Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@09:53:45 GMT

حوزه فناوری اطلاعات در آذربایجان شرقی متحول شده است

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۴۵۱۷

حوزه فناوری اطلاعات در آذربایجان شرقی متحول شده است

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه تحول چشمگیری در این استان در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات اتفاق افتاده است، گفت: اگر زیرساخت‌ها در این حوزه فراهم نبود در دوران کرونا با مشکلات بسیاری روبرو می‌شدیم.

محمدرضا پورمحمدی در دیدار با مدیران زیرمجموعه اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی اظهار کرد: بر اساس گزارش ارائه شده کارهای بسیار مهمی در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تعطیلی کسب و کارها، خاطرنشان کرد: اکنون در دنیا حوزه دیجیتال و الکترونیک همه مسائل را احاطه کرده است و اگر نتوانیم هماهنگ با دنیای امروز حرکت کنیم، پس روی خواهیم کرد.

وی ادامه داد: اکنون همه‌ی کارها از طریق فضای مجازی در حال انجام است و دنیای امروز عصر اطلاعات و ارتباطات است و کسب و کارهای بسیاری در حوزه‌ی فضای مجازی و اینترنت فعال هستند.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به اینکه حوزه اینترنت بسیار مهم و استراتژیک است، افزود: اکنون راه حل کنترل ترافیک و حفظ محیط زیست، کاهش تردد و انجام کارها به صورت اینترنتی است.

وی ادامه داد: رضایت مردم بسیار اهمیت دارد و بایستی با افزایش مشترکان این حوزه، هزینه ها نیز کاهش یابد.

وی با بیان اینکه باید رقابت بین شرکت های فعال در این حوزه برای ارائه خدمات ارزان و بهتر باید افزایش یابد، خاطرنشان کرد: دنیای فعلی دنیای مشتری مداری است و شرکت های ارائه دهنده خدمات باید نسبت به کسب رضایتمندی مشتریان خود بیش از پیش توجه کنند.

پورمحمدی تاکید کرد: شرکت زیرساخت باید وسیع تر کار کند و کاهش سرعت و یا قطع اینترنت در استان هیچ توجیهی ندارد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی نیز در این دیدار با اشاره به روستاهای دارای اینترنت پرسرعت در استان گفت: ۲ هزار و ۲۵ روستا که شامل ۷۴.۷۲ درصد روستاهای استان می‌شود، به شبکه ملی اطلاعات متصل شده اند.

محمد فرزاد افزود: پهنای باند اینترنت بین الملل استان از ۵۱۰ گیگابیت برثانیه در سال ۹۸ به ۷۴۰ گیابیت بر ثانیه در سال ۹۹ افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ۲ هزار و ۹۸۲ کیلومتر از جاده های استان تحت پوشش اینترنت ۳g و ۴g بوده و ۲ هزار و ۳۶۳ سایت در استان فعال است که از این تعداد یک هزار و ۵۶۶ سایت مربوط به همراه اول، ۵۹۶ ایرانسل، ۱۲۱ رایتل، ۸۰ سایت برای های وب است.

فرزاد خاطرنشان کرد: در سال گذشته پروژه های مختلف با سرمایه گذاری ۳۲۴ میلیارد تومان در استان به بهره برداری رسید.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در پایان گفت: ۷۰ درصد مدارس آذربایجان شرقی تحت پوشش طرح هوشمندسازی قرار گرفته اند که در واقع ۲ هزار و ۲۴۳ مدرسه روستایی و یک هزار و ۵۵۹ مدرسه شهری هوشمند شدند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی مخابرات فناوری اطلاعات آذربایجان شرقی ۲ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود

ایتنا - شرکت نوکیا مشغول توسعه سیستم ارتباطات LTE/۴G برای ماه است و نخستین قطعه از شبکه احتمالا در اواخر سال جاری میلادی به این سیاره ارسال شود.
قرار است طی ماموریت IM-۲ شرکت Inituitive Machine سخت افزاری برای یک نسخه ساده از شبکه ارتباط اینترنتی به فضا پرتاب شود و روی قطب جنوب ماه فرود بیاید.

تجهیزات نوکیا که در اصل یک جعبه شبکه ارتباطی است، لندر ماه Nova-C را با کاوشگر MAPP و ابزار جهنده Micro-Nova ساخت همین شرکت مرتبط می کند و به این ترتیب قابلیت های شبکه اینترنتی در مسافت های کوتاه و طولانی آزموده می شود.

تیری کلاین رییس Bell Labs Solutions Research در نوکیا در بیانیه ای اعلام کرد: ارتباطات نیز مانند سرپناه، غذا و تجهیزات حیاتی بخشی مهم از هر ماموریتی است که به مریخ انجام می شود. با ایجاد یک شبکه اختصاصی در فضا، ما از همان فناوری‌های پیشرفته‌ای بهره می‌بریم که میلیاردها تلفن هوشمند را روی زمین به هم متصل می‌کنند.

در سال ۲۰۲۰ میلادی ناسا قراردادهایی با ۱۴ شرکت امضا کرد تا فناوری های نوین برای پشتیبانی از برنامه آرتمیس را توسعه دهند. نوکیا ۱.۴۱ میلیون دلار دریافت کرد تا نخستین شبکه سلولی روی ماه را بسازد. این شرکت به جای توسعه فناوری های جدید، سخت افزارهای فعلی را برای محیط ماه سازگار کرد.

اگر همه چیز طبق برنامه ریزی پیش برود، شبکه ۴G/LTE نوکیا روی ماه پهنای باند بیشتری نسبت به سیستم های فرکانس بسیار بالا(UHF) فراهم می کند که برای ارتباطات فضایی توسعه یافته اند. این امر نه تنها ارتباطات بین فضانوردان بلکه برای سیستم های رباتیک خودران روی ماه را تسریع می کند. علاوه بر آن شبکه مذکور به تدریج برای مریخ سازگار می شود و در آینده به ۵G ارتقا می یابد.

دیگر خبرها

  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی