Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از آبادان،حسین گروسی سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند به مناسبت عید سعید فطر در نشستی صمیمانه با شیوخ و سران عشایر، ضمن تبریک عید در پاسخ به درخواست ها و نظرات این بزرگان، گفت: فلسفه وجودی مناطق آزاد یک تعریف جهانی دارد، این مناطق محل هایی خارج از قلمرو گمرکی هستند که تجارت و داد و ستد در آنجا راحت تر انجام می شود و گمرک می بایست خارج از محدوه مستقر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او پی گیری تنقیح قوانین را مهم ترین مسأله در حل مشکلات مناطق آزاد عنوان کرد و افزود: مدت زیادی است که تنقیح قوانین را پیگیر هستیم یعنی قوانین مفید و موثر را یک طرف قرار  می دهیم و موانع و قوانینی که کارآمد نیستند را طرف دیگر, چرا که تا این مهم اتفاق نیوفتد؛ مشکلات مناطق آزاد مرتفع نخوادهد شد.

 گروسی تصریح کرد: متأسفانه به دلیل اجرایی نشدن قوانین مناطق آزاد؛ مردم هنوز نتوانسته اند طعم شیرین منطقه آزاد که همانا اشتغال، تولید ثروت، تعامل با همسایگان و ایجاد بستر امن برای تولید و صادرات است را بچشند.

سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند با تأکید بر اینکه طبق قانون ثبت سفارش در مناطق آزاد ضروری نبوده، ادامه داد: این در حالی است که طی 2 سال اخیر با تصویب مجموعه دولت؛ ثبت سفارش برای مناطق آزاد نیز اجباری و از همان تاریخ جلوی واردات به این مناطق گرفته شد و این ضربه سختی برای همه مناطق، خصوصا اروند که محل درآمدش از واردات خودرو بود محسوب می شود.

او تصریح نمود: هم اکنون بحث ثبت سفارش در دیوان عدالت اداری مطرح شده و دیوان نیز رأی به ابطال این مصوبه داده است که محقق شدن آن می تواند بستر خوبی برای مناطق آزاد؛ خصوصا اروند ایجاد کند.

حسین گروسی چندگانه بودن مدیریتی در منطقه را عامل ایجاد برخی مشکلات دانست و خاطرنشان کرد:  عدم مدیریت یکپارچه مشکلاتی ایجاد کرده که می بایست با همدلی و هم افزایی، هر دستگاه وظیفه ذاتی خود را انجام دهد؛ چراکه آن چیزی که می تواند کمک به رفع موانع کند؛ قرار گرفتن هر کس روی ریل خودش است.

او گفت: اگر التزام به قوانین مناطق آزاد و رفع موانع میسر نشود؛ مناطق آزاد هیچ معنایی ندارند به همین دلیل امیدواریم تا سوم خرداد ماه به یک جمع بندی نهایی در گردآوری موانع، مزایا و... برسیم و با مطرح کردن آن در کیمسیون اقتصادی مجلس، دولت و هر کجا که گره این مشکل باز می شود، به هدف اصلی این مناطق که همانا ایجاد اشتغال، سرمایه گذاری و توسعه تجارت است برسیم.

سرپرست سازمان منطقه آزاد اروند ابراز امیدواری کرد مردم آبادان و خرمشهر که هر دو جامعه منطقه اروند را تشکیل می دهند، با اتحاد و انسجام بتوانند از مزیت های الهی منطقه و مزیتی که نظام با ایجاد منطقه آزاد اروند به این دو شهر داده بهره مند شوند.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منطقه آزاد اروند تولید و صادرات منطقه آزاد اروند مناطق آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۶۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است

به گزارش جام جم آنلاین مازندران،یوسف نوری، مقام عالی دولت در مازندران در حاشیه بازدید از بندر نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران در باره ضرورت اقتصاد دریاپایه در مازندران، افزود: برای مناطق ویژه اقتصادی این استان یک طرح جامع نیازمند هستیم و برای تحقق آن هماهنگی های لازم انجام شده است.

وی ادامه داد: برای تحقق این مهم پیشنهادهایی به هیات دولت ارایه شد و مازندران چون بیشترین سهم را در دریای خزر دارد و با وجود بنادر موجود و همچنین مواردی دیگر که در اقتصاد دریاپایه مطرح است با نخبگان استان جلسه ای برگزار و مقرر شد برای آن یک بسته کامل تهیه بشود، امید که با اجرایی شدن آن بهتر برای توسعه استان مازندران استفاده کنیم.

سه منطقه بندرامیرآباد بهشهر، چپکرود بابلسر و بندر نوشهر با تایید نهایی شورای نگهبان بعنوان مناطق آزاد تجاری مازندران معرفی شدند که می تواند زمینه رشد و توسعه بیش از پیش این استان را فراهم کند.

مناطق آزاد تجاری با بهره‌گیری از معافیت‌های مالیاتی، بخشودگی سود و عوارض گمرکی، حذف تشریفات دست و پاگیر ارزی و اداری، تسریع در فرآیندهای صادرات و واردات، جذب سرمایه‌گذاری خارجی و انتقال فناوری به توسعه بیش از پیش استان کمک ویژه‌ای خواهد کرد.

منطقه وِیژه اقتصادی بندر نوشهر با بیش از ۸۰ سال قدمت به گستره ۸۸ هکتار و با دارا بودن ۱۱ پست اسکله تجاری و خدماتی و تجهیزات مدرن بندری و دریایی از ظرفیت مناسبی برای تخلیه و بارگیری انواع کالاها و پذیرش کشتی‌های تجاری با ظرفیت بالغ بر ۶ هزار و ۵۰۰ تُن برخوردار است.

دیگر خبرها

  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • استاندار: برای تحقق طرح جامع مناطق ویژه اقتصادی مازندران؛ هماهنگی های لازم انجام شده است
  • تبدیل مناطق آزاد ویژه اقتصادی مازندران از واردات صرف به دانش فنی و صادرات
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • معرفی ۱۲۴ بسته سرمایه‌گذاری منطقه آزادچابهار به فعالان اقتصادی؛ چابهار بهشت سرمایه گذاری
  • دوگانگی مدیریتی در منطقه آزاد اروند سبب ناهماهنگی در اجرای امور کارگری
  • کسب رتبه برتر در حوزه عمران و زیربنایی توسط منطقه آزاد چابهار
  • مشکلات و موانع تولیدکنندگان شهرک های صنعتی استان تهران بررسی شد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • منطقه ویژه اقتصادی «سهلان» رتبه نخست کشور را کسب کرد