Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل پزشکی قانونی استان یزد با بیان اینکه آمار تلفات ناشی از غرق‌شدگی و سوختگی در سال ۹۹ نسبت به سال ۹۸ کاهش یافته است گفت: تلفات ناشی از گازگرفتگی، برق‌گرفتگی و نزاع جسمانی در سال ۹۹ افزایش یافت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، هر چند مردان نیمی از جمعیت هر جامعه را تشکیل می دهند اما در بیشتر جوامع بخش اعظمی از بار اقتصاد، تولید و صنعت بر روی دوش مردان است و به دلیل فعالیت و حضور بیشتر در جامعه با مخاطرات بیشتری مواجه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برق گرفتگی در دنیای صنعتی و مدرن امروز یکی از عوامل مرگ‌ها محسوب می‌شود در این میان مردان به دلیل اینکه بیشتر در عرصه‌های صنعتی و تولیدی حضوری فعال دارند بیشتر در معرض خطر این نوع مرگ قرار دارند.

همچنین نزاع یکی از پر مراجعه‌ترین موارد ارجاعی به پزشکی قانونی است و مراجعان آن به دلیل آسیب‌های ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی سراسر کشور می‌روند و مانند بسیاری از مواد دیگر باز هم تعداد مردان مراجعه کننده بیش از زنان است، همین روند برای حوادث دیگر هم وجود دارد که در برخی با رعایت نکات ایمنی شاهد کاهش تلفات آن و در برخی موارد شاهد افزایش آمار هستیم.

فریبرز آیتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد در خصوص آمار تلفات ثبت شده در سال 99 اظهار داشت: تعداد فوت شدگان ناشی از غرق‌شدگی استان یزد 10 نفر است که 8 نفر از آنان مرد و 2 زن بودند، آمار فوتی‌های ناشی از غرق‌شدگی در سال 99 نسبت به سال 98 که 13 نفر بود روند کاهشی داشته است.

مدیرکل پزشکی قانونی استان یزد بیان کرد: آمار متوفیات ناشی از سوختگی در استان یزد 23 نفر بود که از تعداد 8 زن و 15 نفر مرد بودند، این آمار نسبت به سال 98 که 40 نفر بودند روند کاهشی داشته است.

آیتی تصریح کرد: سال گذشته آمار اجساد معاینه شده در مراکز پزشکی قانونی استان یزد با تشخیص علت مرگ گاز منواکسیدکربن 19 نفر بود، که 17 نفر مرد و دو زن به علت گازگرفتگی فوت کردند.

وی خاطر نشان‌کرد: آمار فوت شدگان ناشی از گازگرفتگی در سال 99 نسبت به مدت سال 98 که در آن 12 نفر فوت کردند افزایش یافته است.

مدیرکل پزشکی قانونی یزد ادامه داد: در سال 99 تعداد فوت‌شدگان ناشی از برق‌گرفتگی در استان یزد 13 نفر بود که از این تعداد یک نفر زن و 12 نفر مرد بودند.

آیتی گفت: این تعداد فوتی در مقایسه با سال 98 که در آن 7 مرد دچار فوت شده بودند نشان از افزایش تلفات این حادثه دارد.

برق‌گرفتگی مرگبار مرد میانسال حین راه‌اندازی کولر+ تصاویربرق‌گرفتگی 622 نفر را خشک کرد + جدولمرگ 260 نفر بر اثر "برق‌گرفتگی" در 4 ماه نخست سال + جدول

آیتی افزود: در سال 99 تعداد 7516 نفر به دلیل صدمات ناشی از نزاع به مراکز پزشکی قانونی استان یزد مراجعه کردند، از مجموع این افراد 4872 نفر مرد و 2644 نفر زن بودند.

وی اظهار داشت: این رقم در مقایسه با سال 98 که در آن 7251 نفر برای معاینات نزاع جسمانی به مرکز مراجعه کرده بودند که روند افزایشی را نشان می‌دهد.

مرگ خبر نمی‌کند، زن و مرد هم نمی‌شناسد، اما کمیت، کیفیت و نوع اشتغال ما هم سبب می‌شود که در بیشتر حوادث مثل سوختگی، تصادف رانندگی، نزاع، غرق‌شدگی، برق‌گرفتگی، گازگرفتگی و سایر حوادث شغلی شاهد تلفات جانی هموطنان باشیم که البته سهم مردان در این تلفات بیشتر است.

انتهای پیام/781/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پزشکی قانونی استان یزد پزشکی قانونی برق گرفتگی غرق شدگی نفر مرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوام روند نزولی نرخ تورم

آخرین آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد حجم پول به عنوان شاخص سنجش انتظارات تورمی، در زمستان ۱۴۰۲ به کمترین رقم از خرداد ۹۷ تا کنون رسیده است.

به گزارش مشرق، آمارهای بانک مرکزی از شاخص های پولی حاکی از آن است که رشد حجم پول در زمستان سال گذشته به کمتر از ۲۵ درصد رسید.

شاخص رشد حجم پول، یکی از معیارهای سنجش انتظارات تورمی در جامعه به شمار می‌رود. در شرایطی که جامعه انتظار افزایش تورم را داشته باشد، افراد با هجوم به بازار دارایی‌ها و خرید کالاهای سرمایه‌ای نظیر طلا، ارز و ...، تلاش می‌کنند سرمایه‌های خود را از تورم حفظ کنند. این اقدام با تبدیل شبه پول به پول، باعث افزایش سریع حجم پول می‌شود و سهم پول به عنوان بخش سیال نقدینگی را افزایش می‌دهد.

بالا رفتن نرخ رشد حجم پول به معنی رشد تقاضا و در نتیجه رشد تورم از ناحیه افزایش تقاضاست؛ بر همین اساس، کاهش نرخ رشد حجم پول، به معنای فروکش کردن انتظارات تورمی و حاکم شدن چشم انداز مثبت از روند نزولی تورم در ماه‌های پیش رو است.

اجرای سیاست تثبیت اقتصادی توسط بانک مرکزی طی حدود ۱۵ ماه گذشته، باعث شده بازار ارز و دیگر بازارهای دارایی ثبات بیشتری را نسبت به پیش از اجرای این سیاست تجربه کنند. محمدرضا فرزین از زمان ورود به بانک مرکزی، با معرفی و اجرای سیاست تثبیت، «پیش‌بینی‌پذیر کردن شاخص‌ها» را هدف خود از اجرای سیاست تثبیت اعلام کرد.

تورم نقطه به نقطه در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی

آخرین گزارش‌های مراجع آماری هم نشان می‌دهد نرخ تورم در فروردین در ادامه روند ماه‌های اخیر نزولی بوده است.

در همین رابطه مرکز آمار از بازگشت تورم سالانه به کانال ۳۰ درصد خبر داد و اعلام کرد نرخ تورم سالانه در فروردین امسال به ۳۸.۸ درصد کاهش یافته است.

طبق اعلام مرکز آمار، تورم نقطه به نقطه هم در فروردین امسال به ۳۰.۹ درصد کاهش یافت و در آستانه بازگشت به کانال ۲۰ درصدی است. بانک مرکزی هم به تازگی از کاهش تورم نقطه به نقطه مصرف کننده به کمتر از ۳۵ درصد خبر داد.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • تورم ترکیه به ۷۰ درصد افزایش یافت
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • آمارسازی اشتغال یعنی پاک کردن صورت مسئله
  • چرا روند کاهش وزن به نقطه «ثابت» می‌رسد؟
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • روند کاهشی نرخ ارز ادامه دارد؟
  • جنگ غزه / آمار قربانیان به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت
  • آمار شهدای غزه به ۳۴۵۹۶ هزار نفر افزایش یافت