم پیشرفت در حوزه آب و کشاورزی مصوب کرده‌ایم برای تقویت آبخیزداری و آبخوان داری است و امیدواریم اعتبارات آن در بودجه‌های سنواتی تخصیص و در دستورکار دولت قرار بگیرد.

دیگر خبرها

  • وجود ۴۵ معدن غیرفعال در لرستان
  • کردستان دارای ۱.۱ دهم میلیارد تُن ذخایر معدنی است
  • ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های آبخیزداری و آبخوان‌داری
  • مهلت مزایده عمومی ۲۸۹ معدن آذربایجان غربی تمدید شد
  • تدوین نقشه راه معدنی برای تحقق حکمرانی اقتصادی در مازندران
  • وجود ۲۰۰ معدن فعال در کردستان
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • ۲۰۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن برای عمران خواف تخصیص یافت
  • معادن کلید مهم توسعه کردستان/جاده‌های معادن موجب نارضایتی مردم