Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@02:02:57 GMT

حمایت بانک ملی از تولید واکسن

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۴۱۳۳

حمایت بانک ملی از تولید واکسن

بانک ملی ایران در عمل به مسئولیت اجتماعی در راستای ساخت واکسن ویروس کرونا در کشور با سرمایه گذاری، تخصیص اعتبارات و ارائه تسهیلات مورد نیاز به شرکت های دانش بنیان در حوزه بهداشت و درمان و سلامت محور و شتاب دهنده ها و مراکز رشد زیست بوم فناوری در تحقیقات اولیه و توسعه زیرساخت‌های لازم برای تولید پایدار واکسن کووید 19 آنها را حمایت و کمک کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، پس از شیوع ویروس کرونا تلاش برای مطالعات تحقیقاتی و اقدامات اولیه برای ساخت واکسن این بیماری به عنوان راه حلی پایدار در بسیاری از کشورها از جمله ایران آغاز شد که وجود هزینه های تحقیقاتی و تولید ویال های آن موانعی برای ساخت واکسن کووید 19 ایجاد کرده است.

براین اساس همکاری ها، اقدامات و گام های حمایتی بانک ملی ایران از صنعت داروسازی کشور برای ساخت و تولید واکسن کرونا موجب افزایش ظرفیت های تولید بومی این واکسن در داخل و تبدیل ایران به قطب تولید واکسن کرونا در دنیا کرده است. شرکت داروسازی اسوه و شتاب دهنده و مرکز رشد زیست فناوری پایا فن یاخته به عنوان شریک و مهمترین تولیدکننده های واکسن کووید 19 با حمایت ها و پشتوانه بی دریغ و همه جانبه بانک ملی ایران با مطالعه و انجام اقدامات اولیه تحقیقاتی در حال ساخت و تولید انبوه واکسن ویروس کرونا هستند.

دکتر مهدی بخشایش، مدیرعامل شرکت داروسازی اسوه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران دستیابی به دانش تولید واکسن کووید 19 برای تولید انبوه در دنیا را یکی از دستاوردهای مهم این مرکز داروسازی دانست و افزود: با پشتوانه بی دریغ بانک ملی ایران و همکاری های شرکت دانش بنیان پایا فن یاخته با مطالعه اولیه تحقیقاتی و دستیابی به فناوری و تکنولوژی ساخت این واکسن و تولید انبوه آن، ساخت واکسن کووید 19 از انحصار تولید کشورهای دیگر خارج شد.
وی در ادامه گفت: امروز در گام دوم انقلاب با تکیه بر دانش متخصصان داخلی و حمایت های شبکه بانکی کشور به خصوص بانک ملی ایران، ظرفیت های تولید دارو افزایش یافته است.
دکتر هومن کاغذیان مدیرعامل شرکت دانش بنیان و شتاب دهنده پایا فن یاخته در ادامه در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی بانک ملی ایران، دستیابی به فناوری تولید محصولات دارویی جدید را گامی مهم در صنعت داروسازی کشور دانست و گفت: همواره شیوه های داروسازی نوین و فرمولاسیون فرآورده های جدید دارویی با کیفیت این شرکت، گام های اساسی در رفع نیاز دارویی کشور است؛ که با دستیابی به دانش تولید واکسن کووید 19 در داخل، از خروج میلیون ها ارز جلوگیری می شود.
کامبیز خادمی، مدیر مالی شرکت داروسازی اسوه در ادامه این گفت و گو گفت: بانک ملی ایران به عنوان حامی حوزه بهداشت و درمان کشور طی ماه های اخیر با شروع مطالعات اولیه برای ساخت واکسن کووید 19 با ارائه خدمات و ابزارهای جدید مالی و اعطای اعتبارات مورد نیاز به شرکت اسوه برای تکمیل و توسعه صنعت داروسازی و آزمایشگاه های مرجع، همکاری های گسترده‌ای را به عمل آورده است.
گفتنی است: شرکت داروسازی اسوه با تولید بیش از 120 محصول انواع اشکال دارویی تخصصی و فوق تخصصی، سالانه 20 درصد از سبد محصولات دارویی کشور را تامین می کند.

برچسب ها: واکسن ، بانک ملی ، ناطقان ، تولید ، رشد ، حمایت

منبع: ناطقان

کلیدواژه: واکسن بانک ملی ناطقان تولید رشد حمایت شرکت داروسازی اسوه بانک ملی ایران واکسن کووید 19 تولید واکسن برای ساخت ساخت واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از ۱۰۰ آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، با هدف خودکفایی در زمینه طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان‌قیمت و قابل حمل برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی، حمایت و مشارکت ستاد توسعه علوم و فناوری های شناختی برای طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت افزایش یافته است.

حمایت از ایجاد زیرساخت‌های تحقیقاتی و علمی مورد نیاز کشور در حوزه علوم و فناوری‌های شناختی، ایجاد شبکه‌ای برای ‌اشتراک‌گذاری امکانات و خدمات آزمایشگاهی، جذب نخبگان و محققان کارآمد به فعالیت در حوزه‌های مرتبط با علوم شناختی، از اهداف مهم ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی در این مقوله بوده و تشویق و ترغیب محققان و متخصصان برای دستیابی به خودکفایی و بومی‌سازی تجهیزات و حمایت از تولید ابزارها و دستگاه‌‌های فناورانه توسط مراکز و شرکت‌های دانش‌بنیان یکی از سیاست‌های ستاد علوم شناختی محسوب می‌شود.

در همین راستا، ستاد توسعه علوم و فناوری‌‌های شناختی در سال گذشته حمایت از سرمایه­‌گذاری درباره طراحی و ساخت ابزارهای شناختی ارزان قیمت و قابل حمل (Handheld Devices) را برای استفاده عموم جامعه و در راستای ارتقای سلامت و کارکردهای شناختی در دستور کار قرار داد و از شرکت‌‌های فعال در حوزه شناختی، اساتید دانشگاه‌ها و سایر محققان حوزه علوم شناختی دعوت شد تا اطلاعات و جزئیات دستگاه‌هایی که توسط آنها  قابلیت ساخت دارد را به ستاد علوم شناختی ارسال کنند تا پس از تأیید، حمایت ستاد از فعالیت در حوزه مورد نظر انجام شود.

"زبان" از ابزارهای کمکی برای تشخیص برخی اختلالات شناختی است

در چارچوب این سیاست و فراخوان ستاد چندین شرکت آمادگی خود را برای طراحی و ساخت ابزارها و دستگاه‌های ارزان قیمت قابل‌حمل در زمینه‌های تحریک مغزی خانگی ( نوروفیدبک و بیوفیدبک)، دستگاه‌های پرتابل ثبت و پردازش سیگنال‌های مغزی 4  تا 16 کانال با هدف بکارگیری در BCI، سیستم غربالگری زودهنگام اوتیسم با استفاده از صدای گریه کودکان و نوزادان، دستگاه آنالیز گفت وگو، سامانه ارزیابی آمادگی تحصیلی کودکان پیش‌دبستانی و ابزار پوشیدنی جهت تشخیص حملات تشنج در بیماران مبتلا به صرع اعلام کردند.

این ابزارها و دستگاهی در زمینه درمان افسردگی، اضطراب، بی‌خوابی، رفع مشکلات خواب، افزایش تمرکز،کاهش استرس، کاهش دردهای میگرنی، افزایش سیستم‌های توانبخشی، درمان اختلالات شناختی ـ رفتاری مبتنی بر گفت‌وگو، غربالگری، درمان افسردگی و اضطراب، تست ارزیابی آمادگی تحصیلی و  پیش‌بینی صرع کاربردهای درمانی دارد.

براساس اهداف و برنامه‌های ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی درسال‌های اخیر بیش از 100 آزمایشگاه تحقیقاتی در مراکز علمی، تحقیقاتی و دانشگاهی در سطح کشور به ابزارهای شناختی ساخت ایران تجهیز شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • حمایت از تولید؛ اولویت سازمان غذا و دارو
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • حمایت‌های بانک رفاه کارگران از ساخت مسکن کارگری شتاب می‌گیرد
  • تولید و تجهیز ۱۰۰ آزمایشگاه شناختی با فناوری ایرانی
  • بی توجهی بانک‌ها برای تحقق شعار سال در بخش مسکن/ سهم صفر درصدی ۱۸ بانک در تأمین مالی نهضت ملی مسکن/ نظارت بانک مرکزی کجاست؟
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو