Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از پروژه معدن لیراب از تصویب ۳ میلیارد تومان اعتبار از محل تسهیلات اشتغال روستایی استان به این پروژه خبر داد.

سید حشمت الله صمیمی دوست معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در بازدید از طرح معدن نیترات پتاسیم روستای لیراب گفت: طی دو سال گذشته تلاش‌های بسیار خوبی به منظور حمایت از سرمایه گذار انجام که از محل تسهیلات اشتغال روستایی استان اعتباری بالغ بر سه میلیارد تومان مصوب که بخشی از آن به سرمایه گذار پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در بحث تامین زیرساخت‌های این طرح از قبیل جاده دسترسی و برق مورد نیاز پیگیری‌های لازم انجام شد تا امکانات اولیه همچون جاده دسترسی مناسب برای رونق اشتغالزایی منطقه ایجاد شود.

معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: در این طرح ۴۰ نفر به صورت مستقیم مشغول به کار می‌شوند.

وی با اشاره به آخرین آمار صنعت و معدن و تجارت استان در خصوص میزان ذخایر معدنی این طرح گفت: در مرحله اول بهره برداری میزان ذخیره این معدن ۵۰۰ هزار تن پیش بینی شده است.

صمیمی دوست با اشاره به کاربردهای معدن نیترات پتاسیم افزود:مواد تولیدی این معدن در صنایع نظامی، غذایی، کشاورزی کاربرد دارد.

وی ادامه داد: سایر مواد تولیدی این معدن همچون آهک میکرونیزه در صنایع فولاد، سیمان و آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد.

معاون صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی کشور نیز در این بازدید از راه اندازی و آغاز به کار تنها معدن نیترات پتاسیم خاورمیانه در دیشموک خبر داد و بیان کرد: در صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های مدنی با ارائه تسهیلات به طرح معدن نیترات لیراب در بخش دیشموک کمک کردیم.

قباد شاه کرمی افزود: مرحله اول تسهیلات طرح معدن نیترات لیراب آزاد شده، که در این سفر از روند اجرای طرح بازدید کردیم و خوشبختانه سرمایه گذار این طرح مرحله اول را با اجرای فنداسیون عملیاتی کرده است.

معاون صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی کشور ادامه داد: با تایید مرحله اول، تسهیلات مرحله دوم طی هفته آینده در اختیار سرمایه گذار این طرح قرار داده می‌شود که باید ماشین آلات و تجهیزات ساخته شده را در این مکان نصب کند.

شاه کرمی گفت: طی بازدید همکاران ما در صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی تجهیزات مورد نظر در استان همدان ساخته شده و نیازمند نصب و راه اندازی توسط سرمایه گذار است.

وی با اشاره به محرومیت منطقه دیشموک افزود: با راه اندازی این طرح معدنی رونق اشتغال در منطقه دیشموک فراهم می‌شود که برای رونق اشتغال تاکنون ۸۰ درصد سرمایه طرح از طرف صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی و مابقی توسط بهره بردار طرح تامین شده است.

معاون صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت‌های معدنی کشور ادامه داد: تاکنون مبلغ چهار میلیارد و سیصد میلیون تومان به این طرح اختصاص داده شد و در صورتی که سرمایه گذار مراحل کار را به درستی طبق برنامه زمانبندی جلو ببرد میزان حمایت‌ها افزایش می‌یابد.

وی با اشاره به تامین منابع لازم در خصوص اجرای این طرح معدنی گفت: از این مبلغ تاکنون چیزی قریب به دو میلیارد تومان آن آزاد شده و با نصب تجهیزات و ماشین آلات و فعالیت‌های مربوط به اکتشاف تکمیلی مابقی در اختیار سرمایه گذار قرار داده می‌شود.

هومن ایموری مدیرعامل شرکت ایلیا نیترات و مجری طرح نیترات پتاسیم روستای لیراب بخش دیشموک گفت: معدن نیترات لیراب به عنوان تنها معدن کشف شده نیترات در سطح خاورمیانه دارای دو ماده مهم معدنی همچون نیترات و آهک است.

وی افزود: با برنامه ریزی‌های انجام شده مرحله اول این معدن جهت تولید آهک طی ماه‌های آتی به بهره برداری و همچنین به فاصله سه ماه مراحل تولید ماده معدنی نیترات با غنای ۲ درصد طبق اعلام سازمان زمین شناسی آغاز می‌شود.

ایموری با اشاره به مشکلات این طرح معدنی مهم و نادر گفت: از جمله مشکلاتی که مانع اجرای این طرح می‌شود نبود جاده دسترسی مناسب و تامین برق فشار قوی است.

مدیرعامل شرکت ایلیا نیترات و مجری طرح نیترات پتاسیم روستای لیراب بخش دیشموک با اشاره به قطعی مکرر برق این منطقه ادامه داد: از دیگر مشکلات پیش رو، قطعی مکرر برق و افت ولتاژ آن است که از مسئولان تقاضای همکاری داریم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی فرمانداری کهگیلویه، وی گفت: تاکنون بیش از سه میلیارد تومان تسهیلات از بانک توسعه تعاون دریافت و تجهیزات و دستگاه‌های لازم را خریداری کردیم که تاکنون ۸۰ درصد کار پیش رفته و طی ماه‌های آتی به صورت ۱۰۰ درصدی به بهره برداری می‌رسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها كهگيلويه و بويراحمد كهگيلويه دیشموک همدان خاورميانه نیترات صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی کهگیلویه و بویراحمد نیترات پتاسیم میلیارد تومان مرحله اول طرح معدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، دبیر اجرایی رویداد ملی چادرو گفت: ۷۰ طرح و ایده فناورانه به دبیرخانه این رویداد از استان‌های مختلف کشور ارسال شد که در مرحله‌ی اول ۳۵ طرح برای ارزیابی انتخاب شدند.

امیرشنوا افزود: در نهایت پس از ارزیابی‌های فنی ۱۰ ایده نوآور برگزیده شدند که در مراسم اختتامیه رویداد از آنها تجلیل و در این بین ۳ ایده برتر هم معرفی شد.

وی هدف از برگزاری این رویداد را جذب ایده‌ها و طرح‌های فناورانه و نوآورانه عنوان کرد و افزود: ۱۰ ایده برتر رویداد زنجیره ارزش فولاد از اکتشاف معدن تا محصول نهایی در بخش‌های انرژی، آب، محیط زیست، هوشمندسازی و تحول دیجیتال را شامل می‌شدند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری هم در ارتباط ویدئو کنفرانسی در این رویداد با بیان اینکه هم اکنون سهم شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد دانش‌بنیان کشور حدود ۲.۷ درصد در تولید ناخالص ملی است، گفت: بر اساس هدف‌گذاری اعلام شده طبق قانون و در قالب برنامه هفتم توسعه، سهم اقتصاد دانش بنیان باید به ۷ درصد در تولید ناخالص ملی برسد. 

خیاطیان افزود: سیاست ما حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است و هم اکنون تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان به حدود ۱۰ هزار شرکت رسیده که حدود ۳۰۰ هزار نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند.

وی اظهار داشت: شرکت‌های بزرگ صنعتی معدنی، چون چادرملو، فولاد مبارکه، شرکت پتروشیمی و صنایع بزرگ مواد غذایی باید برای رسیدن به سهم هفت درصدی شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد کشور ورود کرده و از این شرکت‌ها حمایت کنند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ادامه داد: رویکرد ما این است که شرکت‌های بزرگ، نیاز‌های فناورانه خود را از طریق شرکت‌های دانش بنیان تامین کنند.

رئیس هیات مدیره سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) هم گفت: برای کم کردن فاصله فناوری کشورمان با کشور‌های پیشرفته آن هم در شرایط تحریم باید از توان دانشمندان و شرکت‌های دانش بنیان استفاده کنیم.

موثقی نیا افزود: در رویداد چادرو تعداد قابل توجهی طرح و ایده ارائه شده، اما برای دست یافتن به رشد ۱۳ درصدی معدن در برنامه هفتم توسعه باید تلاش‌های بیشتری در این حوزه صورت گیرد.

مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو هم از بومی سازی قطعات و مواد اولیه این شرکت با همکاری مراکز و شرکت‌های دانش بنیان خبر داد و افزود: تعداد هزار و ۴۶۳ قلم قطعات یدکی و مواد اولیه در سال گذشته با صرفه جویی ارزی ۴۷ میلیون یورو با بهره گیری از توان بومی و دانش بنیان انجام شده است.

طاهرزاده تصریح کرد: در راستای حمایت از نخبگان نیز طرح بورسیه صنعتی را در کنکور ۱۴۰۲ اجرا کردیم و تعداد ۶ دانشجوی بورسیه کارشناسی در مجتمع صنعتی چادرملو مشغول به تحصیل هستند.

دیگر خبرها

  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • اجرای ۸ هزار و ۳۳۶ پروژه مدرسه‌سازی در استان‌ها