Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@01:14:17 GMT

انتخابات ۱۴۰۰ عرصه ورود تمامی جریانات فکری

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۱۷۴۷۱

انتخابات ۱۴۰۰ عرصه ورود تمامی جریانات فکری

به گزارش خبرگزاری فارس از خراسان جنوبی، مهدی چاپاری فعال رسانه‌ای در یادداشتی تحت عنوان «انتخابات ۱۴۰۰ عرصه ورود تمامی جریانات فکری» نوشت:

پس از پایان مهلت ۵ روزه ثبت نام از داوطلبین انتخابات ریاست جمهوری کم کم پروسه برگزاری انتخابات به روزهای حساس و نفس گیر خود می‌رسد، فعالیت جناح های سیاسی گوناگون کشور در مهلت پنج روزه ثبت نام کاندیداها به دقت از سوی صاحب نظران مسائل سیاسی بررسی و تحت نظر قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین نکته که می توان به آن اشاره کرد این است که با تاکید کارشناسان و صاحب نظران تقریباً تمامی جریانات مهم و نیمه مهم سیاسی کشور با معرفی کاندیدا یا حمایت از از کاندیداهای موجود خود را درگیر انتخابات ریاست جمهوری نموده اند.

به نظر می رسد انصراف برخی از چهره‌های سیاسی از کاندیداتوری در انتخابات این دوره فقط و فقط می تواند به علت حضور افرادی تاثیرگذارتر و یا به جهت هماهنگی های درون حزبی باشد. از مدت ها قبل با توجه به شیوع ویروس کرونا و چالش این روزهای کشور در مقابله با این ویروس عده زیادی از صاحب‌نظران اعتقاد به عدم مشارکت بالای مردم در انتخابات خرداد ماه جاری داشتند و حتی معتقد بودند ممکن است به علت ترس از وضعیت سلامت کشور مشارکت مردم در انتخابات حتی به کمتر از میزان مشارکت آنها در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۹۲ برسد اما به نظر نگارنده با وجود حضور چهره های شاخص از همه جریانات سیاسی کشور حداقل در زمان ثبت نام انتخابات می توان به مشارکت بالای مردم در انتخابات ۱۴۰۰ بسیار امیدوار بود.

کما اینکه عملکرد ضعیف دولت دوازدهم و بی برنامه‌گی در زمینه اقتصاد خود نیز عامل محرکه دیگری جهت حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رای به منظور تغییر سرنوشت خود خواهد بود. جامعه ایرانی به خوبی متوجه شده است که از عدم حضور در انتخابات هیچ‌گونه بهره و فایده‌ای نصیب آن‌ها نخواهد شد، چه اینکه اگر در سال هزار و سیصد و نود و دو فقط ۲۹۰ هزار نفر دیگر در انتخابات شرکت می کردند و فقط رای سفید به صندوق رای می انداختند، انتخابات به مرحله دوم کشیده می‌شد و چه بسا قطارحرکت کشور در ریل دیگری قرار می گرفت.

گذشته از این‌ها نحوه آرایش سیاسی جناح های مختلف و چهره هایی که اقدام به ثبت‌نام در انتخابات نمودند نیز خود حکایت از یک انتخابات داغ و رقابتی سخت و نفس گیر دارد. دو جریان اصلی سیاسی کشور یعنی اصولگرایان و اصلاح طلبان هرکدام با چندین کاندیدا به انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری ورود کردند که موضوع از این منظر نیز قابل بحث و بررسی می باشد، البته گمانه زنی های زیادی مطرح است.

اول اینکه گروه های سیاسی با تعداد افراد زیاد در انتخابات شرکت کردند تا در صورت رد صلاحیت احتمالی هر یک از آنها دست‌شان در انتخابات خالی نباشد و یک گزینه در جمع نامزدهای نهایی داشته باشند یا اینکه پس از گرم شدن فضای انتخاباتی کشور و شروع تبلیغات انتخابات با نظرسنجی کاندیدایی که بالاترین اقبال را نزد افکار عمومی دارد به عنوان نامزد نهایی معرفی نمایند و آخرین گمانه زنی نیز این است که کاندیدای پوششی برای کاندید اصلی داشته باشند مثل همان بازی‌ای که در انتخابات قبل بین آقای روحانی و جهانگیری اتفاق افتاد، باید منتظر ماند و دید چه افرادی توسط شورای نگهبان تایید صلاحیت می شوند و به مرحله بعدی انتخابات راه پیدا می‌کنند.

انتهای پیام/ع

منبع: فارس

کلیدواژه: یادداشت حضور حداکثری جریانات فکری اصولگرا ریاست جمهوری ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری یکشنبه ۹ اردیبهشت در همایش روز شوراها که در محل سالن شهدای سلامت برگزار شد، اظهار کرد: شرط لازم برای انجام رسالت شوراها انسجام فکری و تشکیلاتی است که منتج به تصمیمات اثرگذار برای مردم خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی گفت: با پراکندگی و افتراق فکری توفیقی به صورت فردی ایجاد نخواهد شد. طبیعی است که شرط اول موفقیت انسجام فکری است و برای این انسجام فکری نیاز به مبانی داریم بر اساس مبانی اعتقادی، رویکرد فکری و اعتقادی پیدا بکنیم.

وی با بیان اینکه شوراها نماینده مردم هستند، اظهار کرد: اعضای شوراها در شهر و روستا باید یک درک مشترک از شرایط مجموعه خود و مردم داشته باشند.

نظری اذعان کرد: قانون ظرفیت تشکیلاتی را در کشور فراهم کرده برای این که مردم در مدیریت امور خود حداکثر مشارکت را داشته باشند.

استاندار خراسان رضوی بیان کرد: شوراها از نظر حقوقی و ظرفیت تشکیلاتی یک مجموعه مترقی، با نگاه بلند، مردمی و افتخار آمیز هستند که می‌طلبد محصول و آورده‌ای برای مردم داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های بسیار خوبی در کشور و استان داریم اما این‌ها باید به فعلیت تبدیل بشود و اصل استفاده از ظرفیت‌های درونی همیشه مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است.

نظری با اشاره به اهمیت نگاه به درون ادامه داد: با اتکا به ظرفیت‌های داخلی و بسیج کردن آن‌ها بسیاری از مشکلات قابل حل است.

گفتنی است؛ در انتهای این همایش تعدادی از اعضای شوراهای اسلامی مورد تقدیر قرار گرفتند.

کد خبر 6091415

دیگر خبرها

  • مسئولان جریان‌های اثرگذار بر حوزه کاری خود را بشناسند
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند
  • تدارک ویژه حوزه‌های علمیه برای دهه کرامت در ۱۴۰۰ نقطه دنیا
  • شهید مطهری مجاهد عرصه‌ جهاد تبیین بود
  • انسجام فکری و تشکیلاتی لازمه تأثیرگذاری شوراها است
  • ضرورت همدلی بین شوراها برای رفع مشکلات مردم
  • مسئولان به بازخورد انجام وظایف خود در انتخابات توجه کنند
  • هروی: حاکمیت باید در انتخابات ۱۴۰۴ اندکی نرمش نشان دهد /برای حل مشکلات اقتصادی، درهای کشور برای تعامل با بیرون باز شود
  • ۴ فهرست در دور دوم انتخابات مجلس با هم رقابت می‌کنند
  • شورای اسلامی شهر و روستا مصداق مردم سالاری دینی است