Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرادی گفت: هزینه‌های سربار یک نانوایی بیش از ۵۵ درصد است اما طبق توافقی که در استان برای کارشناسی قیمت نان انجام شده مقرر شد افزایش قیمت نان فقط هزینه‌های سربار را بپوشاند و به گونه‌ای باشد که نانواداران متضرر نشوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اکبر مرادی رئیس اتحادیه نانواداران خراسان جنوبی در گفت‌وگو با خاورستان، در مورد افزایش قیمت نان در خراسان جنوبی، اظهار کرد: از پایان سال ۱۳۹۸ که نرخ نان افزایش داشته تاکنون که هزینه‌های جانبی نانوایی‌ها افرایش داشته، قیمت نان تغییری نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمام هزینه‌های جانبی نانوایی‌ها از افزایش قیمت خمیرمایه گرفته تا افزایش دستمزد کارگر، قیمت نمک، اجاره‌بها، آب، برق، گاز و حامل‌های انرژی افزایش داشته است.

رئیس اتحادیه نانواداران خراسان جنوبی بیان کرد: کمیته کارشناسی در رابطه با افزایش قیمت نان در استان تشکیل شده و منتظر دستور استاندار برای اجرایی‌شدن افزایش قیمت نان هستیم.

مرادی عنوان کرد: مقرر شده بود بعد از ماه مبارک رمضان قیمت نان در خراسان جنوبی افزایش داشته باشد.

وی اظهار کرد: احتمال دارد طی روزهای آینده قیمت جدید نان در خراسان جنوبی اعلام شود.

رئیس اتحادیه نانواداران خراسان جنوبی گفت: در تهران قیمت نان تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.

مرادی بیان کرد: تعرفه هزینه‌های جانبی نانوایی‌های کشور در تمام استان‌ها به یک اندازه است و هیچ تفاوتی بین استان تهران با سایر استان‌ها وجود ندارد و هزینه‌ها طبق قانون پرداخت می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر مشکلی در مرکز استان در بحث کمبود آرد در نانوایی‌ها وجود ندارد.

رئیس اتحادیه نانواداران خراسان جنوبی اظهار کرد: در حال حاضر نانواداران استان منتظر هستند قیمت جدید نان اعلام شود؛ این افزایش قیمت نان، افزایش به حقی است چراکه فقط قرارشده هزینه‌هایی که سربار نانوایی‌ها شده در افزایش قیمت نان دخیل باشد و تأثیری به حال شخص نانوا ندارد.

مرادی گفت: با افزایش قیمت نان قرار است برخی از هزینه‌های جانبی نانوایی‌ها در وضعیت فعلی پوشانده شود.

وی با بیان این‌که هم‌اکنون قیمت نان، همان قیمت مصوب قبل است، خاطرنشان کرد: طبق کارشناسی که در کمیته کارشناسی خراسان جنوبی برای افزایش قیمت نان انجام شده، هزینه‌های سربار یک نانوایی بیش از ۵۵ درصد است اما طبق توافقی که در استان انجام شده کارشناسی قیمت نان به گونه‌ای مطرح شده که نانواداران متضرر نشوند و افزایش قیمت نان فقط هزینه‌های سربار را بپوشاند.

رئیس اتحادیه نانواداران خراسان جنوبی عنوان کرد: درصد افزایش قیمت نان در خراسان جنوبی مشخص نیست و قرار بوده در کارگروه در این خصوص بحث شود.

مرادی اظهار کرد: تا پایان هفته درصد افزایش قیمت نان در خراسان جنوبی مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قیمت نان در خراسان جنوبی افزایش قیمت نان هزینه های سربار افزایش داشته هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۱۹۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات

رئیس سازمان راهداری با بیان این‌که برای ایام اربعین با مشکل تامین ناوگان مواجه هستیم، گفت: این مشکل را از طریق واردات و استفاده از ظرفیت داخلی رفع می‌کنیم. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، داریوش امانی با اشاره به اقدامات سازمان راهداری برای اربعین 1403، اظهار کرد:‌ در حوزه زیرساخت‌ها اقداماتی در مسیرهای منتهی به پایانه مرزی در حال انجام است، بر اساس پیش‌بینی‌ها یک هفته قبل از اربعین حسینی پروژه‌ها تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی افزود: بخشی از این پروژه‌ها مربوط به روکش آسفالت، رفع نقاط پرحادثه، روشنایی، نصب نیوجرسی و تابلو علائم بوده که در حال انجام است.

وی از برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات بهتر به زائران در اربعین امسال خبر داد و با اعلام این‌که امسال 14 هزار میلیارد ریال اعتبار در بخش پروژه‌های زیرساخت راه اربعین تأمین اعتبار شده است، یادآور شد: پروژه‌هایی که در پایانه‌های مرزی انجام می‌شود مربوط به بحث بهسازی و بازسازی سرویس‌های بهداشتی، افزایش سایبان‌ها، مه‌پاش و ایجاد تونل‌های سرد در ایام گرم از سال است.

رئیس سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تأکید کرد: در پایانه برکت مهران نیز برنامه‌ریزی‌های لازم برای افزایش سایبان‌ها، سرویس‌های بهداشتی و مسقف کردن سازه‌ها در این محوطه انجام شده است.

امانی تاکید کرد: در زمینه ناوگان حمل‌ونقل نیز که با مشکل کمبود و نوسازی مواجه هستیم، نشست‌هایی برگزار شده تا بتوانیم تعدادی اتوبوس را از خارج از کشور وارد و از ظرفیت کارخانه‌ها و صنایع بزرگ نیز در این ایام و در زمان مسیر رفت زائران بهره بگیریم.

وی با بیان این که باید با تدابیر خود در بخش‌های سخت‌افزار و نرم‌افزار بتوانیم جوابگوی مردم باشیم، گفت: به فضل الهی و مدد امام حسین (ع) سال گذشته با وجود کمبود ناوگان با کمترین مشکلی اربعین باشکوهی برگزار شد و طبق آمار ستاد اربعین بیشترین معطلی دو ساعت بود. همه مدیران با تمام توان و امکانات سازمانی باید در خدمت اربعین و خدمت‌رسانی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین باشند و هیچ‌گونه کوتاهی از هیچ مدیری پذیرفته نخواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات
  • امضای تفاهم نامه اجرای طرح ملی فیبر نوری منازل و کسب و کار‌ها
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • گلایه اهالی بازارهای سیار از افزایش اجاره‌ها
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی
  • هشت هزار و ۴۱۳ تن برنج و شکر به نرخ دولتی در لرستان توزیع شد
  • برای حج تمتع هیچ نماینده‌ای از مجلس اعزام نمی‌شود/ افزایش قیمت ارز نرخ حج را گران کرده است
  • افزایش ۴۹ درصد صادرات تعاونی های خراسان جنوبی