Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@14:29:36 GMT

وزیر بهداشت: اکنون در تمام استان‌ها شاهد مهار کرونا هستیم

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۵۰۴۰

وزیر بهداشت: اکنون در تمام استان‌ها شاهد مهار کرونا هستیم

وزیر بهداشت ضمن تشریح اقدامات انجام شده برای مهار خیز چهارم کرونا در کشور، آخرین وضعیت این بیماری را توضیح داد.

به گزارش ایسنا، دکتر سعید نمکی، گفت: از مردم عزیز که در شب‌های قدر و ایام عید فطر چه در برگزاری مراسم با اجرای پروتکل‌ها و چه در عید فطر با برگزاری نماز همراهی کردند، تشکر ویژه می‌کنم. به خصوص در برخی استان‌ها مانند استان خوزستان که همراهی شد و مهمانی‌هایی که هر ساله شیوخ منطقه برگزار می‌کردند، امسال حرف‌های ما را گوش کردند و تعداد قابل توجهی این اقدام را انجام ندادند و مهمانی برگزار نکردند، البته اندکی هم این اقدام را انجام دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از روحانیت اهل تسنن تشکر می‌کنم که در استان‌های سنی‌نشین ما به خوبی توصیه‌های بهداشتی را در برگزاری مراسم عید فطر و نماز رعایت کردند.

وی افزود: یکی از سهمگین‌ترین امواج اپیدمی را خوشبختانه با لطف خدا و تلاش شبانه روزی همکارانمان پشت سر گذاشتیم. در طول ابتلا به اپیدمی با ویروس انگلیسی اعم از مرفه و فقیر نبود که در همان هفته و ماه اول مشکل تخت بیماری پیدا نکنند. خوشبختانه در کل کشور ما منحنی سر به فرود آورده است.

وی افزود: پیش از گرفتاری سراسری ما چند روش را انتخاب کردیم؛ اولا به همه استان‌ها ابلاغ کردیم که بیماران الکتیو و غیراورژانسی بستری نکنند، تخت‌های کافی داشته باشیم، اکسیژن‌ساز و تخت به اندازه کافی اضافه کنند. به طوری که حدود ۶۶ اکسیژن‌ساز را به سراسر کشور در طی دو هفته فرستادیم. کلینیک‌های سرپایی را که بخش بهداشت به عنوان یکی از مقتدرترین بخش‌های ماست، توانست به عنوان فیلتری عمل کند که از سرریز بیماران به بیمارستان جلوگیری کند. در عین حال بستری موقت را راه‌اندازی کردیم که ۱۵۰ هزار بیمار با بستری موقت داروی ضدویروس دریافت کردند. در حالی که باید ۱۵۰ هزار تخت را ۱۰ روز اشغال می‌کردند و این در حالی بود که کل تخت‌های ما ۱۴۰ هزار تخت بود و اگر قرار بود این افراد را پذیرا شویم، چه مشکلی را در سرریز بیماران بیمارستانی داشتیم.

نمکی ادامه داد: قولی که دادم مبنی بر اینکه اجازه نمی‌دهیم هیچ بیماری پشت در هیچ بیمارستانی سرگردان شود، علی رغم هولناکی موج سنگین ویروس انگلیسی، خدا کمک کرد و شرمنده مردم نشدیم. اکنون در همه استان‌ها به صورت گسترده شاهد مهار بیماری هستیم و امیدواریم در استان‌هایی که منحنی برای خم شدن به پاین مقاومت می‌کند با لطف خدا وهمت هموطنانمان شاهد این نزول قابل توجه باشیم. البته استانی که در آن منحنی هنوز سر به فرود نیاورده باشد، نداریم مگر مواردی که منحنی افقی شده است که آن هم ان‌شاءالله رو به نزول خواهد بود.

وی گفت: در ۳۱ فروردین نقشه کشور سراسر آتش و قرمزی بود، اما به لطف خداوند به تدریج بهتر شد و در ۲۵ اردیبهشت ماه می‌بینیم که عمده مناطق کشور از وضعیت قرمز درآمدند و این نشان از یک کار گسترده تیمی و مدیریتی حساب‌شده است که توانست ۳۰۱ شهر قرمز را در ۳۱ فروردین به سه شهر قرمز در ۲۵ اردیبهشت ماه تقلیل دهد و این از افتخارات نظام سلامات ماست.

ادامه دارد

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۵۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران

محمد غلام نژاد، مدیر کل بیمه سلامت استان تهران به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب العلاج گفت: ۱۰۷ بیماری مشمول حمایت‌های این صندوق بوده و لیست بیماری‌های خاص و صعب العلاج ابلاغی از سوی وزارت بهداشت شامل: تالاسمی، هموفیلی، ام اس، بیماری دیالیزی (دیالیز خون و صفاقی)، موکوپولی ساکاریدوز، بال پروانه‌ای، انواع تیپ‌های ام اس‌ای، سپتیک، فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، پرفشاری شریان ریوی، سکته مغزی، پیوند اعضاء (شامل: سلول‌های بنیادی خون ساز، کلیه، کبد، قلب، پانکراس، روده، ریه)، مزمن روانی، رتینوپاتی دیابتی، صرع مقاوم به درمان، جراحی‌های DBS برای بیماران پارکینسون، دیستونی، ترمور، تیک، بیماران با آسیب شنوایی شدید و دیستروفی‌های عضلانی است.

وی افزود: به منظور بهره مندی بیماران خاص، صعب العلاج و نادر از مزایای این صندوق، برخورداری ایشان از پوشش بیمه پایه یک سازمان بیمه گر پایه الزامی است (به عنوان مثال: سازمان بیمه سلامت ایران / سازمان تامین اجتماعی) بیماران مشمول می‌بایست نسبت به ثبت درخواست حمایت و ثبت درخواست بیماران خاص و صعب العلاج با مراجعه به سامانه شهروندی به آدرس‌های ذیل اقدام نمایند.

غلام نژاد اظهار کرد: بیماران جهت بهره مندی از سهم صندوق بیماران و صعب العلاج می‌بایست در سامانه‌های الکترونیک سازمان بیمه سلامت نشان دار شوند. در صورتیکه بیماری فرد مشمول نشان‌هایی باشد که در سامانه وزارت بهداشت (RDA) ثبت می‌شوند و بیمار درآن سامانه‌ها دارای پرونده باشد نشان به صورت خودکار به فرد منتسب می‌شود. بیماران برای درخواست ثبت نشان می‌توانند وارد سامانه شهروندی شوند. لیست بیماری‌های که در سامانه RDA وزارت بهداشت وجود دارد و از طریق سامانه شهروندی به بیماران منتسب می‌شود شامل: بیماران هموفیلی – تالاسمی – ام اس – سیستیک فیبروزیس- بال پروانه‌ای – اس ام‌ای (SMA) و اوتیسم است.

مدیر کل بیمه سلامت استان تهران افزود: در خصوص بیماری‌های که در حال حاضر امکان ثبت و نشان دار شدن در سامانه‌های وزارت بهداشت ندارد در سامانه مدیریت نشان بیمه سلامت صورت می‌گیرد. در این خصوص بیماران پس از مراجعه به شعب اداره کل بیمه سلامت استان یا ناظر مستقر در بیمارستان یا توسط نمایندگان بیمه مستقر در داروخانه‌های سطح شهر مانند: ۱۳ آبان، هلال احمر مرکزی و ۲۹ فروردین و همچنین با ثبت درخواست در سامانه شهروندی پس از تماس با بیمار و اخذ مدارک مرتبط، نشان بیماری را منتسب می‌کنند.

همچنین به صورت غیر حضوری در هنگام تشکیل پرونده دارویی از طریق سامانه تایید برخط دارویی استان تهران نشان بیماری قابل انتساب می‌باشد.

پس از انتساب نشان بیمار از سهم صندوق با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بهره مند می‌شوند. تاکنون در استان تهران ۱۸۳.۷۴۶ بیمه شده نشان دار شده اند که بیشترین آن مربوط به بیماری‌های دیابت نوع ۲، سرطان و پرفشاری خون می‌باشد.

از این تعداد ۱۰۷ بیماری ۵۳ بیماری دارای بسته خدمات تعریف شده از سوی وزارت بهداشت می‌باشند که در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت قرار گرفته و سهم آن خدمت توسط بیمه شده قابل بهره برداری می‌باشد.

در صورتیکه بسته خدمتی بیماری صعب العلاج از سوی وزارت بهداشت تعریف نشده باشد بیماران می‌توانند با ارائه مدارک و مستندات به دفاتر پیشخوان منتخب یا شعب اداره کل در شهر تهران و ادارات شهرستانی تابعه با رعایت ضوابط از مساعدت‌های موردی تبصره ذیل ماده ۹ اساسنامه صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج پس از بررسی و طرح در کمیته‌های مربوطه بهره‌مند شوند.

شایان ذکر است در استان تهران تا کنون ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج کمک شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • پیگیر به‌کارگیری و استخدام نیروهای فعال دوران کرونا هستیم
  • اوجی: تولید نفت را به بیش از ۵.۵ میلیون بشکه می‌رسانیم
  • این بیماری شایع‌ترین بیماری بشر است
  • چگونگی نشان‌دار شدن بیماران صعب‌العلاج
  • کمک ۱۲۴۰ میلیارد تومان به بیماران خاص و صعب العلاج در استان تهران
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با افت عملکرد قلب، مغز و بروز برخی سرطان‌ها
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور وجود دارد
  • حدود ۱۹ هزار بیمار تالاسمی در کشور داریم
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود