Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: پیک چهارم کرونا شروع خیلی شدید و اوج گیری بسیار سریعی نسبت به پیک‌های قبلی داشته است.

او افزود: در نمودارها، پهنا و عرض پیک چهارم نسبت به اوج گیری‌های قبلی که چند هفته‌ای زمان می‌برد کمتر طول کشید، در حال حاضر سرعت نزول این پیک نسبت به پیک‌های قبلی فزاینده‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حریرچی تصریح کرد: در حال حاضر مرگ در کانال ۲۰۰ الی ۳۰۰ از بعضی پیک‌ها و اکثر دوران کرونا هنوز بالاتر است، یعنی نزول شدید است، با این حال کنترل مناسب انجام شده است اما موارد مرگ و میر در آن قابل توجه بوده و مواردی که تست‌های آن‌ها مثبت بوده بالاتر از ۱۰ هزار است.

معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: سطح گردش ویروس کرونا در جامعه به اندازه‌ای بالاست که در صورت انجام ندادن اقدامات مناسب، مجدد فزاینده می‌شود.

حریرچی با بیان اینکه مردم نباید خود را درگیر سویه‌های کرونا کنند، تاکید کرد: رسانه‌ها باید ظرفیت خود را در پوشش اخبار سویه‌های کرونا کنار بگذارند. در کشور انگلیس که خاستگاه سویه انگلیسی بوده، سویه غالب آن هندی است.

او تصریح کرد: این تصور باطلی است که می‌گویند با دیوارکشی مرزها می توان از ورود سویه های مختلف کرونا جلوگیری کرد. روش مقابله با همه ویروس های جهش یافته یکی است.

معاون کل وزارت بهداشت گفت: نکته مهم این است که روش مقابله با ویروس‌ها به صورت یکسان مانند: رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و انجام واکسیناسیون مناسب است که دو روش بسیار مهم در مقابله با این واریانت‌ها هستند.

حریرچی با بیان اینکه اکثر پیام های تبلیغاتی دریافت واکسن بدون نوبت از خارج ارسال می شود، تاکید کرد: هر کسی خارج از سیستم بهداشت کشور، واکسن دریافت کرد حتما بداند که تقلبی است.

او با اشاره به ابلاغ دستورالعمل‌های بهداشتی برای انتخابات گفت: نگران رای گیری و صندوق‌های رای نیستیم، بلکه نگران جلسات و تبلیغات انتخاباتی به ویژه تبلیغات انتخابات شوراها هستیم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

منبع: آفتاب

کلیدواژه: واکسن کرونا حریرچی انتخابات ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد

علی مرجوی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده محصولات پروبیوتیک و آنزیم، درباره آخرین فناوری و جدیدترین خط تولیدی که در این شرکت راه‌اندازی شده است، به خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به‌کارگیری فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم «مالتوژنیک آمیلاز» یا آنزیم مخصوص آرد و نان، جدیدترین خط تولیدی افتتاح شده در این شرکت است.

مرجوی ادامه داد: بومی‌سازی فناوری مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان، از صفر تاصد توسط متخصصان داخلی انجام شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان افزود: پروژه مهندسی سویه در تولید آنزیم‌های آرد و نان یک فرآیند زمان‌بر و ادامه‌دار محسوب می‌شود که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده است.

کاربرد آنزیم‌های «مالتوژنیک آمیلاز»

این فناور حوزه تولید آنزیم و محصولات پروبیوتیک با اشاره به کاربرد آنزیم‌های مالتوژنیک آمیلاز گفت: این آنزیم‌ها بیشتر درصنعت آرد و نان، کاربرد دارند، اما به صورت محدود در صنایع غذایی دیگر نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سویه‌ها به‌عنوان یک بهبود‌دهنده برای افزایش کیفیت آرد، استفاده می‌شود. 

مرجوی درخصوص انحصاری‌بودن خط تولید آنزیم این شرکت در کشور توضیح داد: درحال حاضر تولید صفر تا صد داخلی بدون مونتاژ آنزیم در انحصار این شرکت در ایران است. 

این فناور تولیدکننده آنزیم و محصولات پروبیوتیک در ادامه به فناوری مهندسی سویه و توسعه آن در صنایع غذایی کشور اشاره کرد و گفت: توسعه خط تولید فناوری مهندسی سویه، تقریبا مبحث جدیدی در صنعت کشور است که شرکت‌های معدودی به آن ورود کرده‌اند یا قصد ورود به آن را دارند. اما در حال حاضر، تنها شرکت تولیدکننده آنزیم‌های فرآوری‌شده با مهندسی سویه، همین مجموعه است.

مرجوی به نحوه اجرا شدن فرآیند مهندسی سویه اشاره کرد و ادامه داد: در این فرآیند، سویه به‌صورت مصنوعی در آزمایشگاه توسط فناوران ایجاد می‌شود. به‌طورکلی، استفاده از فرآیند‌های بیولوژیکی در صنعت و تکنولوژی را «مهندسی سویه»، می‌گویند.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره تجاری‌سازی این محصول توضیح داد: تا قبل از تولید این بهبوددهنده‌های آنزیمی، اکثر شرکت‌های تولیدکننده آرد از بهبود‌دهنده‌های وارداتی استفاده می‌کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دخالت نابجا در حوزه سلامت از دست وزارت بهداشت خارج شده است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • مایکروسافت نسبت به حمله «جریان کثیف» که اپ‌های اندرویدی را تحت تأثیر قرار می‌دهد هشدار داد
  • محصولات تجاری گروه ‌بهمن در نمایشگاه صنعت‌ پخش ایران معرفی می‌شود 
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • بهبوددهنده‌های آنزیمی مخصوص صنعت آرد و نان تولید شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • هشدار نگران‌کننده یک اقتصاددان نسبت به تشدید تورم/ نرخ واقعی تورم کشور چه عددی است؟
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد