Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@19:02:19 GMT

هند/ شایعه درمان کرونا با مدفوع گاو

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۶۱۱۴

هند/ شایعه درمان کرونا با مدفوع گاو

در میانه بحران کرونا در هند، بسیاری از افراد برای در امان ماندن از شر کرونا به کارها و درمان‌های عجیب و غریب بر پایه مذهب یا خرافات روی آورده‌اند.

مردی در یک ویدیو که این روزها از طریق پیام‌رسان واتس‌اپ در کشور دست به دست می‌شود، می‌گوید تنها چکاندن چند قطره آب لیمو در بینی کووید ۱۹ را درمان می‌کند. او گفته است که خودش این کار را کرده و کارکرد آن را دید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مرد که لباس سنتی مذهبی پوشیده، می‌گوید: «اگر آنچه را می‌گویم با ایمان و اعتقاد انجام بدهید در عرض ۵ ثانیه از کرونا خلاص خواهید شد زیرا لیمو مانند واکسن از شما در برابر ویروس محافطت می‌کند.»

در هند درمان‌های کاذب زیادی برای کرونا اعلام می‌شود. همچنین داستان‌هایی ترسناک درباره عوارض جانبی واکسن و شایعات و ادعاهایی بی‌اساس مانند بر دست داشتن مسلمانان در گستروش کرونا بین مردم می‌چرخد. سرخوردگی، ناامیدی و بی‌اعتمادی به دولت باعث شده که چنین شایعاتی دهان به دهان یا از راه رسانه‌های اجتماعی در کشور پخش شود.

راهول نامبوری، یکی از بنیانگذاران «فکت کرشندو»، سازمان مستقل راستی‌آزمایی اخبار و اطلاعات در هند می‌گوید: «وحشت گسترده منجر به تولید انبوه اطلاعات غلط در کشور شده است.»

او می‌گوید: «اگر چه ممکن است درمان‌هایی مانند آبلیمو بی‌ضرر به نظر برسد، اما اگر این چیزها سبب شود که افراد به سمت واکسیناسیون سوق داده نشوند یا سایر دستورالعمل‌های بهداشتی را نادیده بگیرند، این ادعاها ممکن است عواقب مهلکی داشته باشند.»

برخی از کاربران فضای مجازی در هند حتی هشدارها در این زمینه را هم باور نمی‌کنند. شهروندی ۵۱ ساله به نام پراساد به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «دولت تشویق به واکسن زدن می‌کند چون اگر قطره لیمو را به عنوان درمان کرونا تصویب كند، روپیه‌هایی كه برای واكسن هزینه كرده‌اند هدر خواهد رفت.»

باور به خاصیت معجزه‌آسای آبلیمو حتی در میان هندی‌های مقیم خارج از کشور نیز به شدت در حال گسترش است.

ویتامین ث برای سلامتی و ایمنی بدن انسان ضروری است، اما هیچ مدرک علمی وجود ندارد که نشان دهد مصرف لیمو برای مبارزه با ویروس کرونا کافی است.

در روزهای اخیر همچنین در برخی ویدیوهایی که در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌های هند همرسان می‌شود، مردانی با تن برهنه در حال مالیدن مدفوع تازه گاو به تمام بدن و حتی سر و صورت‌شان دیده می‌شوند. این افراد بر این باورند که مدفوع گاو آنها را از خطر ابتلا به ویروس کرونا در امان نگه می‌دارد.

با این حال پزشکان و کارشناسان بهداشت عمومی در هند با هشدار نسبت به استفاده از مدفوع گاو، گفته‌اند که نه تنها هیچ مدرک علمی برای اثربخشی این ماده در مبارزه با ویروس کرونا وجود ندارد، بلکه این کار خطر ابتلای افراد به بیماری‌های دیگر و گسترش آن را نیز به دنبال دارد.

لینک کوتاه: asriran.com/003I4S

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۶۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه

 با توجه به مطالب غیر واقع منتشر شده درباره بلیت فروشی بازی پرسپولیس و سپاهان از هفته بیست و پنجم لیگ برتر خلیج فارس، اطلاعیه‌ای از سوی باشگاه پرسپولیس منتشر شد. در این اطلاعیه آمده است:

به اطلاع هواداران عزیز می‌رساند؛ باشگاه پرسپولیس طبق روال همیشگی با انجام تکالیف خود، مقدمات آغاز بلیت‌فروشی بازی پیش‌رو را انجام داده است. به این ترتیب، به زودی بخش خرید بلیت این بازی در وبسایت اختصاصی فروش بلیت به نشانی footballeticket.ir برای هواداران فعال می‌شود.

همچنین مطلب منتشر شده در صفحه منتسب به وبسایت بلیت‌فروشی به هیچ‌ عنوان صحت ندارد. دست اندرکاران سامانه فروش بلیت نیز منتظر اخذ مجوزهای لازم از نهادهای ذیصلاح برای شروع بلیت‌فروشی هستند.

منبع:خبرورزشی 

 

دیگر خبرها

  • واکنش باشگاه پرسپولیس به یک شایعه
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه
  • شایعه عجیب درباره «شهریار»؛ با عالم غیب در ارتباط است!
  • چگونه سینک آشپزخانه را بدون مواد شوینده شیمیایی تمیز و درخشان کنیم؟
  • شایعه جنجالی درباره دستمزد شهاب حسینی در سریال گناه فرشته
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • (ویدیو) گل اول آلومینیوم به پرسپولیس توسط لیمو‌چی
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت