Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@20:43:57 GMT

۱۲ هکتار زمین برای توسعه ناحیه صنعتی گتوند واگذار شد

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۲۳۰۹

۱۲ هکتار زمین برای توسعه ناحیه صنعتی گتوند واگذار شد

اسماعیل رحمانی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه پیش از این زمین برای واگذاری به سرمایه گذاران بخش خصوصی در ناحیه صنعتی گتوند وجود نداشت، افزود: بیش از ۱۰ سرمایه گذار برای احداث واحد صنعتی و تولیدی درخواست داده بودند که هم اکنون در حال واگذاری زمین به آنها هستیم.

وی با بیان اینکه مساحت ناحیه صنعتی شهرستان گتوند ۲۴ هکتار است که با اضافه شدن این زمین‌ها به ۳۶ هکتار افزایش می‌یابد، ادامه داد: سرمایه گذاران برای ایجاد واحد تولیدی صنایع غذایی در ناحیه صنعتی شهرستان گتوند درخواست داده‌اند که مکاتبات لازم برای واگذاری به شرکت شهرک‌های صنعتی استان خوزستان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرایط برای ایجاد سرمایه گذاری در ناحیه صنعتی گتوند فراهم است

رییس شهرک‌ها و نواحی صنعتی شهرستان‌های شوشتر و گتوند اظهارداشت: شرایط و امکانات از جمله برق، آب، گاز، روشنایی، فضای سبز، حراست و پرداخت تسهیلات برای احداث و راه اندازی واحد صنعتی در ناحیه صنعتی گتوند فراهم است و از سرمایه گذاران استقبال و حمایت می‌کنیم.

وی افزود:ناحیه صنعتی شهرستان گتوند مشکلات زیرساختی و کمبود امکانت زیادی داشت که در سال‌های اخیر با پیگیری بخش زیادی از این مشکلات رفع شد.

رحمانی‌پور بیان کرد: مشکل اسناد مالکیت قطعات یکی از مهمترین مشکلات این ناحیه صنعتی بود که سال ۱۳۹۸ پس از نزدیک به یک دهه وقفه بدلیل مشکلات حقوقی و موانع ثبتی، اسناد مالکیت قطعات متعلق به شرکت شهرک های صنعتی خوزستان با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک صادر شدند.

هدف گذاری ایجاد اشتغال ۸۰۰ نیرو به صورت مستقیم و غیر مستقیم در گتوند

رییس شهرک‌ها و نواحی صنعتی شوشتر و گتوند گفت: در حال حاضر بیش از ۲۱۰ نیرو به صورت مستقیم و غیرمستقیم در واحدهای صنعتی تولید پلاستیک، تیرچه صنعتی، کاغذ سازی، ساخت قطعات بتنی پیش ساخته سقف و تولید زغال از تفاله نیشکر در ناحیه صنعتی گتوند فعالیت می‌کنند.

وی افزود: علاوه بر توسعه واحدهای صنعتی فعال، واحدهای تولید یونولیت، رب گوجه و کنسرو، بسته بندی حبوبات، خوراک طیور و اکسیژن مایع نیز در حال راه اندازی هستند که پس از راه اندازی کامل زمینه اشتغال ۸۰۰ نیرو به صورت مستقیم و غیرمستقیم در ناحیه صنعتی شهرستان گتوند فراهم می‌شود.

رحمانی‌پور به تعطیلی برخی از واحدهای صنعتی در این ناحیه صنعتی اشاره و بیان کرد: نداشتن نقدینگی، بدهی بانکی، تورم و نوسانات بازار علت تعطیل شدن این واحدها هستند که تلاش بر این است تا این واحدها نیز به چرخه تولید برگردند.  

صدور مجوز حفر چاه برای رفع مشکل قطعی آب ناحیه صنعتی گتوند

رییس شهرک‌ها و نواحی صنعتی شهرستان‌های شوشتر و گتوند با بیان اینکه آب ناحیه صنعتی گتوند با روستای شهرک پنجم در بخش مرکزی مشترک است، گفت: مشترک بودن آب موجب کمبود و قطع آب واحدهای صنعتی می‌شود که پس از پیگیری مجوز حفر چاه از امور آب منطقه شمال خوزستان در این ناحیه صادر شد.  

وی افزود: طرح حفر چاه عمیق در ناحیه صنعتی گتوند در مرحله مناقصه و تعیین پیمانکار برای حفاری است که برای اجرای آن حدود ۲۰ میلیارد ریال هزینه می‌شود.

به گزارش ایرنا ناحیه صنعتی گتوند در سال ۱۳۶۹ با هدف اشتغالزایی و تولید در این شهرستان ایجاد شد.

شهرستان گتوند در شمال استان خوزستان واقع شده که دارای ۲ بخش مرکزی و عقیلی و پنج شهر گتوند، سماله، صالح شهر، ترکالکی، جنت مکان و ۴۵ روستا است.

برچسب‌ها گتوند سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اشتغال زایی خوزستان پروندهٔ خبری ۱۴۰۰؛ سال تولید، پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی ها صنایع خلاق؛ عامل اشتغال و توسعه اقتصادی و اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گتوند سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اشتغال زایی گتوند سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران اشتغال زایی خوزستان اخبار کنکور ناحیه صنعتی گتوند واحدهای صنعتی شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۲۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود

فرماندار محمودآباد گفت: با افزودن ۷۰ هکتار اراضی به شهرک صنعتی محمودآباد، فاز دوم این شهرک راه‌اندازی می‌شود تا مردم این شهرستان از رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسب برخوردار شوند.

روح‌الله علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در مازندران با اشاره به اینکه محمودآباد در مصرف برق، شاهد روزهایی با صرفه‌جویی سخت انرژی برق بود، اظهار کرد: در آن دوران قطع برق‌های صنعتی، در ادامه در حوزه گردشگری و همچنین قطع منازل خانگی در دستور کار قرار می‌گرفت.

وی افزود: مردم این شهرستان با قطعی برق خانگی شدیداً با مشکل مواجه بودند، به‌گونه‌ای که برای مطالبه‌گری کنار اداره برق تحصن می‌کردند.

فرماندار محمودآباد با بیان اینکه طی دو سال در این حوزه تمام تلاش و همت برای رفع مشکل برق به کار گرفته شد تا بخشی از مشکلات رفع شود، گفت: طی این مدت دو حوزه کاری برق صنعتی و برق مصرفی خانگی این شهرستان در اولویت قرار گرفت.

علیزاده تصریح کرد: در این شهرستان دو ترانس ۳۰ واقع در خط میدان شهید کاظمی که نیاز به تقویت داشته، انجام شده است و به زودی پست سوم ۶۳ کیلوولتی در سرخ‌رود احداث می‌شود.

وی از نیاز ۳۰۰ میلیاردی اعتبار برای این احداث پست خبر داد و مطرح کرد: هم‌اکنون این اعتبار پیش‌بینی شده است و به زودی تخصیص پیدا می‌کند و زمین آن نیز آماده خواهد شد.

این مسئول با اعلام اینکه دو ترانس ۳۰ موردنظر با اعتبار تخصیصی به ترانس ۶۰ ارتقای پیدا کرده و در مکان موردنظر نصب شده است، یادآور شد: برای این دو ترانس بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اختصاص پیدا کرده است که تا ۳۰ سال آینده برق خانگی محمودآباد تأمین شد.

وی با اشاره برق صنعتی از تخصیص اعتبار دو هزار میلیارد تومان در این شهرستان خبر داد و گفت: در بیست‌ودوم بهمن سال گذشته کلنگ یک پروژه با اعتبار یک‌هزار میلیارد تومانی با حضور استاندار مازندران بر زمین زده شد و هم‌اکنون با پیشرفت فیزیکی بالا و جذب اعتبار در حال اجراست که امروزه تخصیص اعتبار آن به بیش از دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان می‌ارزد.

علیزاده با بیان اینکه اکنون پست ۶۳ کیلوولتی شهرک صنعتی در زمین سه هزار متری با پیشرفت فیزیکی ۸۰ درصدی در حال اجراست، خاطرنشان کرد: در سال‌جاری در راستای عنوان سال «جهش تولید با مشارکت مردم» توانستیم در بخش خصوصی با اعتباری بالغ بر دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان ورود پیدا کنیم و باعث فعالیت ۳۰ واحد نیمه‌فعال، راکد ورشکسته در عرصه چرخه تولید شویم.

فرماندار محمودآباد ادامه داد: با فعالیت این واحدها برای یک‌هزار و ۵۰۰ نفر ایجاد فراهم می‌شود که برای تأمین این نیروها نیاز به جذب از سایر شهرستان‌های استان داریم.

علیزاده افزود: با افزودن ۷۰ هکتار اراضی به شهرک صنعتی محمودآباد، فاز دوم این شهرک راه‌اندازی می‌شود تا مردم این شهرستان از رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال مناسب برخوردار شوند.

کد خبر 747670

دیگر خبرها

  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • کلنگ عملیات اجرایی ناحیه صنعتی جویم به زمین زده شد
  • ناحیه صنعتی ‌در «جویم» فارس احداث می‌شود
  • ساخت شهرک صنعتی پوشاک هنوز آغاز نشده است
  • احیای منطقه اقتصادی جهان‌آباد بعد از ۱۴ سال/ بندر خشک در جهان‌آباد راه‌اندازی می‌شود
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • احداث بخشی از نهضت ملی مسکن در جوار شهرک‌های صنعتی
  • فاز دوم شهرک صنعتی محمودآباد راه‌اندازی می‌شود
  • بیش از ۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در گرمه انجام شده است