Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از کمیته ملی المپیک، سیدرضا صالحی امیری  درپی درگذشت اکبر ترکان مشاور رییس جمهوری  گفت: وی اخلاق کم نظیری داشت و در رفتار با موافقان و مخالفان و استفاده حداکثری از ابزار گفت وگو بنوعی نماد یک مدیر تعامل گرا و اخلاق محور بود.

وی ضمن ابراز تاسف و تاثر شدید از درگذشت اکبر ترکان، ادامه داد: ترکان در مقطع انتخابات و روی کار آوردن دولت حسن روحانی نقش بسیار پررنگی ایفا کرد و علاقه وی به مرحوم اکبر هاشمی رفسنجانی عامل اصلی همکاری‌اش با روحانی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صالحی امیری همچنین به خدمات ارزنده ترکان در کشور اشاره کرد و گفت: مردی بزگ و سخت کوش که خدمات او ماندگار  است زیرا  دغدغه اش، دغدغه مردم و دردش، درد مردم بود.

رییس کمیته ملی المپیک اضافه کرد: سالیان زیادی ارتباط و تعامل خوبی با هم داشتیم که چند ویژگی ممتاز از جمله هوش و دانش سرشار در حوزه های مختلف از جمله در اقتصاد، صنعت، مدیریت و حتی حوزه اجتماعی از ویژگی های  وی بود.  به گفته صالحی امیری، ترکان انباشتی از اطلاعات و آمار را در ذهن داشت و در استدلال و اقناع گری کم نظیر بود.

وی خاطر نشان کرد: ویژگی دیگر ایشان صداقت، شفافیت و صراحت کلام بود اساساً برای بیان نقطه نظرات، خود سانسوری نمی کرد و آن چیزی را که در جهت منافع و مصالح مردم و کشور بود تحلیل و بیان می کرد، در واقع قدرت تجزیه و تحلیل مسائل کلان کشور و عبور از انبوه بحران ها، از جمله مسائلی بود که دائما وی را به فکر وامیداشت.

صالحی امیری در ادامه گفت: مرحوم ترکان مدیر و خدمتگزار کشور، انسانی دردمند نسبت به مشکلات مردم بود و همواره در برابر مسائل کشور در کمال تواضع و فروتنی فردی مسوولیت پذیر و با انگیزه بود که خستگی نمی شناخت و ضمن احساس تکلیف و دغدغه مندی دنبال راه حل های ممکن می گشت و حتی در زمانی که در حال دست و پنجه نرم کردن با بیماری‌اش بود از خدمت به مردم دست نکشید و بیماری هیچ‌گاه مانع کار و فعالیت وی نشد.

وی در پایان  تاکید کرد: بدون تردید نسل جوان امروز از تجربه های گرانقدر این انسان سختکوش، باشرافت، با فضیلت و اخلاق مدار بهره خواهند برد و آیندگان از وی به نیکی یاد خواهند کرد.

 مرحوم اکبر ترکان تکنوکراتی خوش‌نام، با سابقه چهار دهه مدیریت در عرصه‌های کلان اقتصادی، نقش موثری در توسعه میدان مشترک پارس جنوبی و تثبیت جایگاه مناطق آزاد در نظام اقتصادی کشور داشت بعد از تحمل چند سال بیماری دیابت و ناراحتی های کلیوی، بامداد روز یکشنبه ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰ در ۶۹ سالگی دار فانی را وداع گفت و به دیار حق شتافت.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: ایرنا اکبر ترکان روحانی کمیته ملی المپیک اکبر ترکان ایرنا روحانی سید رضا صالحی امیری کمیته ملی المپیک صالحی امیری اکبر ترکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۲۷۷۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد

سید ابراهیم رئیسی بامداد پنجشنبه پس از بازگشت از سفر رسمی به دو کشور پاکستان و سریلانکا، در گفتگویی درباره نتایج و دستاورد‌های این سفر گفت: بخش اول سفر ما به پاکستان بود که مردم آن علاقه بسیاری به انقلاب اسلامی، امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی دارند.

رئیس جمهور با بیان اینکه شور و شوق و نشاط مردم پاکستان نسبت به مردم ایران بالاست، افزود: علیرغم برخی محدودیت‌های امنیتی برای حضور در اجتماعات، اما در آن بخش از اجتماعات نخبگان علمی و فرهنگی که حضور یافتیم، با استقبال و شور و نشاط بالای مردم پاکستان مواجه شدیم که این مقدار ابراز علاقه به امام راحل، رهبری معظم انقلاب، انقلاب شکوهمند اسلامی و مواضع جمهوری اسلامی طبیعی بود.

رئیسی دیدار‌های صورت گرفته با مسئولان عالی پاکستان را هم عمدتا ناظر به کارها، همکاری‌ها و مسائلی دانست که در گذشته با پاکستانی‌ها دنبال می‌شد و به هر دلیلی دچار وقفه شده بود و اظهار داشت: از جمله درباره همکاری‌ها در حوزه انرژی تصمیماتی اتخاذ و مقرر شد این همکاری‌ها با قوت ادامه پیدا کند. همچنین در حوزه همکاری‌های تجاری و اقتصادی، با موافقت دو کشور رسیدن حجم مبادلات به ۱۰ میلیارد دلار در گام اول هدف‌گذاری شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دیدار‌هایی که با فعالان اقتصادی پاکستانی داشتیم آنها مصمم بودند کار را به نحوی دنبال کنند که در زمان کوتاهی به حجم تجارت ۱۰ میلیارد دلاری برسیم، تصریح کرد: در حوزه کار فرهنگی نیز به دلیل قرابت‌های فرهنگی و ارتباطات همسایگی قلبی و قبلی تصمیمات خوبی اتخاذ شد و در مجموع آنچه ضرورت داشت میان دو کشور در جلوه اسناد همکاری متجلی شود، انجام شد. همچنین در مذاکرات صورت گرفته با مسئولان عالی دو ایالت پنجاب و سند نیز که همکاری‌های فرهنگی و اقتصادی زیادی با ایران دارند، توافق شد موانع گسترش همکاری‌ها رفع و کار با قوت دنبال شود.

رئیسی با اشاره به بخش دوم سفرش به سریلانکا، خاطرنشان کرد: اولین موضوع سفر به سریلانکا که ارتباطات خوبی با ما دارد، افتتاح طرح بزرگ و چند منظوره برق‌آبی در این کشور بود که از سوی شرکت ایرانی فرآب با تکنولوژی کاملا به‌روز و سطح بالا و پیچیده و کار علمی قابل توجه اجرا شده بود. بهره‌برداری از این سد خبر خوبی برای مردم سریلانکا بود و قرار شد نسبت به صدور خدمات فنی و مهندسی از ایران به سریلانکا کار با قوت دنبال شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران ظرفیت‌های خوبی در عرصه‌های مختلف از جمله صدور خدمات فنی-مهندسی دارد که می‌توانیم بر اساس آنها همکاری‌های خوبی با کشور‌های همسو، همسایه و آسیایی داشته باشیم، گفت: موضوع دوم سفر به سریلانکا گسترش تجارت و همکاری اقتصادی با این کشور بود که تصمیمات خوبی درباره آنها اتخاذ شد.

رئیسی با اظهار امیدواری نسبت به اینکه ارتباط با کشور‌های آسیایی به ویژه پاکستان و سریلانکا در حوزه همکاری‌های دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بیش از پیش گسترش یابد، افزود: این سفر در مقطع فعلی می‌تواند گام مثبتی در جهت توسعه روابط سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، تجاری، علمی و فناوری با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل باشد.

رئیس جمهور همچنین در پاسخ به این سوال که با توجه به شرایط منطقه، تحولات اخیر و نیز مسئله غزه نَفس برگزاری این سفر چه دستاورد‌هایی داشت؟ گفت: این سفر از قبل برنامه‌ریزی شده بود، اما انجام آن در این مقطع نشان دهنده اقتدار، عزت و عزم جمهوری اسلامی برای توسعه روابط با همسایگان و کشور‌های همسو و مستقل بود. منطقه و جهان این پیام را از این سفر دریافت کردند که جمهوری اسلامی ایران کشور قدرتمندی است که هم می‌تواند از جایگاه اقتدار و عزت سخن خود را با دشمنان بیان کند و هم ارتباط خود را با دوستان تداوم و تحکیم بخشد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • دامپزشکان و پیرادامپزشکان سرمایه ارزشمند علمی و اجرایی کشور هستند
  • شناسنامه مهمترین سند کشور است
  • بُرد ارزشمند تیم پاریزه ر کردستان در خانه
  • نقش کارگران در تحقق شعار سال انکار ناپذیر است
  • سردار رادان: مقابله با بی‌حیایی و بی‌عفتی در جامعه امری خطیر، حساس و غیرقابل بازگشت است
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • ایران ظرفیت‌های خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • جای خالی صالحی امیری در کمیته ملی المپیک
  • ایران ظرفیت‌های بسیار خوبی برای صدور خدمات فنی-مهندسی دارد
  • امیری: از مردم برای رای به صحنه‌های ماندگار بازی با ژاپن تشکر می‌کنم