Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بورس تاکید کرد: سیاست‌گذاری‌ها و مقررات‌گذاری‌ها بر ارزش دارایی‌های مردم تاثیرگذار است و قانون‌گذار نباید بدون توجه به منافع سهامداران خرد تصمیم گیری کند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس و اوراق بهادار روز گذشته(یکشنبه) میزبان مدیران صنعت پالایشگاهی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این کنفرانس ویدیویی که به طور مجازی و با حضور مدیران شرکت‌های فعال در صنعت پالایشگاهی از جمله شرکت پالایش نفت شیراز، شرکت پالایش نفت اصفهان، شرکت پالایشگاه نفت بندرعباس و انجمن پالایشگاه نفت برگزار شد، رییس سازمان بورس و اوراق بهادار برگزاری جلسات میز صنعت را راهی برای رفع دغدغه‌ها و مسایل مربوط به صنایع بورسی دانست و گفت: با جلسات هم‌اندیشی می‌توان برای تامین مالی شرکت‌ها و افزایش سرمایه‌گذاری‌ها و نیز حل مشکلات راه‌حل‌هایی پیدا کرد. بر این اساس و از این پس برای تمامی صنایع بورسی، میز صنعت مرتبط با آن برگزار می شود.

محمد علی دهقان دهنوی به تشکیل اولین جلسه میز صنعت در سازمان بورس اشاره کرد و افزود: در جلسه امروز که به بررسی مسایل  صنعت پالایشگاهی اختصاص دارد، مشکلات موجود مطرح و موانع و چالش‌های این حوزه رفع می‌شود.

صنعت پالایشگاهی، بخش بزرگی از بازار است

وی بخش مهمی از بازارسرمایه را مربوط به صنعت پالایشگاهی و شرکت های این حوزه عنوان کرد و افزود: باید برای تامین مالی پروژه های این صنعت و افزایش سرمایه‌گذاری در آن از فرصت‌های بازارسرمایه استفاده کنیم. بر این باوریم که می‌توانیم قدرت بازار سرمایه را در کنار قدرت و توان صنایع قرار دهیم و با این رویکرد، فعالیت ها به نحو بهتری پیش می روند. 

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار ضمن بررسی مسایل و مشکلات مطرح شده توسط شرکت های فعال حوزه پتروشیمی و پالایشی، گفت: در نظر داشته باشید که منافع 57 میلیون نفر سهامدار در شرکت‌های مختلف بازارسرمایه و مسایل مربوط به این بازار ظهور و بروز پیدا می کند. از طرفی بخش بزرگی از سهامداران سهام عدالت که حدود 50 میلیون نفر می شوند مالک سهام شرکت‌های پالایشگاهی بزرگ هستند.

منافع سهامداران خرد در اولویت مقررات‌گذاری باشد

دهقان دهنوی اضافه کرد: بنابراین سیاست‌گذاری‌ها و مقررات‌گذاری‌ها بر ارزش دارایی‌های مردم تاثیرگذار است و قانون‌گذار نباید بدون توجه به منافع سهامداران خرد تصمیم گیری کند؛ البته در حال حاضر این توجه و ملاحظه به وجود آمده است.

وی سازمان بورس را حامی منافع سهامداران به خصوص سهامداران خرد دانست و اضافه کرد: در سمت دیگر میز صنایع، مدیران شرکت ها هستند که از مسایل و مشکلات مربوط به صنعت اطلاع دارند؛ همچنین انجمن ها، اتحادیه‌ها و تشکل‌هایی که در هر صنعتی قرار دارند، نقش مهمی در هم افزایی مسایل صنایع مختلف ایفا می کنند. با حضور مدیران و نمایندگان اصناف در میز صنعت سازمان بورس، همه توان فکری و اجرایی در کنار هم جمع و راهکارهای عملی و اجرایی برای رفع مشکلات تدوین می شود.

30 میلیارد دلار، نیاز برای افزایش کارایی در صنعت پتروشیمی

وی با اعلام تاسیس شرکت‌های تامین سرمایه صنعت پالایشگاهی، گفت: با اعطای مجوز تاسیس شرکت های تامین سرمایه به شرکت‌های پالایشگاهی، انتظار می رود که این تامین سرمایه ها حدود 30 میلیارد دلار سرمایه برای پیشبرد اهداف صنعت پالایشگاهی تامین کنند. البته این رقم، مقداری ارزی و مقداری ریالی است.

رییس سازمان بورس ادامه داد: برای تامین این میزان سرمایه می توان از انواع روش ها و ابزارهای موجود در بازارسرمایه بهره برد. افزایش سرمایه شرکت ها، انتشار اوراق، تشکیل صندوق پروژه های اختصاصی برخی از این موارد هستند. بنابراین باید از هم اکنون برای آینده این صنعت برنامه مشخصی داشت. سازمان بورس هم کمک می‌کند تا با کمک همه ابزارها، تامین مالی لازم در این صنعت انجام شود.

بانک مرکزی 50 میلیون دلار «بورس» را واریز کرد

سازمان بورس در خط اول مبارزه با محدودیت‌ها است

وی یکی از اولویت های سازمان بورس را مبارزه با محدودیت ها دانست و گفت: بسیاری از محدودیت های موجود مانند ثبت سفارش و تعهد ارزی باید کنار رود. به محض رفع مسایل تحریمی باید این محدودیت ها به سرعت برداشته شود، زیرا این موضوع اثر زیادی بر سودآوری شرکت ها دارد.

دهقان دهنوی خطاب به مدیران شرکت های پالایشی افزود: در خصوص طرح‌ها و برنامه ها به خصوص برنامه های توسعه ای خود به طور صادقانه و با سرعت اطلاع رسانی کنید تا سهامداران در جریان وقایع قرار بگیرند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرابورس بورس تهران فرابورس بورس تهران منافع سهامداران خرد صنعت پالایشگاهی سازمان بورس محدودیت ها میز صنعت گذاری ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع

مدیرعامل شرکت توانیر از پرداخت ١٥ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکتهای توزیع نیروی برق کشور از ابتدای اردیبهشت ماه امسال خبر داد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گردهمایی سراسری نیروگاههای کشور هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاهها اعلام کرد و گفت: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر طی دو نوبت یکبار 20 هزار میلیارد تومان و یک نوبت هم 30 هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و از ابتدای اردیبهشت نیز جریان پرداخت نقدی به شرکت های تولید کننده برق از طریق بورس دنبال می شود.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر محترم نیرو که باید سهم معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویتها به تولیدکنندگان برق و بخشهای انتقال و توزیع تخصیص می یافت که با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچکتر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکتهای توزیع و تولید برق هستیم تا خود شرکتها در قبال درآمد و هزینه های خود مسوولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند که تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکتها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاهها طی یک بازه زمانی ٣ ساله را که در قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۵ هزار میلیارد ریال به حساب خرید برق شرکـت‌های توزیع
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ / سهامداران منتظر تحول یکباره بازار نباشند!
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  • ورود و خروج سهامداران درصدی ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • زیرمجموعه وسنا و مپنا به فرابورس می آید؟
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • آمادگی ۲۵ بسته در بجنورد برای جذب سرمایه‌گذار