Web Analytics Made Easy - Statcounter

فقیهه سلطانی که در شب‌های ماه مبارک رمضان بازی او در سریال «یاور» را شاهد بودیم با انتقاد از این سریال با اشاره به اینکه بارها از مردم درباره عادی‌سازی خیانت در این سریال شنیده است تأکید کرد که سریال‌های جدید تلویزیون برای مخاطب خود نسخه می‌پیچند.

فقیهه سلطانی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار برنا، اظهار داشت: نقش منفی هر بازیگری را وسوسه می‌کند و برای من هم جذاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته نقش پریوش در سریال «یاور» را منفی نمی‌بینم و به نظرم یک کاراکتر خاکستری است که قصه را متحول می‌کند و التهاب آن را افزایش می‌دهد و در شکل‌گیری روند پیش‌روی قصه بسیار تأثیرگذار است. به هر حال ایفای نقش تأثیرگذار در یک سریال برای هر بازیگری جذاب است و من هم به همین دلیل بازی در این نقش را پذیرفتم.

سلطانی خاطرنشان کرد: کاراکتر پریوش در سریال «یاور» را یک کاراکتر کاملاً منفی نمی‌دانم، او یک شخصیت تک بعدی نبود و دیدیم که دچار تحول هم شد. ضد و نقیض‌هایی وجود دارد که به نظر من اگر زمان بیشتری وجود داشت قطعاً در سریال «یاور» با دقت و وسواس بیشتری به تصویر کشیده می‌شد. متأسفانه سریال‌های ماه رمضان را با عجله می‌سازند و این سریال هم این ویژگی را داشت و از این قاعده مستثنی نبود. اگر زمان بیشتری برای تحلیل و بررسی سریال توسط تولیدکنندگان وجود داشت قطعاً نتیجه بهتری حاصل می‌شد.

او افزود: پریوش قطعاً این وجهه شخصیتی را دارد که بخواهد از افراد سوءاستفاده کند ولی در موقعیتی قرار گرفته که به هیچ‌وجه نمی‌توان او را تنها گناهکار قصه دانست. در بخشی از سریال هم به همسرش توضیح می‌دهد که "تو گفته بودی خوشبخت نیستی" و چنین تداعی می‌شود که او هم با شنیدن حرف‌های مرد مقابلش فریب خورده است. من نمی‌خواهم بگویم که کار او درست است، به هیچ‌وجه اینگونه نیست و این نگاه که دختران ما تصور می‌کنند با شنیدن چنین جملاتی از یک مرد خیانتکار دیگر گناهکار به حساب نمی‌آیند و می‌توانند نجات‌دهنده باشند کاملاً اشتباه است که متأسفانه چنین نگرشی در بین دختران جوان ما زیاد شده اما به اعتقاد من باید این وجه ماجرا را هم ببینیم که این افراد قربانی موقعیت، نداشته‌ها و کمبودهای های خود شده‌اند و چنین مردهایی که قطعاً گناهکار هستند هم از این مسائل سوءاستفاده می‌کنند.

سلطانی تأکید کرد: به نظر من سریالهای اخیر برای مخاطب خود نسخه می‌پیچند و متأسفانه من به عنوان بازیگر  با تماشاگر ناراضی مواجه شدم که نسبت به آنچه در سریال مطرح می‌شود عصبانی بود. شاید وقت کافی برای تحلیل و بررسی فیلمنامه وجود نداشته که بخواهند با ظرافت‌های بیشتری موضوع را مطرح و دنبال کنند که برای تولید آثار مناسبتی مثل سریال‌های ماه رمضان به اتفاقی معمول تبدیل شده است.

او افزود : به نظر من تاوان دادن شخصیت پریوش به تنهایی اشتباه بزرگی است، به هر حال خانواده جمال هم کوتاهی کرده‌اند و این خانواده هم باید تاوان اشتباهات خود را می‌دادند و در نهایت به همین دختر که هم گناهکار است و هم قربانی باید حق و حقوقی تعلق می‌گرفت.

این بازیگر در ادامه اظهاراتش تأکید کرد: «یاور» برای اینکه چهره‌ای از یک زن ایرانی ارائه دهد تا حد زیادی شتاب‌زده عمل کرده و من به شخصه به عنوان یک مخاطب با آنچه که این سریال مطرح می‌کند نمی‌توانم ارتباط برقرار کنم. زن ایرانی واقعی به زنی که در این سریال دیدیم شباهتی ندارد. به عنوان مثال همسر اول جمال در برخورد با خیانت همسرش اگر قرار بود واقعی رفتار کند حداقل چند ماه باید قهر می‌کرد اما واکنش او در این اثر به هیچ‌وجه از نظر من منطقی نبود. به طور کل در این سریال دختر که مرتکب اشتباه شد تاوان داد اما مرد تا اینجای قصه هیچ تاوانی نداد. این نگاه بیشتر نسخه پیچیدن برای مخاطب است و سریال «یاور» به زنانی که مخاطبش هستند می‌گوید که اگر همسرتان خیانت کرد خیلی راحت او را ببخشید.

سلطانی خاطرنشان کرد: البته باید این نکته را هم متذکر شوم که من آثار سعید سلطانی را دنبال کرده‌ام و به نظرم کارگردان بسیار خوبی است که سریال‌های موفق بسیاری ساخته است و شخصیت ایشان برای من بسیار قابل احترام و دوست داشتنی است و اگر به سریال «یاور» که خودم یکی از بازیگرانش هستم انتقاد دارم به این دلیل است که سعی می‌کنم در برخورد با این اثر منصفانه عمل کنم. من با بازخوردهای متفاوت بسیاری مواجه شدم و حتی بسیاری مواقع چنین نظراتی می‌شنیدم که گفته می‌شد کاراکتر یاور شباهت زیادی به حشمت فردوس دارد. اگر کاراکتر حشمت در سریال «ستایش» موفق بوده و مردم آن را دوست داشته‌اند دلیل نمی‌شود که بخواهیم مدام این شخصیت را تکرار کنیم، چنین تکرار‌هایی منجر به سرخورده شدن مخاطب می‌شود.

او افزود: با نگاهی به پیشینه آرمان زرین‌کوب و سعید سلطانی به نام سریال‌های بسیار خوبی می‌رسید که در تلویزیون ایران ماندگار شده‌اند اما به نظر من «یاور» این توفیق را نداشته ، بارها این جمله را از مردم شنیده‌ام که «یاور» خیانت را عادی‌سازی می‌کند.

این بازیگر در پایان درباره پیشنهاد همکاری در این سریال اظهار داشت: وقتی برای همکاری در این سریال دعوت شدم قرار بود نقش نسرین را بازی کنم که بعد به من گفتند مناسب این نقش نیستم و البته خودم هم ارتباطی با آن برقرار نکردم . قصه را یک بار برایم کامل تعریف کرده‌اند اما از آنجا که بارها قصه در طول ساخت تغییر می‌کند نمی‌دانستم سرنوشت کاراکترها چه خواهد شد اما به یاد دارم یک بار سر صحنه تصویربرداری آقای داریوش ارجمند تأکید داشتند که این پایانبندی برای سرنوشت رابطه جمال و پریوش درست نیست و باید جمال و خانواده‌اش هم تاوان اشتباهات خود را بدهند و حق و حقوقی به این دختر برسد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بازیگر سینما و تلویزیون بازی ماه رمضان خانواده ایران داریوش ارجمند بازی بازیگر سینما و تلویزیون تلویزیون خانواده ماه رمضان فقیهه سلطانی پریوش سریال یاور نظر من

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۰۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟

«جام‌‌جم» مدتی است روی آنتن نمی‌رود؛ در حالی‌که بسیاری از جمله رئیس صدا و سیما اعتقاد داشتند وجود برنامه منتقدانه‌ای نسبت به خود رسانه ملّی لازم است. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، برنامه تلویزیونی «جام‌جم» در 24 قسمت روی آنتن رفت. دوشنبه شب‌هایی که در شبکه یک منتظرِ مناظره و میزگردی جنجالی بر سر موضوعات مختلف بودیم. تا جایی که برخی از این موضوعات به گفت‌وگو با مدیران تلویزیون کشیده می‌شد.

از ماجرای نطق‌کشی و دستمزدهای عجیب و غریب تا نقد سریال‌های ضعیف و کم‌کیفیت که مورد نقد بسیاری قرار گرفت. نظرسنجی‌هایی که از یلدای پرهیاهو می‌گفتند و سلبریتی‌هایی که باید به چه صورت مدیریت شوند. همچنین خیلی از بحث‌های دیگر که به تعبیرِ بسیاری، نقدهای سازنده‌ای که جایِ خالی چنین بحث و اظهارنظرهایی مدت‌ها در تلویزیون خالی بود.

در حالی که از مدیر شبکه نسیم تا رئیس سیمافیلم و مدیران شبکه‌های چهار و کودک و نماینده‌ای از معاونت سیاسی صداوسیما و خیلی‌های دیگر به جام‌جم آمدند از آن طرف هم پای تهیه‌کنندگان، بازیگران و کارگردانانی همچون حامد عنقا، ایرج محمدی، مهدی فرجی و سیدجواد هاشمی هم به این برنامه باز شد.

از سلبریتی‌ها شروع کرد به حوزه کودک و نوجوان، مواجهه صداوسیما با بحران‌ها، سریال‌سازی و موضوعات روزی همچون ویژه‌های تلویزیون خصوصاً در یلدا پرداخت.

اما زمزمه‌هایی به گوش می‌رسید که انتقادات صریح و فضای تند و تیزِ مناظرات و گفت‌وگوهای این برنامه تلویزیونی به مذاقِ برخی از مدیران در صداوسیما خوش نمی‌آید. شاید از این جهت باشد که ماه رمضان و عید نوروز بهانه‌ای شد تا از «جام‌جم» فعلی موقتاً خداحافظی شود.

اینکه می‌گوییم موقت، چون برخی از برنامه‌ها در مقاطعی از تلویزیون کنار گذاشته شدند و با گروه و فضایی متفاوت‌تر برگشته‌اند. پیگیری خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد پای برخی از مدیران برای جلوگیری از ساختِ «جام‌جم» با این فضای انتقادی تند و تیز و صریح که مورد استقبال بسیاری از هنرمندان و جامعه فرهنگ و هنر و حتی خود پیمان جبلی رئیس صداوسیما بود که از آن به عنوان نقدی سازنده یاد می‌کرد در میان است.

نگاهی به هیاهوی جدید درباره سریال «پایتخت»

باید دید «جام‌جم» با همین شکل و شمایل و گروه سازنده به آنتن تلویزیون برمی‌گردد با گروهی دیگر و متفاوت‌تر این اتفاق خواهد افتاد؟ اما هرچه هست تلویزیون در روزهایی که موضوع نظرسنجی و بحث مخاطب، سریال‌سازی درست و اصولی، ساخت آثار نمایشی با استفاده از تکنولوژی‌های نوین، تبلیغات در نمایش‌خانگی و بسیاری از موارد دیگر مطرح است جای چنین برنامه‌ای خالی است که می‌توانست با نقدهای کارشناسانش، نقشه راه بهتری را برای سیاستگذاری و مدیریت در تلویزیون ترسیم کند.

همان‌گونه که پیمان جبلی رئیس صداوسیما درباره این برنامه تلویزیونی گفته بود: یکی از موضوعاتی که در این میان مغفول مانده بود خود رسانه ملّی است که محل نقد بسیاری است و موافقان و مخالفان درباره موضوعات مختلف مرتبط با مأموریت‌های رسانه ملی وجود دارد. بنده از روز اول دغدغه‌ام این بود در همان ماه‌های اول وعده دادم برنامه‌ای در این خصوص روی آنتن خواهیم برد. آماده‌سازی این برنامه متأسفانه طول کشید من خودم از همکاران خودم گلایه کردم دیر شروع شد، مراحل پختگی خودشان را طی می‌کند و ان‌شاءالله با قدرت به کار خودش ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • فیلم| هفت تیر کشی وزیر امنیت اسرائیل به روی مردم عادی برای جای پارک
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • واکنش کاربران ایرانی به خیانت اردن