Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- افزایش مهارت‌های شغلی و مهارتی ساکنین سکونتگاه‌های غیررسمی درحالی به مرحله اجرا می‌رسد که به گفته مسئولان استان مرکزی، طرح بازآفرینی در مناطق حاشیه‌نشین استان اجرا می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، معمولا سکونتگاه‌های غیررسمی بستری برای آسیب های اجتماعی، مشکلات بهداشتی، زیست محیطی، قانون گریزی، فقر و بسیاری از مسائل دیگری است که موجب شده است از سکونتگاه های غیررسمی به عنوان یکی از مسائل اجتماعی جهان معاصر یاد شود که موجب تشدید معضلات و مشکلات اجتماعی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سکونتگاههای غیررسمی به عنوان کانون مرکز انباشت آسیب ها و کانون های خطر شناخته می شوند و اغلب ساکنین سکونت گاه های غیررسمی با مشکلات بسیاری دست و پنجه نرم می کنند که می توان به مشکلات بهداشتی، فقر، عدم بهره مندی از آب آشامیدنی سالم و... اشاره کرد که مشکلات متعددی را برای آنها به دنبال داشته است.

ساکنین سکونتگاه های غیر رسمی در مقایسه با سایر شهروندان از فرصت پیشرفت و امکانات کمتری در جهت افزایش درآمد و تحصیل برخوردار هستند که همه این عوامل موجب کاهش امید به زندگی این افراد شده است و در این میان آموزش افراد و توانمندسازی آنها نقش بسیار مهمی در راستای کاهش این مشکلات و دغدغه های آنان دارد که افراد به کمک مهارت افزایی و کسب درآمد حلال بتوانند به بهبود زندگی خویش و اطرافیان کمک کنند.

شکل‌گیری 12 نقطه سکونتگاهی غیررسمی در سطح شهر اراک

موضوعی که شهردار اراک 11 اردیبهشت 1400 در جلسه بررسی وضعیت سکونتگاه های غیر رسمی اراک با اشاره به اهمیت موضوع بازآفرینی شهری گفت: مسئله توجه به مناطق حاشیه شهری و بازآفرینی این مناطق یکی از مسائل مهم در کشور و استان به شمار می‌رود که شهرداری اراک نیز در این راستا اقدامات خوبی را به مرحله اجرا درآورده است.

وی افزود: در مجموع در سطح شهر اراک شاهد شکل‌گیری 12 نقطه سکونتگاهی غیررسمی هستیم که البته به سبب شرایط خاصی که دارند امکان خدمت‌رسانی خدمات شهری به مردم این مناطق وجود ندارد که نیازمند چاره اندیشی است.

شهردار اضافه کرد: اجرای طرح محله‌محور امسال در دستور کار اجرایی شهرداری اراک قرار دارد تا بتوانیم امکانات و خدمات شهری را به مردم مناطق حاشیه شهر و سکونتگاه‌های غیررسمی ارائه کنیم.

اجرای طرح بازآفرینی شهری و سکونتگاه های غیررسمی در استان مرکزی

احمد مرزبان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به نقش توانمندسازی افراد در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی اظهار داشت: مهمترین هدف طرح بازآفرینی شهری و ساکنان ساکنان سکونت‌گاه های غیررسمی توانمندسازی و افزایش مهارت های شغلی و مهارتی ساکنین سکونتگاه های غیررسمی است.

وی افزود: بر اساس قرارداد آموزشی که با سازمان فنی و حرفه ای در تیرماه سال 1398 منعقد شده است در سکونتگاه های غیررسمی برنامه ریزی های آموزشی با تعیین استانداردهای آموزشی، امکان سنجی، تامین فضای مناسب آموزشی و اطلاع‌رسانی عمومی انجام شده و متقاضیان تحت تعلیم آموزش‌های تخصصی قرار گرفته اند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی تصریح کرد: مهمترین اصل در این طرح نظارت بر حسن اجرای دوره های آموزشی است که در این راستا علاوه بر صدور گواهینامه برای شرکت کنندگان با ارزیابی های تخصصی و مستمر در جهت ارتقا سطح آموزش ها و مهارت افزایی ها تلاش کرده ایم.

مرزبان بیان کرد: در شهرستان اراک ساکنین قنات ناصری، کوی سجادیه، کوی امام علی( ع) و در شهرستان ساوه نیز شمس آباد، یاقوت آباد و مناطق بهزیستی در استان مرکزی جهت اجرای این طرح هدف قرار گرفته است. 

حاشیه شهر بجنورد و مشکلاتی که هر روز بزرگ‌تر می‌شودطبخ و توزیع 7000 پرس غذای گرم در حاشیه شهر کرمان + تصاویر

وی ادامه داد: در خصوص مهمترین اهداف اجرای طرح بازآفرینی سکونتگاهای غیررسمی و شهری استان مرکزی می توان به تلاش در جهت ایجاد رشته های مهارتی با رویکرد مشاغل خانگی، آشنایی ساکنین مناطق با قوانین ثبن و امور حقوقی، کارآفرینی و خود اشتغالی، جلوگیری از گسترش آسیب های اجتماعی، نوسازی و بهسازی شهری، توانمند سازی نیروی انسانی ساکنین محدوده اجرایی، گسترش فرهنگ مهارت آموزشی، بستر سازی برای ورود بخش خصوص و تعاونی برای ارائه فعالیت های آموزشی اشاره کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان مرکزی بیان کرد: فقرزدایی و جلوگیری از استمرار و توسعه فقر، توسعه مهارت های حرفه ای و شغلی، پیشگیری از مشکلات و مسائل آموزشی، عاطفی و تربیتی، تقویت و توسعه ارتباطات سودمند اجتماعی، دوستانه و خانوادگی، توانمند سازی مهارت های مخاطبان به خصوص زنان بد سرپرست و بدون سرپرست، شناسایی استعداد افراد و شکوفایی آنها، گسترش آموزش های مورد نیاز فنی و حرفه ای، حمایت از تولیدات خانگی، افزایش روحیه خودباوری، اعتماد به نفس، توانمند سازی و مهارت افزایی اقشار آسیب پذیر جزو مهمترین دستاوردها و نتایج اجرای طرح بازآفرینی شهری و سکونت گاه های غیررسمی استان مرکزی است.

مرزبان خاطرنشان کرد: در راستای برگزاری دوره ها و آموزش های مختلف تاکنون 2 میلیارد و 300 میلیون ریال هزینه شده و 51 هزار و 280 نفر ساعت در آن شرکت کردند.

به گزارش تسنیم، سکونت گاه های غیررسمی نیازمند توجه مضاعف مسئولان و متولیان امر است تا از مشکلات بی شمار این مناطق کم کنند اما سوال این است آیا در مقابل رسیدگی به معضلات سکونتگاه های غیررسمی به عنوان کانون های خطر و مرکز آسیب های اجتماعی دغدغه مسئولان است؟ و در این راستا چه اقداماتی انجام داده اند؟

انتهای پیام/711/ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سکونت گاه های غیررسمی سکونتگاه های غیررسمی ساکنین سکونتگاه آسیب های اجتماعی بازآفرینی شهری طرح بازآفرینی ساکنین سکونت مناطق حاشیه استان مرکزی اجرای طرح حاشیه شهر مهارت ها آموزش ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۷۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالاخره دل یوفا برای نیمکت‌نشین‌ها سوخت!

بر اساس آخرین اخبار، یوفا نه تنها با ۲۶ نفره شدن فهرست تیم‌ها برای حضور در جام ملت‌های اروپا موافقت کرده، بلکه این امکان را نیز فراهم کرده است که هر ۲۶ نفر انتخابی، شانس بازی کردن در روز مسابقه را داشته باشند. 

کمیته اجرایی یوفا امروز تصمیم گرفت لیست نهایی بازیکنان تیم‌های ملی برای یورو 2024 را از 23 نفر به 26 نفر افزایش دهد.

طرفداری | به گزارش اکیپ، این تصمیم، یوفا را با توصیه‌های کمیته مسابقات ملی که در تاریخ 22 آوریل با اکثریت آراء به ۲۶ نفره شدن ترکیب تیم‌ها رأی داده بود، همسو می‌کند. با افزایش تعداد بازیکنان به 26 نفر، اکنون نام تمامی بازیکنان حاضر در لیست نهایی تیم‌ها، در ترکیب روز بازی نیز گنجانده خواهد شد.

فیلیپ دیالو، رئیس فدراسیون فوتبال فرانسه، رئیس کمیته مسابقات تیم‌های ملی و عضو کمیته اجرایی یوفا علنا مخالف این افزایش بوده‌اند. دیدیه دشان، سرمربی تیم ملی فرانسه نیز همین نظر را داشت.

با این حال، دشان پیشنهاد داده بود که در صورت افزایش تعداد بازیکنان، هر بازیکن باید در هر مسابقه قابل انتخاب باشد؛ برخلاف سیستم قبلی که در آن برخی از بازیکنان نمی‌توانستند در لیست روز مسابقه قرار بگیرند.

از دست ندهید ????????????????????????

جای خسرو حیدری بودم پیشنهاد منچسترسیتی را قبول می‌کردم! مرد هزار چهره؛ یورگن کلوپ مشاور مالی شد (فیلم) خوشحالی باورنکردنی جیمی کرگر در دیوار زرد! (فیلم) لیونل مسی در شکل‌وشمایلی که هرگز ندیده‌اید! (عکس)

دیگر خبرها

  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • افزایش آمار جمعیت بدمسکن در کشور
  • اسکان اضطراری تعدادی از ساکنان خیابان طالقانی سنندج در پی بارندگی
  • بالاخره دل یوفا برای نیمکت‌نشین‌ها سوخت!
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • احتمال وقوع سیلاب در غرب و برخی نقاط مرکزی استان کرمان
  • معامله ارز، بی‌رونق‌تر از دیروز