Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@22:41:59 GMT

لیز چنی: از اینکه به ترامپ رای دادم متاسفم

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۲۶۷۶۰

لیز چنی: از اینکه به ترامپ رای دادم متاسفم

لیز چنی، جمهوریخواه مشهور آمریکایی که اخیرا با رای هم حزبی‌هایش از یک سمت رهبری ارشد در میان نمایندگان این حزب در مجلس نمایندگان کنار گذاشته شد در مصاحبه ای با اذعان به اینکه در انتخابات ۲۰۲۰ به دونالد ترامپ رای داد از بابت این رای خود ابزار پشیمانی کرده اما در عین حال صحبتی از اینکه قصد ترک حزبش را دارد نکرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه گاردین، لیز چنی در جریان مصاحبه‌ای با ای.بی.سی، در پاسخ به این سوال که آیا در انتخابات ۲۰۲۰ به ترامپ رای داده است پاسخ مثبت داد.

او در ادامه در پاسخ به اینکه آیا از این رای خود پشیمان است گفت:  من هرگز نمیخواستم از بایدن حمایت کنم ولی از اینکه به ترامپ رای دادم متاسفم، این  کار من به نوعی مبتنی بر  اساس مصالح سیاسی و با توجه به اقدامات ترامپ، در جهت منافع کشور بود. منصفانه‌تر این است که بگویم از رای دادن به ترامپ متاسفم.

چنی یکی از ده عضو حزب جمهوری‌خواه بود که در همراهی با دموکرات‌ها پس از یورش به کنگره در روز ششم ژانویه به استیضاح ترامپ رای داد.

اعضای حزب جمهوریخواه مدتی بعد با متهم کردن لیز چنی به "عدم وفاداری" برکناری او از هیئت رئیسه فراکسیون را به رای گذاشتند که با ۱۴۱ رای در مقابل ۶۱ رای در مقام خود ابقا شد.

چنی در ادامه صحبتهایش به ای.بی.سی اظهار کرد، کوین مک کارتی، رهبر اقلیت مجلس نمایندگان آمریکا باید یا داوطلبانه در مقابل هر گونه کمیسیون مختص وقایع ششم ژانویه از بابت گفتگویش با ترامپ در ضمن وقوع حمله شهادت دهد یا او را به این کار مجبور سازند. لیز چنی دختر دیک چنی، وزیر دفاع اسبق و معاون رئیس جمهور اسبق آمریکا است.

او درباره اینکه آیا در صورت تصمیم ترامپ به نامزدی مجدد برای ریاست جمهوری و پیروز شدنش در رقابت برای کسب نامزدی حزب جمهوریخواه همچنان در حزب جمهوریخواه باقی می ماند. پاسخ داد: من هر کاری که بتوانم انجام می دهم تا اطمینان حاصل کنم او تبدیل به نامزد حزب نشود. و شما هر چیز لازم برای اطمینان حاصل کردن از اینکه او هرگز حتی بار دیگر نزدیک دفتر ریاست جمهوری نشود را می دانید.

وی افزود: من از او حمایت نخواهم کرد و هر کاری که بتوانم انجام می دهم تا از بابت رخ ندادن این اتفاق اطمینان حاصل کنم.

برخی جمهوریخواهان خارج از کنگره مساله تشکیل یک حزب محافظه کار جدید را مطرح کرده اند. اما اکثر ناظران معتقدند موفقیت آمیز بودن چنین اقدامی بعید است. با این حال انتظار می رود این جنگ داخلی در حال بالا گرفتن در رده های حزب جمهوریخواه امروز یکشنبه برنامه های گفتگوی سیاسی در آمریکا را تحت تاثیر قرار  دهد.

چنی به ای.بی.سی تصریح کرد: من فکر می کنم که واقعا مساله دونالد ترامپ و حزب و اینکه ما قرار است یک حزب مبتنی بر حقیقت باشیم است. من فکر می کنم ما از زمان انتخابات و مطمئنا از زمان ششم ژانویه شاهد تمایل رئیس جمهور سابق به حملات بسیار تهاجمی به دموکراسی و فرآیند انتخاباتی‌مان بوده ایم و این روند از شش ژانویه افزایش یافته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ لیز چنی حزب جمهوریخواه ترامپ رای لیز چنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۶۷۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • سال ۲۰۲۴ هر لحظه دیوانه‌تر می‌شود!
  • رای‌دهندگان آمریکایی به ترامپ نگاه مثبت‌تری دارند
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی