Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی یک فعال سیاسی اصول‌گرا با اشاره به اینکه در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری از همه طیف‌ها نماینده‌ای برای شرکت در انتخابات حضور دارد، گفت: اگر رقابت بین آقایان رئیسی و لاریجانی و یکی از گزینه‌های اصلاحات جدی شود، بعید نیست امسال شاهد انتخابات دومرحله‌ای باشیم.

جواد آرین‌منش در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص ارزیابی خود از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم و نامزدهای حاضر در این دوره اظهار کرد: در این دوره ثبت‌نام‌ها نشان داد که از همه سلایق سیاسی و جناح‌ها در عرصه انتخابات حاضر شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال حفظ این تنوع در انتخابات بستگی به آن دارد که آیا این نامزدها از خروجی شورای نگهبان نیز با همین تنوع و فراگیری عبور می‌کنند یا خیر.

وی ادامه داد: در واقع اگر با همین فراگیری، این افراد مورد تایید شورا قرار گیرند و از همه سلایق در این دوره از انتخابات نماینده‌ای حاضر باشد، این موضوع در مشارکت حداکثری نیز به عنوان یک عامل موثر می‌تواند نقش‌آفرین باشد. 

این فعال سیاسی اصول‌گرا با اشاره به اینکه هر سلیقه‌ای در این دوره یک نماینده برای شرکت در انتخابات در اختیار دارد، گفت: البته ممکن است فردی از جریان اصلاح‌طلب مانند آقای عارف در این دوره ثبت نام نکرده باشد ولی افراد دیگری از این طیف در انتخابات حاضر هستند که خلا حضور وی را پر می‌کنند. تنها چهره‌ای که اگر می‌بود، شاید می‌توانست در اردوگاه اصلاح‌طلبی جاذبه بیشتری ایجاد کند، آقای ظریف، وزیر خارجه بود که از ثبت نام انصراف داد. 

آرین‌منش در خصوص وضعیت صف‌بندی‌های این دوره از رقابت‌های انتخاباتی خاطرنشان کرد: تا زمانی که خروجی ارزیابی‌های شورای نگهبان مشخص نگردد، نمی‌توان در خصوص قطب‌بندی‌های این دوره اظهار نظری داشت. به نظر من تعداد افراد شاخص ثبت نام کننده نسبت به دوره‌های قبل نسبتا بیشتر است و بعید می‌دانم شورای نگهبان کمتر از 10 نفر از این تعداد را تایید صلاحیت کند چون اینان افرادی هستند که شرایط لازم را به عنوان رجل سیاسی و مذهبی در اختیار دارند و سوابق خوبی در مدیریت‌ها داشته‌اند. برای همین برای شورا دشوار است که کمتر از 10 نفر را رد صلاحیت کند.

وی عنوان کرد: به هر حال با همان معیارهای همیشگی شورای نگهبان در دوره‌های پیشین، اگر صلاحیت این افراد بررسی شود، تصور می‌کنم تعداد افرادی که از صافی شورای نگهبان عبور می‌کنند، نسبت به دوره‌های گذشته بیشتر خواهد بود.

نماینده مردم مشهد در مجالس هفتم و هشتم شورای اسلامی عنوان کرد: تصور من این است که یکی از قطب‌های این دوره از انتخابات با توجه به تبلیغات گسترده و اجماع در اردوگاه اصول‌گرایی، آقای رئیسی است. در میان چهره‌های اعتدالی اصول‌گرا نیز آقای لاریجانی به عنوان نفر دوم قرار خواهد داشت که می‌تواند در کورس رقابت‌ها ورود پیدا کند. 

این فعال سیاسی اصول‌گرا اضافه کرد: تصور می‌کنم در میان اصلاح‌طلبان نیز آقای پزشکیان به دلیل اینکه ترک‌زبان است و مورد اقبال جمعی از اصلاح‌طلبان یا آقای جهانگیری قطب سوم انتخابات را تشکیل دهند. 

وی بیان کرد: اگر آقای سعید جلیلی نیز به نفع آقای رئیسی کنار نرود که این احتمال کم است، این موضوع می‌تواند مورد اقبال جریان پایداری قرار گیرد. از آنجایی که اکثر پایداری‌ها پای کار آقای رئیسی قرار گرفته‌اند، پیش‌بینی می‌کنم در صورت پیروزی آقای رئیسی، آقای جلیلی به عنوان یک همکار یا وزیر در کنار ایشان قرار بگیرد و به این ترتیب ممکن است به نفع آقای رئیسی از صحنه رقابت‌ها کنار رود.

نماینده مردم مشهد در مجالس هفتم و هشتم شورای اسلامی گفت: در صورت دومرحله‌ای شدن انتخابات، ائتلاف بین جریان‌های اصلاحات و اعتدالیون دور از ذهن نیست. در واقع اگر انتخابات به مرحله دوم برسد، ممکن است ظرفیت‌های جریان اصلاحات پای کار آقای لاریجانی بیاید.

وی یادآور شد: تنها گزینه‌ای که در اردوگاه اصول‌گرایی در بین توده‌های مردم پایگاه خوبی دارد، آقای احمدی‌نژاد است که اگر تایید صلاحیت شود، ممکن است معادلات شکل دیگری پیدا کند که البته احتمال تایید صلاحیت وی خیلی ضعیف به نظر می‌رسد. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات رياست جمهوري انتخابات 1400 شورای نگهبان آقای رئیسی اصول گرا ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۲۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد

لاوروف گفت، احزاب دموکرات و جمهوری‌خواه در ایالات متحده، روسیه را دشمن می‌دانند و بدون توجه به نتیجه انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا تلاش خواهند کرد تا روسیه را شکست دهند.

به گزارش ایسنا، «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه در مصاحبه‌ای با کانال تلویزیونی بوسنیایی ATV گفت: «به‌زودی انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده برگزار خواهد شد. هیچ تفاوتی میان دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان بر سر روسیه و چین وجود ندارد. رویکرد گروهی ممکن است سخت و گروه دیگری حتی سخت‌تر باشد، اما در اصل ماجرا تفاوتی ایجاد نمی‌کند.»

لاوروف ادامه داد: «برای هر دو، مهم نیست که چه کسی در انتخابات پیروز می‌شود، ما در کل دشمن هستیم. اینکه ما دشمن باشیم یا نیروی متخاصم فرقی نمی‌کند. اما "شکست استراتژیک" که آنها می‌گویند باید به روسیه تحمیل شود، هدف تشکیلات آمریکایی است.»

وزیر خارجه روسیه همچنین گفت: «همانطور که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه در پاسخ به سوال مشابهی گفت، ما آماده خواهیم بود تا با هر کسی که مردم آمریکا انتخاب کنند، کار کنیم، مشروط بر اینکه تمایل متقابل وجود داشته باشد.»

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود. دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا و جو بایدن، رئیس‌جمهور فعلی کاندیداهای اصلی این انتخابات هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استراتژی جدید برادر محسن؟ / رای اصولگرایی به رضایی برای زدن قالیباف
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • رئیسی یک قانون جدید ابلاغ کرد
  • آنچه در مراسم تحلیف «پوتین» گذشت+ فیلم
  • آغاز رسمی پنجمین دوره ریاست جمهوری پوتین پس از ادای سوگند
  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اولین انتخابات ریاست جمهوری چاد پس از حاکمیت نظامیان
  • سایه سنگین جنبش دانشجویی حامی فلسطین بر سر انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا