Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رئیس بیمارستان چشم‌پزشکی الزهرا(ع) زاهدان گفت: تاکنون بالغ بر ۱۱۶هزار و ۵۰۰ عمل جراحی چشم در این بیمارستان انجام شده است و هم‌اکنون نیز بیمارانی از کشورهای همجوار برای درمان به استان مراجعه می‌کنند.

به گزارش ایسنا علیرضا مالکی با بیان اینکه بهترین دستگاه‌های تشخیصی و درمان شبکیه در بیمارستان فوق‌تخصصی چشم‌پزشکی الزهرا(ع) زاهدان وجود دارد افزود: چشم‌پزشکان ماهر و تجهیزات مدرن مجموعه‌ای کامل را برای ارائه خدمات درمانی چشم‌پزشکی در این بیمارستان تشکیل داده‌اند و روزانه به تعداد زیادی از بیماران از سراسر ایران و کشورهای همسایه در این بیمارستان خدمات ارائه می‌شود و انجام درمان فوق‌تخصصی جداشدگی شبکیه در داخل سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و نیاز به سفر درمانی خارج از استان را رفع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بیمارستان چشم‌پزشکی الزهرا(ع) زاهدان ادامه داد: ضربه به سر یکی از علل شایع جداشدگی شبکیه محسوب می‌شود و فرد ممکن است تا ۶ ماه هیچ‌گونه علامتی در چشم خود در این خصوص احساس نکند.

وی افزود: فردی که دچار جداشدگی شبکیه شده ممکن است شب‌ها هنگام خواب، احساس کند که رعد و برق و صاعقه می‌بیند و یا بینایی وی از اطراف کاهش یافته است و سیاهی در گوشه‌های چشم ببیند که لازم است هر فرد به‌محض دیدن هر تغییری در حالت بینایی خود، به چشم‌پزشک مراجعه کند چرا که در مواردی مانند جداشدگی شبکیه، آب‌سیاه و بیماری‌هایی مانند آن هرچه سریع‌تر جلوی پیشرفت بیماری گرفته و نابینایی فرد پیشگیری می‌شود.

دکتر مالکی با بیان اینکه در این حالت دید بیمار به حالت یک چشم سالم بازنمی‌گردد تصریح کرد: با درمان فقط جلوی کاهش بیشتر بینایی گرفته می‌شود، اگر فردی که دچار جداشدگی شبکیه شده است به‌موقع برای درمان مراجعه کند با انجام لیزر، عیب برطرف می‌شود اما برای افرادی که این عارضه وخیم شده باشد ۶ عمل جراحی تحت بیهوشی کامل به‌مدت بیش از ۴ ساعت انجام می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان چشم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان استانی علمی و آموزشی جداشدگی شبکیه چشم پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۹۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • انجام ۵۲ هزار زایمان در بیمارستان‌های فارس
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • فاجعه پنهان نظام پزشکی؛ کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • نظام درمانی را به کجا می‌برند؟
  • تا کنون حدود ۵۰ هزار پیوند کلیه در ایران انجام شده است/
  • بدهی میلیاردی تامین اجتماعی به مراکز درمانی قزوین
  • بیمارستان رازی کوهدشت سال ۱۴۰۴ افتتاح می‌شود