Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسیح کشاورز دبیر انجمن واردکنندگان برنج در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش ۵۰ درصدی واردات برنج خبر داد و گفت: بنابر آمار سال گذشته واردات برنج ناشی از افت تقاضا ۵۰ درصد کاهش یافت.

وی با اشاره به اینکه تقاضایی برای خرید برنج با نرخ ۲۶ هزار تومان در بازار وجود ندارد، افزود: برای حمایت از اقشار آسیب پذیر، برنج با نرخ کمتر از ۲۰ هزار تومان باید وارد شود چرا که عرضه برنج خارجی با نرخ ۲۶ هزار تومان اختلاف معناداری با برنج ایرانی پرمحصول ندارد، لذا افرادی که توان خرید داشته باشند به سراغ برنج ایرانی می روند، در غیر این صورت برنج خارجی را از سبد خانوار حذف می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز با بیان اینکه قیمت برنج خارجی و ایرانی تابعی از یکدیگر هستند، گفت: برنج دومین محصول استراتژیک پس از گندم محسوب می شود، از این رو مسئولان باید تدابیری برای کاهش قیمت برنج ایرانی بکار گیرند چرا که برنج خارجی و ایرانی تابعی از یکدیگر هستند به طوریکه با افزایش قیمت برنج خارجی، برنج ایرانی هم بالا می رود، اما متاسفانه مسئولان وزارت جهاد، وزارت صمت و سازمان استاندارد توجهی به پیشنهادات بخش خصوصی نداشتند.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج با بیان اینکه گمرک آماری از واردات برنج در فروردین و اردیبهشت اعلام نکرده است، گفت: علی رغم کاهش ارز به کانال ۲۱ تا ۲۲ هزار تومان، اما نسبت به زمانیکه ارز ۴۲۰۰ تومان بود، اختلاف چشمگیر است، در نهایت این موضوع موجب شده تا تقاضایی برای برنج خارجی در بازار وجود نداشته باشد.

کشاورز ادامه داد: آمریکا به طور غیرمستقیم دارو و غذا را تحریم کرده است که این موضوع ظلم آشکار به مردم است‌.

به گفته وی، با کاهش ارز نیما ، قیمت تمام شده برنج خارجی کاهش یافته است چرا که هم اکنون تقاضا برای خرید برنج خارجی کاهش یافته است و اگر کسی توان خرید با این نرخ را داشته باشد ، برنج ایرانی خریداری می کند.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج  قیمت هر کیلو برنج هندی در فروش عمده را ۲۲ هزار تومان و برنج پاکستانی ۲۵ هزار تومان اعلام کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واردات برنج نرخ ارز قیمت برنج واردات برنج برنج ایرانی برنج خارجی هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران با تاکید بر این نکته که بازار خودرو به دلیل کاهش تنش‌های اخیر به شرایط آرام و رکودی سابق خود بازگشته است، گفت: خودرو‌های وارداتی نه تنها باعث کاهش قیمت نشدند، بلکه به دلیل تعداد اندک و قیمت بالایشان رکود بازار را تشدید کرده‌اند.

گروه صنعت، معدن و تجارت بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «اسد کرمی» رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون وضعیت فعلی بازار خودرو اظهار کرد: این بازار به دلیل تشدید تنش‌های ایجاد شده در هفته‌های قبل با افزایش قیمت همراه شد، اما با فروکش شدن این وقایع، الان شرایط آرامی را سپری می‌کند. اکنون تقریباً چند روزی است که بازار خودرو به رکود سابق خود بازگشته است.

وی درباره خودرو‌های وارداتی تزریق شده به بازار و قیمت آن‌ها گفت: این اتومبیل‌ها به سبب تعداد اندک آن‌ها قیمت‌های مناسبی ندارند. به عنوان مثال، الان قیمت خودرویی مانند تویوتا کرولا ۱۲۰۰ در بازار ۴ میلیارد تومان است؛ لذا وجود چنین اتومبیلی با این قیمت نمی‌تواند اثر مثبتی بر بازار خودرو بگذارد.


کرمی تاکید کرد: در ابتدای مطرح شدن موضوع واردات خودرو، دولت و مجلس اعلام کردند که یکی از اهداف واردات، کاهش قیمت در سطح بازار خواهد بود، اما با گذشت نزدیک به یک سال از واردات اولین محموله، واردات نه تنها نتوانست قیمت‌ها را کاهش دهد، بلکه رکود بازار را هم تشدید کرده است.


رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران خودرو تهران تاکید کرد: واردات خودرو تاکنون نتوانسته انتظارات مردم را به خوبی برآورده کند.


وی با اشاره به کاهش فروش ۱۱ و ۱۲ درصدی ایران‌خودرو و سایپا در سال ۱۴۰۲ تصریح کرد: در سال گذشته این دو شرکت ذیل سامانه یکپارچه فروش خودرو تعهداتی را در قبال متقاضیان خودرو قبول کردند، اما در نهایت نتوانستند در برخی موارد به وعده خود عمل کنند. در آن سال این دو خودروساز، یا نوع خودرو‌های درخواستی را تغییر دادن و یا اینکه مبلغی بیشتر از اعداد تعیین شده در سامانه را درخواست کردند. همین موضوع باعث انصراف بسیاری از آن مصرف‌کنندگان شد.


کرمی همچنین در پاسخ به این سوال که خبر تغییر قیمت کارخانه‌ای خودرو‌ها توانسته است بخش تقاضا در بازار خودرو را بهبود دهد؟، گفت: این موضوع تاثیر چندانی در وضعیت بازار خودرو نداشته و این بازار همچنان در وضعیت رکودی سابق خود قرار دارد.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: خودرو ، بازار خودرو ، صنعت خودرو ، اسد کرمی ، اتحادیه نمایشگاه داران ، قیمت خودرو ، خودرو خارجی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9N

دیگر خبرها

  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • سرانه مصرف برنج به ازای هر ایرانی ۳۵ کیلو است
  • طرز پخت 10 کیلو چلو مرغ کاری توسط آشپز هندی (فیلم)
  • قیمت جدید برنج اعلام شد
  • قیمت برنج ایرانی و خارجی در میادین تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره‌بار اعلام شد
  • تا وقتی جت هست چرا ماشین خارجی؟ / وضعیت بازار خودرو عجیب شد
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • بازگشت بازار خودرو به ساحل آرامش