Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@08:24:34 GMT

تولید سالانه بیش از ۹ هزار تن ماهی در اردبیل

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۶۳۲۸

تولید سالانه بیش از ۹ هزار تن ماهی در اردبیل

به گزارش جام جم آنلاین اردبیل سیف الله تیزرو سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل گفت : در حالی که میزان تولید ماهی حدود هزار و ۲۰۰ تن در سال ۸۶ در استان اردبیل بود این رقم در ۱۴ سال گذشته بیش از ۸.۵ برابر افزایش یافته و هم اکنون ۹ هزار و ۸۰۰ هزار تن انواع ماهیان سردابی و گرمابی در استان اردبیل تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برنامه امسال اداره کل شیلات و آبزی پروری استان اردبیل افزایش ۶۰۰ تن ماهی به مجموع تولید سالیان آبزیان در این استان است که این کار به تناسب ظرفیت تولید ماهی در مرکز استان و شهرستان‌ها انجام خواهد شد.
سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل بیان کرد: افزایش ۵۰ الی ۶۰ تنی ظرفیت تولید ماهی در مزارع استخر‌های پرورش ماهی شهرستان‌های مختلف استان با حمایت از مجریان طرح‌های آبزی پروری و راه اندازی مراکز پرورش ماهی جدید و همچنین افزایش تولید ماهی در واحد سطح استخر‌های موجود از برنامه‌های پیش بینی شده برای افزایش تولید ماهی در این استان است.
توزیع بچه ماهی رایگان بین استخر‌های خسارت دیده اردبیل
تیزرو اضافه کرد: همانند سال گذشته و در راستای حمایت و پشتیبانی از صاحبان استخر‌ها ومزارع پرورش ماهی خسارت دیده از کرونا و یا حوادث غیر مترقبه امسال نیز بچه ماهی رایگان قزل آلا در بین استخر‌های خسارت دیده توزیع خواهد شد.
وی با بیان اینکه رشد برخی از انواع بچه ماهیان رها شده در داخل آبگیر‌ها و رودخانه‌های استان از جمله بچه ماهی سفید متناسب با اقلیم منطقه نیست، افزود : در سال جاری برنامه رهاسازی بچه ماهی در داخل آب جمع آوری شده در پشت سدها ، رودخانه‌ها و آبگیر‌های استان اردبیل پس از انجام مطالعه بر نحوه رشد قابل قبول بچه ماهیان رها شده سالیان قبل صورت خواهد گرفت.
سرپرست اداره کل شیلات استان اردبیل همچنین با اشاره به افزایش مصرف ماهی در استان اردبیل گفت: مصرف سرانه ماهی در این استان هم اکنون ۱۱ کیلو گرم است که با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته افزایش خواهد یافت.
تیزرو بیان کرد: با توجه به اینکه ماهی به علت داشتن پروتئین بالا و چربی‌های غیراشبا و امگا ۳ دارای خاصیت بی‌نظیر بوده و سرشار از ویتامین‌ها است، امیدواریم مردم مصرف آن را به عنوان یک ماده غذایی مؤثر و مغزی در تغذیه روزانه خود مورد توجه قرار دهند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تولید 9 هزار تن ماهی در اردبیل شیلات استان اردبیل افزایش مصرف ماهی اداره کل شیلات تولید ماهی استان اردبیل استخر ها بچه ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۶۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد

به گزارش تابناک، تسنیم نوشت: براساس اعلام سازمان شیلات، سرانه مصرف ماهی در کشور حدود 13 کیلوگرم برآورد شده است درحالی که میانگین جهانی آن حدود 20 کیلوگرم است.

یک بخشی از کمبود مصرف سرانه به دلیل ذائقه ایرانی است که به دلیل  بوی ماهی و تیغ ماهی، خانوارها به خاطر پخت و پز آنها با مشکل مواجه می‌شوند. متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه غذاهای دریایی راهکاری مبتکرانه برای این مشکل طراحی کردند.

خانلر مدیرطرح این شرکت دانش‌بنیان گفت: در راستای تکمیل زنجیره تأمین آبزیان و در راستای فرآورده‌های شیلاتی، تولید سوسیس و کالباس ماهی را در دستور کار قرار دادیم که برای نخستین بار 13 محصول سوسیس و کالباس را از ماهی "سیوس" تولید کردیم.

وی تصریح کرد: این محصولات بدون ماده نگهدارنده تا یک ماه قابلیت نگهداری دارد که همین امر،‌ ثبت اختراع شده است.

خانلر گفت: سوسیس‌هایی که در خارج از کشور از جمله چین و اروپا تولید می‌شود به شدت طعم ماهی دارد و برای مصرف‌کننده و ذائقه ایرانی اصلاً‌ مناسب نیست و ما توانستیم بعد از 15 سال کار تحقیقاتی، با بومی‌سازی خط تولید، قیمت تمام‌شده را پایین بیاوریم.

حذف بو و طعم نامطبوع ماهی در کنار حفظ همه خواص مفید آن،‌ فراپاستوریزه بودن و هضم راحت از ویژگی‌های این محصول دانش‌بنیان است.

از ویژگی‌های دیگر دانش‌بنیانی این محصول می‌توان به استفاده از یک چهارم حد مجاز نیترید سدیم و تعداد میکروارگانیسم صفر اشاره کرد.

این فرآورده که از محصولات فناورانه صنایع غذایی است در راستای توسعه سهم بازار کشورمان در این حوزه، قیمتی ارزان‌تر نسبت به نمونه‌های خارجی دارد. این فرآورده دانش‌بنیان ایرانی تاکنون به کشورهای عراق، عمان، قطر و امارات صادر شده است.

دیگر خبرها

  • افزایش آمار اجاره اتاق های مجردی / ۵ متر ماهی ۳ میلیون!
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • از مصرف رب‌ گوجه کپک‌زده پرهیز شود
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد