Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر با اشاره به روند واکسیناسیون در کشور گفت: همه تلاش‌های ما و برنامه‌ریزی‌های آموزشی به روند واکسیناسیون کووید-۱۹ بستگی دارد.

دکتر سید محمد حسین کریمیان اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ ممکن است شرایط شیوع کرونا برای حوزه آموزش رفع شود، که در این راستا معاونت آموزشی وزارت علوم نامه‌ای را ابلاغ کرده‌ و به دانشگاه‌ها اعلام کرده‌ که امسال آمادگی داشته باشید چراکه ممکن است شرایط بازگشت به دانشگاه ‌ها فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی در این نامه اشاره شده که ممکن است امتحانات پایان ترم جاری نیز به صورت حضوری برگزار شود.

وی در رابطه واکسیناسیون دانشجویان گفت: در شرایط فعلی، شاهد این هستیم که فرآیند واکسیناسیون برای کادر درمان برخی گروه های سنی سالمند انجام می‌شود و هیچ اشاره‌ای به واکسیناسیون دانشگاهیان نشده است. این در حالی است که دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی از مراکز پرخطر هستند ولی تاکنون فرآیند واکسیناسیون دانشجویان مطرح نشده است.

دکتر کریمیان با بیان اینکه واکسیناسیون در کشورهای خارجی مانند کانادا با روند مشخصی انجام می‌شود، افزود:دانشگاه‌های کانادا اعلام کرده‌اند که از ماه سپتامبر کلاس‌های دانشگاه‌های این کشور به صورت حضوری است. بنابراین دانشگاهیان این کشور از هم‌اکنون برای بازگشت دانشجویان آماده می‌شوند. چراکه روند واکسیناسیون برای آنها با یک برنامه مشخصی انجام می‌شود.

معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر با بیان اینکه به احتمال ۸۰ درصد ترم بعد نیز مجازی خواهد بود، ادامه داد: هرکاری که ما انجام دهیم و همه تلاش‌های ما در شرایط فعلی، به روند توزیع واکسن کرونا بستگی دارد و بعید می‌دانم که واکسیناسیون در حدی انجام شود که به دانشجو بگوییم به کلاس‌های خود بازگردد.

وی با اشاره به کلاس‌های عملی و آزمایشگاهی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: قرار بود قبل از شیوع پیک چهارم کرونا و تعطیلی مجدد کلی، کلاس‌های عملی ما شروع شود. ولی به یک باره کشور وارد شرایط قرمز شد و در این شرایط امکان برگزاری کلاس‌های عملی وجود ندارد. بنابراین تمامی برنامه‌ریزی‌ها، کلاس‌بندی‌ها و برنامه‌های ارائه خوابگاه‌ها لغو شد. به این ترتیب، تمام برنامه‌ریزی‌های ما در نهایت وابسته به وضع شیوع کرونا درکشور است. ما در تابستان برنامه‌هایی برای ارائه آزمایشگاه‌های نیمه حضوری داریم و تمامی این برنامه‌ها به شرایط کرونا بستگی دارد.

دکتر کریمیان با بیان اینکه حتی اگر ما کلاس‌های عملی را برگزار کنیم، دانشجویان حضوری به دانشگاه مراجعه نمی‌کنند،‌ اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی دانشجویان اصلا تمایلی به حضور در دانشگاه ندارند و خانواده‌های آنها با دانشگاه تماس می‌گیرند و می‌گویند که فرزندان ما تمایلی به حضور در دانشگاه در شرایط فعلی ندارند. پس اگر ما هم بخواهیم کلاس‌های عملی را برگزار کنیم، دانشجویان در کلاس‌ها حضور پیدا نمی‌کنند.

وی با اشاره به ترم گذشته ادامه داد: ما در ترم پیش، قصد داشتیم دانشجویان را در دو مرحله وارد دانشگاه کنیم و کلاس‌ها را حضوری برگزار کنیم تا اینکه مجددا یکی از موج‌های شیوع کرونا آغاز شد و تمام برنامه‌های ما را بهم ریخت.

معاون آموزشی دانشگاه امیرکبیر در مورد ظرفیت حضور دانشجویان در کلاس‌های حضوری در شرایط فعلی خاطرنشان کرد: ظرفیت حضور دانشجویان بستگی به فضای کارگاه‌ها دارد. برخی از کارگاه‌ها فضای بزرگی دارند و می‌توانیم شاهد تعداد بیشتری از دانشجویان در این کلاس ‌ها باشیم.ولی غالبا ظرفیت به صورت یک سوم و یک دوم است. در حال حاضر فضای فیزیکی تمامی کلاس‌ها خالی است. پس می‌توان دانشجویان را در تمامی کلاس‌ها توزیع کرد تا کارگاه‌های عملی برگزار شود.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر روند واکسیناسیون شرایط فعلی کلاس های عملی برنامه ریزی دانشگاه ها برنامه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۱۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار

ایرج کریمی اظهار داشت: اعتبار تخصیص یافته در دولت سیزدهم به این مجموعه ۶۹۰ میلیارد تومان است.

وی در خصوص دریافت قیر رایگان جهت ایزوگام و آسفالت مدارس در چهارمحال و بختیاری، افزود: تاکنون ۴۲ میلیارد تومان اعتبار جهت این کار به استان اختصاص داده شده است.

کریمی با اشاره به ۶۶ فضای آموزشی و ورزشی که از سوی این اداره‌کل تکمیل و تحویل شده است، اضافه کرد: پروژه‌های آموزشی در قالب ۲۲۵ باب کلاس درس هستند.

کریمی بیان داشت: پروژه‌های آموزشی و ورزشی که از سوی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری تحویل شده است ۲۹ هزار و ۲۰۰ مترمربع زیربنا دارد و اعتبار هزینه شده برای آن بالغ بر ۳۷۵ میلیارد تومان می‌باشد.

بیشتر بخوانید

تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری به سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی

وی خاطرنشان کرد: همچنین اعتباری بالغ بر ۹۵ میلیارد تومان جهت خرید تجهیزات مورد نیاز مدارس در چهارمحال و بختیاری، هزینه شده است.

کریمی گفت: تعداد ۱۰۰ پروژه با ۳۶۰ کلاس درس و ۷۸ هزار مترمربع زیربنا در این استان در دست اجرا است، برای ساخت این واحد‌ها تا کنون ۲۵۰ میلیارد تومان هزینه شده و حدود ۶۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل آنها نیاز است.

وی ادامه داد: همچنین ۱۱۰ پروژه با ۷۸۰ کلاس درس با اعتبار هزینه شده ۶۰ میلیارد تومان استانداردسازی گرمایشی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • واکسیناسیون موثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقاء سلامت
  • تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری با ۹۵ میلیارد تومان اعتبار
  • امتیاز ویژه برای دانشجومعلمانی که زودتر از فارغ‌التحصیلی سر کلاس درس می‌روند
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • تعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی