Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-07@10:22:31 GMT

جامعه امروز و ضرورت بازنگری در اطلاع‌ رسانی

تاریخ انتشار: ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۹۳۵۵۳۲

جامعه امروز و ضرورت بازنگری در اطلاع‌ رسانی

نكته نخست در خصوص این روز توجه به ساحت روابط‌ عمومی است که در هر دستگاه و سازمانی مستقیم به اندیشه و تفكر و راهبردها و سیاست‌های همان دستگاه به صورت صد در صدی مربوط است و متأسفانه پس از گذشت سالیان دراز از تأسیس و راه‌اندازی چنین روزی هم‌چنان سلیقه محوری در تمام این سال‌ها نشان از نبود کرد کافی از جایگاه حوزه ارتباطات در مجموعه‌های دولتی و خصوصی دارد و مهمترین دلیل براین ادعا در دهه‌های اخیر عدم رضایت از اطلاع‌رسانی در سالیان اخیر و انعكاس عملكردها و فعالیت‌های بخش‌های گوناگون است و این عدم موفقیت در اطلاع‌رسانی ارتباط موثر بین مردم و مدیران از طریق روابط‌عمومی‌هارا كمرنگ كرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نكته مهم دیگر آن‌كه، همراهی با پیشرفت فناوری و عصر ارتباطات نیاز به ساختار جدید در روابط‌عمومی‌ها را ضروری كرده است و وسعت و سرعت نشر پیام‌های انسانی توامان ممکن شد و جهان به زعم عده‌ای به سوی یک دهکده جهانی رهسپار شد.

در آغاز سال 2021 ، کاربران شبکه‌ های اجتماعی در سراسر جهان به 4.33 میلیارد رسیده که معادل بیش از 55‌درصد کل جمعیت کره خاکی است.

تعداد کاربران حتی با وجود همه‌گیری ویروس کرونا در 12 ماه گذشته افزایش یافته است. 521 میلیون کاربر جدید در سال منتهی به آوریل 2021 به شبکه‌های اجتماعی پیوسته‌اند.

این معادل رشد سالانه 13.7 درصدی یا به طور متوسط 16 ثانیه کاربر جدید در هر ثانیه است . هم‌اکنون بیش از 9 نفر از 10 کاربر اینترنت حداقل یک‌بار در ماه از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

مقایسه کاربران شبکه‌های اجتماعی با کل جمعیت ممکن است نشان‌دهنده میزان کامل استفاده از رسانه‌های اجتماعی باشد.

چرا که اغلب شرکت‌های مالک شبکه‌های اجتماعی محدودیت سنی (افراد 13 سال به بالا) برای کاربران قائل می‌شوند.

آخرین داده‌ها حاکی از آن است که اکنون تعداد کاربران شبکه‌های اجتماعی در سراسر جهان معادل بیش از 70 درصد جمعیت واجد شرایط جهانی است.

کاربران معمولی ماهانه در بیش از 6 شبکه اجتماعی به طور فعالانه حضور می‌یابند و هر روز به طور متوسط نزدیک به دو و نیم ساعت را صرف استفاده از شبکه‌های اجتماعی می‌کنند.

با فرض این‌که افراد بین 7 تا 8 ساعت در روز می‌خوابند، آخرین آمار حاکی از آن است که کاربران تقریبا 15 درصد از زمان بیداری خود در شبانه‌روز را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند. با این حساب جمعیت جهان روزانه بیش از 10 میلیارد ساعت از زمان خود را در شبکه‌های اجتماعی می‌گذرانند که تقریبا برابر است با 1.2 میلیون سال از زندگی بشر. بنابراین اطلاعات و داده‌های جهانی ضروری است روابط‌عمومی‌های امروز نگاه جامع و کاربردی نسبت به فضای مجازی برای انتقال اطلاعات خود داشته باشند.

نكته مهم دیگر آن‌كه، هنر، ارتباطات و تبلیغات سه ضلع جدایی‌ناپذیر امروز حوزه ارتباطات است كه با اتصال به جزء دیگری به نام فنآوری و فضای مجازی مربع كاملی را در حوزه ارتباطات شكل می‌دهد تا با توجه به ذائقه مردم امروز جهان و پیشرفت علم و فناوری و گسترش علوم بین رشته‌ای بتوان هنر هشتم كه هنر ارتباطات است را درهزاره جدید به نتیجه مطلوب رساند.

مهدی توکلیان‌ - فعال فرهنگی / روزنامه جام جم

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: عصر ارتباطات روز ارتباطات روابط عمومی شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سوده نجفی عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در دویست و سی و سومین جلسه شورا در تذکری با تبریک روز جهانی ماما اظهار داشت: تذکر امروز بنده در خصوص ضرورت تعیین مدیرعامل سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران است که بعد از تغییرات مدیریتی که در سازمان میادین میوه و تربار صورت گرفت، برای این سازمان از دیماه سال گذشته سرپرستی تعیین شده که هم اکنون نیز در حال فعالیت است. ضمن خسته نباشید به ایشان که عملکرد خوبی در این مدت داشته است، از شهردار تهران می خواهم وضعیت مدیریت این سازمان را تعیین و تکلیف نماید.

وی ادامه داد: لازم است شهرداری به بند "د" ماده ۱۳ اساسنامه سازمان میادین میوه و تربار شهرداری تهران مصوب آبان ۱۴۰۲ در انتصاب فرد مورد نظر مورد توجه کند که در آن قید شده است انتخاب مدیرعامل سازمان از بین افراد واجد شرایط با حداقل مدرک کارشناسی ارشد و داشتن ۵ سال سابقه مدیریتی و اجرایی مرتبط که حداقل ۳ سال آن سابقه کار در شهرداری تهران باشد. سرپرست فعلی سازمان این شرایط را ندارد.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در تذکر دیگری گفت: به استناد بند ۲۳ قانون وظایف شوراهای اسلامی است. همانطور که در روزهای اخیر شاهد بودیم بخش قابل ملاحظه‌ای از پارک لاله که گفته می‌شود ۳ هزار متر است توسط شهرداری حصار کشی شده و بر اساس اخباری که به صورت غیر رسمی از شهرداری شنیده‌ایم قرار است در آن مجموعه فرهنگی ساخته شود و تاکید داشتند که ساخت این مجموعه بدون قطع درختان صورت خواهد گرفت.

وی گفت: شهرداری منطقه عنوان می‌کند که این اقدام توسط سازمان بوستان ها صورت گرفته ما نقشی نداشتیم، اما دستور توقف داده‌ایم. سئوال بنده این است وقتی گفته می شود بدون قطع درختان یعنی در این محوطه بزرگ حدود ۳ هزار متر که حصار کشی شده هیچ درختی وجود ندارد.

نجفی ادامه داد: این با واقعیت تطابق ندارند و پارک لاله فاقد فضای این چنینی است که در آن درختان تنومند وجود نداشته باشند. البته گویا ظاهرا با پیگیری‌های اعضای شورا دستور توقف هرگونه اقدامی توسط معاون خدمات شهری صادر شده، اما وجود این حصار و اخباری که در خصوص ساخت و ساز در این پارک منتشر شده است نگرانی هایی برای شهروندان به وجود آورده است.

عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: از شهردار تهران می خواهم به فوریت نسبت به اطلاع رسانی درست و دقیق نسبت به این موضوع اقدام و دستور دهند تا حصارهایی که در این پارک کشیده شده است را بردارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جامعه‌ای برهنه نبوده‌ایم بلکه متنوع به لحاظ حجاب بوده‌ایم | طرفداران جمهوری اسلامی کلاه بر سرش گذاشتند | تمام جهان را در مقابل‌مان قرار داده‌ایم
  • عفاف و حجاب موضوع اجتماعی و فرهنگی است
  • ساکنان رفح به هشدارهای تل آویو درباره تخلیه وقعی ننهادند
  • اطلاع‌رسانی به‌موقع به کشاورزان و عشایر در خصوص بارندگی‌ها انجام شود
  • ضرورت توانمندسازی خانواده‌ها در زمینه سواد سلامت
  • دامداران مراقب احشام خود در بارندگی ها باشند
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • سکوت در ماجرای سنگلج جایز نیست!