Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجری فناوری ارتباطات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی از آغاز اجرای پروژه راه‌اندازی شبکه بی‌سیم دیجیتال با پوشش‌دهی در سراسر استان و اتمام آن طی یک ماه آتی خبر داد.

به گزارش قدس آنلاین، شهرام کیخایی گفت: با توجه به توسعه روزافزون جمعیتی مراکز بزرگ شهری دور از مرکز در این استان، اجرای طرح شبکه بی‌سیم دیجیتال که نسل چهارم ارتباطات رادیویی است، از دو سال گذشته آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجری فناوری ارتباطات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی بیان کرد: با پایان فرایند اجرایی طرح شبکه بی‌سیم دیجیتال شاهد سرعت مناسبتر پاسخگویی به تمامی مشترکان، بهبود ارتباطات و کاهش هزینه‌های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی خواهیم بود.

وی اظهار کرد: با اجرایی شدن کامل طرح شبکه بی‌سیم دیجیتال، معایب موجود شبکه آنالوگ برطرف شده و تمامی ۲۹ مدیریت برق استان تحت نظارت و مدیریت متمرکز نواحی ۶ گانه جمعیتی شامل نیشابور، سبزوار، تربت جام، تربت حیدریه، قوچان و کاشمر قرار خواهند گرفت.

کیخایی گفت: در گام نخست و با راه‌اندازی شبکه بی‌سیم دیجیتال، علاوه بر افزایش کیفیت صوتی نیروهای عملیاتی با مراکز، امکان ارسال دیتا(پیام) وجود داشته و موقعیت جغرافیایی نیروهای عملیاتی در حین عملیات نیز دریافت شده و امکان مدیریت بهتر این نیروها به منظور نیل به هدف کاهش خاموشی و رضایت مشترکین میسر می‌شود.

مجری فناوری ارتباطات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی بیان کرد: به منظور اجرای شبکه بی‌سیم دیجیتال، زیرساخت ارتباطی پیشرفته و با پهنای باند مناسبی در خراسان رضوی اجرا شده است که مبنایی برای توسعه سایر سیستم‌های نظارتی و درون سازمانی است.

وی افزود: شبکه بی سیم دیجیتال از امنیت بالایی در ارتباطات و قابلیت مانیتورینگ آنلاین برخوردار است، در این شبکه موقعیت همکاران در نقاط مختلف شبکه قابل رصد بوده و قابلیت فرماندهی بهتری را در شرایط بحران به وسیله ارتباط مستقیم مدیران ارشد فراهم می‌کند.

مجری فناوری ارتباطات شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی بیان کرد: با افزایش تعداد تکرارکننده‌ها در شبکه بی‌سیم دیجیتال به ۱۶ مورد در سایت‌های برق خراسان رضوی، تمامی استان تحت پوشش این شبکه قرار می‌گیرد.

کیخایی اظهار کرد: با توجه به وسعت شبکه توزیع خراسان رضوی و شرایط اقلیمی متفاوت آن، گام دوم اجرای شبکه بی‌سیم دیجیتال در استان، توسعه دیسپاچینگ‌های منطقه‌ای نیز از ۲ به ۶ ناحیه در نیشابور، سبزوار، تربت جام، تربت حیدریه، قوچان و کاشمر افزایش می‌یابد.

منبع: فارس

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شبکه بی سیم دیجیتال شبکه بی سیم دیجیتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۱۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد و از راه‌اندازی "ابر دولت" در قطب مرکز داده پیام خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علی اصغر انصاری؛ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد. 

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه‌ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می‌شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده‌سازی کنیم.

هوشمندسازی، ارتباطات و ماهواره؛ اولویت‌های ستاد اتصال‌پذیری

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه‌گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور؛ مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت 2 نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • دستور استاندار خراسان رضوی بر راه اندازی تیمارگاه حیات وحش در استان
  • راه‌اندازی تیمارگاه حیات وحش در خراسان رضوی
  • تیمارگاه حیات وحش خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • بزرگترین سایت طرح نهضت ملی مسکن خراسان رضوی در گناباد است
  • پیگیری پروژه‌های مهم اقتصاد دیجیتال در استان کرمانشاه
  • آغاز لایروبی ۲ کیلومتر از کانال درجه یک شبکه آبیاری و زهکشی سرخس
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود