Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مصطفی میلانی رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه با اشاره به وضعیت سرانه فضای فرهنگی در کشور اظهار داشت: بر اساس آخرین اظهاراتی که در این زمینه شده است سرانه فضای فرهنگی کشور چیزی در حدود ۲۰ سانتی مترمربع است و این امر نشان می‌دهد اگر توسعه فضا‌های فرهنگی کشور به ویژه در کلانشهر‌ها به عنوان یک رویکرد مدیریتی مدنظر قرار گیرد، قطعاً افزایش سرانه فضای فرهنگی در ارومیه با نگاه توسعه‌محور، تلاش و برنامه‌ریزی هدفمند قابلیت تحقق دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او برنامه‌ریزی جدی برای توسعه فضا‌های فرهنگی در شهر ارومیه را از ضرورت‌های اساسی و اجتناب‌ناپذیر ارومیه عنوان کرد و افزود: در حال حاضر این سازمان با ۱۰ فرهنگسرا در زمینه تدوین و اجرای برنامه‌های فرهنگی در مقیاس یک کلانشهر به انجام رسالت و ماموریت خود پرداخته و توسعه فضا‌های فرهنگی و افزایش سرانه فضای فرهنگی ارومیه را به عنوان یکی از برنامه‌های مدون در دستور کار خود قرار داده است.

رییس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری ارومیه احداث و ایجاد سرای محله به عنوان اولین سرای محله در ارومیه و همچنین احداث ۲ فرهنگسرای جدید را گامی در راستای توسعه فضا‌های فرهنگی ارومیه و تلاش در جهت تامین نیاز محلات به فضا‌های فرهنگی توصیف و خاطرنشان کرد: افتتاح و آغاز به کار اولین سرای محل ارومیه در خیابان مهارت و فرهنگسرای جدیدالاحداث حضرت علی‌اکبر علیه‌السلام واقع در خیابان شهید فلاحی که در سوم خرداد سالروز آزادسازی خرمشهر، به بهره‌برداری خواهد رسید که افتتاح این فرهنگسرا در افزایش سرانه فضای فرهنگی ارومیه موثر واقع خواهد شد.

میلانی به ایجاد فضای روباز ورزشی و سالن ورزش‌های رزمی و ژیمناستیک طبقه فوقانی مجموعه ورزشی استخر شهرداری در محدوده خیابان‌های البرز و شهریار نیز اشاره کرد و افزود: در کنار توسعه فضا‌های فرهنگی، برای استفاده حداکثری از فضا‌های فرهنگی موجود نیز برنامه‌ریزی می‌شود.

انتهای پیام/ز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرهنگسرا شهرداری ارومیه افزایش سرانه فضای فرهنگی توسعه فضا های فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا

تین نیوز

 اقتصاد دریایی در کشور هند نقش بسیار مهمی در توسعه اقتصادی و اشتغالزایی دارد. هند با دارا بودن سواحل طولانی و منابع غنی دریایی، از ظرفیت بالقوه ای برای توسعه اقتصاد دریایی برخوردار است. بنابراین، حوزه هایی مانند حمل ونقل دریایی، صنایع مرتبط با دریا، پرورش ماهی و توریسم ساحلی از جمله زمینه هایی هستند که می توانند به توسعه اقتصاد دریایی کشور هند کمک کنند.

به گزارش تین نیوز به نقل از کانال تلگرامی اندیشکده پیشرفت دریایی، با توجه به اهمیت رو به افزایش اقتصاد دریایی در کشور هند، دولت این کشور برنامه ها و استراتژی هایی را برای توسعه این حوزه به کار گرفته است. ایجاد بنادر و انجمن های تجاری دریایی، تشویق به سرمایه گذاری در صنایع مرتبط با دریا، توسعه فناوری های دریایی و ایجاد شرایط ملایم برای تجارت بین المللی از جمله اقداماتی هستند که دولت هند در راستای توسعه اقتصاد دریایی انجام داده است. این تدابیر منجر به ایجاد فرصت های شغلی، افزایش تولید، و ارتقاء رفاه اجتماعی در نواحی ساحلی و دریایی کشور هند خواهد شد.

 در این راستا، برنامه ساگارمالا یک برنامه توسعه بندری است که توسط دولت هند در سال ۲۰۱۵ با هدف تسریع رشد و توسعه اقتصادی با استفاده از پتانسیل ساحل های گسترده و آبراه های هند راه اندازی شد. این برنامه بر توسعه بنادر، تقویت اتصال بنادربه یکدیگر، بهبود زیرساخت های بندر و صنعتی سازی بندری تمرکز دارد. هدف این برنامه توسعه بخش دریایی کشور با استفاده از خط ساحلی هند به طول بیش از ۷۵۰۰ کیلومتر و شبکه گسترده بنادر و آبراه های داخلی است. این برنامه همچنین ترویج کشتیرانی به عنوان روش جایگزین حمل و نقل جاده ای، کاهش هزینه های لجستیک و افزایش رقابت پذیری بخش تولید کشور را در دستور کار خود دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • سرانه فضاهای آموزشی هرمزگان افزایش می‌یابد+فیلم
  • توسعه ورزش های همگانی با اجرای برنامه آزاد سازی اماکن ورزشی
  • پیشرفت دریایی در کشور هند و پروژه عظیم ساگارمالا
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • برگزاری ۲۵۰ برنامه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در گیلان
  • برگزاری یادبود نوازنده فقید در فرهنگسرای ارسباران
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود