Web Analytics Made Easy - Statcounter

نصرالله رادش (زادهٔ ۱۲ آذر ۱۳۴۵ در آبادان) هنرپیشه اهل ایران است. آوازه نصرالله رادش به خاطر بازی در فیلم‌ها و مجموعه‌های طنز سینما و تلویزیون است. نصرالله رادش با بازی در مجموعه «پرواز ۵۷» به کارگردانی «مهران مدیری» به تلویزیون آمد. نصرالله رادش با حضور در مجموعه‌هایی نظیر ساعت خوش، روزگار جوانی و زیر آسمان شهر به شهرت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نصرالله رادش پس از چند سال وقفه، نام رادش با بازی در نقش «حیف نون» در مجموعهٔ «باغ مظفر» و یک روبات در مجموعهٔ مسافران، دوباره بر سر زبان‌ها افتاد.

پست جدید نصرالله رادش

 نصرالله رادش با انتشار این عکس نوشت:

من کیم؟

تنها که میشویم ، خلوت که میکنیم، فرصت داریم هر آنچه خود چسبانیده ایم بخود و نیز دیگران بما

را از تن بکنیم.

من نصرالله رادشِ بازیگر نیستم.

تنهاییم بمن گفت، من هیچم!ت. 

بیوگرافی نصرالله رادش

نصرالله رادش متولد 12 آذر 1345 در آبادان، بازیگر است. فوق دیپلم تئاتر دارد، تا سن 14 سالگی آبدان بود و با شروع جنگ در سال 59 به تهران مهاجرت کردند شروع طوفانی در تلویزیون داشت ولی بعدها به خاطر شغل دوم از بازیگری کمی دور شد.

پدر و مادرش اهل بهبهان خوزستان هستند، در یک خانواده 9 نفری با 7 بچه بدنیا آمد که خودش فرزند آخری است، از بچگی شکمو هست و می گوید الانم هست.

 

ازدواج اول

نصرالله رادش ازدواج کرد و صاحب فرزند پسری بنام پرهام است. اما 8 سال بعد از همسرش جدا شد می گوید : همسر سابقم می گفت که هنوز هم می بینمش فکر میکنه حرف حرف خودمه، اما اصلا اینجوری نیست، در مورد زمان طلاق می گوید : من خیلی بهش وابسته بودم وقتی که تصمیم گرفت با من زندگی نکنه خیلی داغون شدم.

ازدواج دوم

نصرالله رادش بالاخره عکس همسر دوم خود را منتشر کرد، وی که علاقه ای به انتشار تمام رخ همسر دومش ندارد، در پستی برای همسرش نوشت : خدایا قدرشناسی را بمن هدیه بنما️ …

علایق پسر و خودش

پسرش فوتبالی است و طرفدار استقلال است، موسیقی دوست داره و به زبان انگلیسی و شنا هم علاقه دارد، نصرلله رادش می گوید به غرب تهران علاقه دارد!

دوستی با نادر سلیمانی

در زمان دانشجویی در دانش سرای نیاوران با نادر سلیمانی آشنا شد و هنوز بعد از سالها ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر دارند و دوست صمیمی هم هستند.

شروع فعالیت

من یک دوره دو ساله را در زمینه بازیگری گذراندم، از سال 68 تا 70 در فرهنگسرای نیاوران تئاتر کار کردم، فوق دیپلم تئاتر را هم گرفتم که آقای مدیری من را انتخاب کردند و شروع به همکاری کردیم. شروع کار هنری ام با همکاری مهران مدیری رقم خورد، بعد از مجموعه پرواز 57 در سال 1372 و ساعت خوش در سال 73 سومین همکاری ام با ایشان است.

علت کم کاری و علاقه به بازیگردانی

من بازیگردانی را خیلی دوست دارم. اما قبلنا یک مدلی بودم که نمی دانم اسمش را بگذارم تنبلی یا نداشتن روابط عمومی خوب؛ آن اوایل خیال می کردم اگر بازیگری خوب باشد همین کافی است و خودشان می آیند دنبالش، اما این طور نبود. بازیگر خودش باید دنبال نقش برود، اما من زیر بار این قاعده نمی رفتم شاید یکی از دلایل کم کاری ام هم همین است بلد نیستم با ارتباطات برای خودم کار بتراشم، اصولا انسان سمجی نیستم.

هنرهای دستی

کلا از قدیم به کارها و هنرهای دستی علاقه زیادی دارم. خودم هم یک کارهایی در این زمینه می کنم، مثلا صورتک سازی با گل و سفال را خیلی دوست دارم و همین الان هم انجام می دهم، زمان دانشجویی با خمیرهایی که از وسط نان در می آوردیم هم مجسمه و صورتک درست می کردم. بعدها این کار را جدی تر ادامه دادم. الان با خمیر گل چینی و گل سفال کار می کنم و کارهایم را به این و آن هدیه می دهم، رادش بخشی از فعالیت هایش صرف تدرس بازیگری و تئاتر می شود.

شهرت

او محبوب ترین ستاره ساعت خوش در سال 74 بود در سال 1385 در سریال باغ مظفر مهران مدیری در نقش حیف نون دوباره درخشید و با دیالوگ هایش سال ها لفظ حیف نون را وارد صحبت های عامیانه مردم و طنز روزه مره آنها کرد

خصوصیات اخلاقی نصرالله رادش

گم شدن و پیدا نکردن آدرس ها! نصرالله رادش از بچگی آدرس ها را گم میکند و این فقط شامل خیابان ها و بزرگراه ها نبوده و بعضا شامل آپارتمان ها هم میشود.

نمی تواند رانندگی کند. (این موضوع میتواند بی ارتباط با مشکل در پیدا کردن آدرس ها نباشد!)

نصرالله رادش از بچگی شکمو است!

به کارها و هنرهای دستی علاقه زیادی دارد (صورتک سازی با گل و سفال را خیلی دوست دارد و انجام می دهد، زمان دانشجویی با خمیرهایی که از وسط نان در می آورد مجسمه و صورتک درست می کرد. بعدها این کار را جدی تر ادامه داد و در حال حاضر میتواند با خمیر گل چینی و گل سفال کار کند اما کارهای دست خود را نمی فروشد و به نزدیکان و دوستانش هدیه می دهد.

نصرالله رادش در کنار فعالیت هایش زمانی را صرف تدریس بازیگری و تئاتر می کند.

بزرگترین نقص زندگی

از بچگی آدرس ها را گم میکند و تا الان هم با این مشکل روبرو هست تا حدی که وارد یه ساختمان بزرگ هم بشه درب خروجیش را گم میکند، ولی بخاطر اینکه نیت کرده بود تا وقتی که مادرش زنده است این راز رو نگفته بود، به این دلیل رانندگی نمی تواند بکند.

نصرالله رادش از بیماری عذاب آورش پرده برداشت: نشستم وسط خیابان و عربده می کشیدم که خدایا چرا این درد را دارم؟/فقط سه نفر شهرت من را در ایران داشتند.

منبع: فردا

کلیدواژه: نصرالله رادش نصرالله رادش خندوانه نصرالله رادش و همسرش نصرالله رادش آدرس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۲۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)

حیدری ابهری در کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» روایت‌های کوتاهی را بر اساس منابع پژوهشی و قرآنی درباره زندگی بنیانگذار مکتب تشیع برای کودکان آورده است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مجموعه‌ 14 جلدی «من اهل بیت(ع) را دوست دارم»، اثری از حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری است که تلاش دارد در بستری تاریخی، سبک زندگی اهل بیت(ع) را برای کودکان روایت کند. نویسنده برای نگارش این اثر که از سوی نشر جمال منتشر شده، به سراغ منابع متعدد قرآنی و روایی رفته است. هانیه عدالتی، فعال حوزه کتاب، در یادداشتی به معرفی هشتمین مجلد این مجموعه پرداخته؛ جلدی که در آن زندگی رئیس مذهب تشیع، امام صادق(ع) روایت شده است. یادداشت او را می‌توانید در ادامه بخوانید:

امام صادق(ع) در زمان خودشان شاگردان زیادی پرورش دادند و بسیاری از دانشمندان از اقصی نقاط دنیای اسلام برای مسائل علمی به ایشان مراجعه می‌کردند و در جلسات درس امام(ع) شرکت داشتند. کودکان و نوجوانان ما می‌توانند در علم‌آموزی و دیگر فضائل اخلاقی و تربیتی ایشان را الگوی خود قرار دهند. کتاب‌های داستانی با محوریت شخصیت و زندگی امامان معصوم(ع)، بستر تربیتی و آموزشی خوبی برای برای کودکان و نوجوان هستند. در این داستان‌ها علاوه بر اینکه کودک با امام(ع) آشنا می‌شود، به طور غیر مستقیم اخلاق و صفات پسندیده را هم می‌آموزد.

نشر جمال مجموعه‌ 14 جلدی «من اهل بیت (ع) را دوست دارم» را منتشر کرده و در هر جلد به زندگی‌نامه‌ یکی از اهل بیت (ع) می‌پردازد. نویسنده‌ این مجموعه، حجت‌الاسلام غلامرضا حیدری ابهری، نویسنده و محقق در حوزه‌ تعلیم و تربیت کودکان است و آثار متنوعی در زمینه‌ ادبیات دینی کودکان و نوجوانان دارد.

کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» هشتمین جلد از این مجموعه است. مبنای کتاب بر پایه‌ مودت و دوستی اهل بیت(ع) است و کتاب با این جمله شروع می‌شود؛ من امام صادق(ع) را دوست دارم. بعد از آن در معرفی امام به عنوان امام ششم شیعیان به پدر و مادر آن حضرت که امام باقر(ع) و بانو ام‌فروه بودند و جایگاه والای مادر امام از زبان خودِ امام اشاره شده است. یکی از راه‌های ایجاد رابطه‌ دوستی و مودت در جان کودکان نسبت به امام، شاد کردن آنها در شادی اهل‌بیت است. اولین صفحه‌ کتاب، تصویر کودکانی است که به مناسبت 17 ربیع‌الاول که میلاد پیامبر(ص) و امام صادق(ع) است جشن گرفته و خوشحال‌اند. حُسن سلیقه نویسنده و تصویرگر کتاب، حکیمه شریفی در این رابطه ستودنی است.

دوران امامت امام صادق(ع)، همزمان با درگیری حکومت‌های بنی‌امیه و بنی‌عباس بود و این تحولات فرصتی به حاکمان وقت برای سختگیری و ایجاد محدودیت برای شیعیان نمی داد. امام صادق(ع) از این فرصت ایجاد شده استفاده کردند و علوم اسلامی را گسترش دادند و شاگردانی، عالم و دانشمند تربیت کردند. نویسنده این موضوع را به زبان ساده و قابل فهم برای کودکان توضیح داده و در نهایت دلیل معرفی کردن امام صادق(ع) به عنوان رئیس مذهب شیعه را بیان می‌کند.

زمانه زر و زور و گل محمدی!

حیدری ابهری نمونه‌هایی از سبک زندگی امام صادق(ع) در قالب روایت کوتاه آورده تا کودکان با ابعاد متفاوت زندگی ایشان آشنا شوند. در یکی از این حکایت‌ها، از کار کردن و تلاش امام برای به دست آوردن هزینه‌های زندگی، داستانی آورده است. در حکایتی دیگر ضمن آشنایی مخاطب با علم غیب امام، تأکید ایشان را بر احترام به مادر بیان می‌کند. آگاهی از مسلط بودن امام(ع) به تمام زبان‌ها قطعاً برای کودکان جالب و شگفت‌انگیز خواهد بود. در این مورد نمونه‌ای از سخن گفتن امام(ع) به زبان فارسی آورده شده است.

در نهایت، موضوع مسموم شدن و شهادت امام(ع) بیان می‌شود تا مخاطب با سیمای واقعی دشمنان اهل بیت(ع) آشنا شود و بداند که دین اسلام، آسان به دست ما نرسیده است. آخرین ساعات حیات امام صادق(ع) و سفارششان به نماز این‌چنین به تصویر کشیده شده است:

«او در آخرین ساعات زندگی اش، چشمانش را باز کرد و به خانواده‌اش فرمود: همه‌ خویشانم را نزد من بیاورید. انگار امام(ع) کار مهمی با آنان داشت. وقتی خویشاوندان حضرت آمدند، امام(ع) در مورد اهمیت نماز با آنها صحبت کرد. حضرت به آنها هشدار داد که هرگز نسبت به نماز بی‌توجه نباشند و آن را سبک نشمارند.»

در پایان کتاب معرفی مختصر و شناسنامه‌ای و سه نمونه از سخنان نورانی حضرت آمده است کتاب «من امام صادق(ع) را دوست دارم» درکتابنامه‌ رشد آموزش و پرورش معرفی شده و مناسب کودکان 8 تا 12 سال است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات پایان‌ناپذیر کادر درمان؛ مدل جدید از مهاجرت شکل گرفته!
  • ۹ فیلم نفس‌گیر کره‌ای کمتر دیده شده ؛ از دست ندهید (+عکس)
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • جلوه‌ای از شکوه زندگی امام صادق(ع)
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • ورزشی‌های چهاردهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • ارزیابی مشکلات قلبی را به ChatGPT نسپارید!
  • چالش‌های فراوان بیماران خاص و صعب العلاج در ایران/ وقتی مشکلات بیماران هموفیلی دیده نمی‌شود
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند