Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محسن فرهادی» معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفت‌وگو با ایلنا، با اشاره به پروتکل‌های بهداشتی امتحانات حضوری برای پایه‌های نهم و دوازدهم، بیان کرد:  پروتکل‌هایی از سویی وزارت بهداشت  در این زمینه ابلاغ شده و آموزش و پرورش مکلف به رعایت آن است و از جمله کارهایی که باید انجام شود، جلوگیری از تجمع والدین جلوی درب مدارس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: همچنین از نظر فاصله‌گذاری بین دانش‌آموزان باید فاصله ۲ متری رعایت شود، از همه مهم‌تر هم باید تهویه‌ی فضا هم در نظر گرفته شود.

فرهادی افزود: در نظر داشته باشید که سایر مقاطع به شکل غیرحضوری امتحان می‌دهند و فقط همین دو پایه در مدرسه حضور دارند و برای همین فضا باز خواهد بود و اگر تهویه‌ی آن فضا هم مشکل داشته باشد، با توجه به شرایط جوی، امتحان در فضای باز انجام می‌شود.

وی با تاکید بر استفاده از ماسک سر جلسه، گفت: باید مراقبان و دانش آموزان همه ماسک داشته باشند و مدرسه به اندازه‌ی ۱۰ درصد دانش آموزان ماسک ذخیره داشته باشد که اگر دانش آموزی ماسک نزده بود، یا ماسکش پاره شد، کثیف شد و یا هر مشکل دیگری پیش آمد، ماسک در اختیار دانش آموز قرار دهد، در کنار این باید سرویس‌های بهداشتی به طور کامل نظافت و گندزدایی شود و امکانات شست و شوی دست و ضد عفونی کننده در دسترس دانش آموزان باشد.

فرهادی افزود: کارشناسان ما لیست تمام حوزه‌ها را از آموزش و پرورش دریافت کردند و ما آنها را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی می‌گذاریم و بررسی می‌شود، به طور مثال اگر مشخص شود، مدرسه‌ای تهویه مناسب ندارد، امتحان را به حوزه‌ی دیگر منتقل می‌کنیم.

وی با اشاره به کودکان مبتلا به ویروس کرونا و با تست مثبت گفت:  دانش آموزانی که جواب تست مثبت دارند به آموزش و پرورش معرفی می‌شوند و آموزش و پرورش موظف است چند کار انجام دهد؛ یا در قرنطینه از آنها امتحان بگیرد، یا آنها دو هفته بعد امتحان دهند، یا اگر شرایط فراهم نبود شهریور ماه امتحان دهند، قبولی خرداد برای آنها در نظر گرفته شود.

فرهادی ادامه داد: از ۲۷ اردیبهشت تا ۲۴ خرداد همکاران ما به شکل رندوم مدارس را مورد بازرسی قرار می‌دهند.

وی با اشاره به شرایط پروتکل‌ها در انتخابات، گفت: تبادل نظری بین وزارت کشور و وزارت بهداشت در این زمینه انجام شد و پروتکل‌ها از زمان ثبت نام تا نتایج آرا انجام می‌شود.

فرهادی افزود: در کنار این، تمهیدات دیگری مرحله به مرحله نوشته شده و تا دو الی سه روز آینده نهایی و به سراسر کشور ابلاغ می‌شود که در دستور کار استانداران کشور و دانشگاه‌های علوم پزشکی خواهد بود.

منبع: الف

کلیدواژه: وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودآگاهی و شناخت اجتماعی برای هدایت تحصیلی نیاز است
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد
  • آئین اختتامیه جشنواره سفیران سلامت با تجلیل از فعالان سلامت
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • استخدام ۴۵۶ نفر در دانشگاه فرهنگیان